لیست اختراعات با مالکیت
علي رضا مهدوي
13 عدد
متاسفانه در جوامع امروز به دليل مشغله ي زياد افراد فرصت ورزش كردن بسيار محدود مي باشد. از آنجا كه روزانه افراد بسياري در جامعه براي عبور و مرور در سطح شهر از اتوبوس و يا مترو استفاده مي نمايند مي توان با بستر سازي مناسب امكان انجام يك سري حركات ورزشي را در اين وسايل نقليه فراهم نمود. هدف از اين اختراع ارائه راهكاري به منظور ايجاد بستر مناسب براي انجام يك سري حركات ورزشي ساده اما كاربردي در مترو و يا اتوبوس مي باشد. همچنين با استفاده از اين وسيله از خواب رفتن دست در اثر قرار گرفتن ثابت آن در دستگيره ها جلوگيري خواهد شد.
از مهمترين مسائل مطرح در برداشت گياهان دارويي، برداشتي است كه منجر به حصول بهترين كيفيت ماده موثره اين دسته از گياهان شود. بر اساس نتايج اين پروژه برداشت دقيق گياهان دارويي ميتواند به افزايش كيفيت و خلوص ماده موثره انجاميده و عناصر سنگين موجود را كاهش دهد. بدليل آنكه برداشت اين نوع از گياهان همچنان در كشور به صورت دستي و يا با ماشينآلات اوليه و غيرتخصصي انجام ميشود، اختراع حاضر با مد نظر قرار دادن بالاترين قسمت گياه (سرشاخه)، و دادن دستورات لازم به عملگر سيستم كنترلي، ارتفاع شانه برش را در بهترين نقطه تنظيم ميكند تا عمل برداشت به طور بهينه انجام شود.
اين اختراع به منظور بهبود برخي ايرادات مجموعه چرخ گارآهن مورد بررسي انجام پذيرفت. مسير حركت جرم چرخ از لحظه سقوط تا رسيدن پايه تثبيت به پروانه اي و لحظه ضربه،در مدل پيش بيني نرم افزاري مسير حركت مشخص گرديد و لازم بذكر است كه مسير حركت جرم چرخش پيش و پس از بهسازي يكسان است. با توجه به دور بودن جرم ها از مركز دوران و سرعت زاويه اي زياد مجموعه در هنگام ضربه واضح است كه مجموعه متحرك ،تكانه و مومنتوم زاويه اي زيادي را دارا مي باشند، اين نيروي بزرگ موجب بروز مشكلاتي ميگردد. در اين اختراع براي انتخاب ايده برتر از ميان 5 ايده مطرح شده، كه توانايي رفع مشكل را دارند از روش هاي معتبر در اصول طراحي مهندسي استفاده گرديده است. در اين روش تمامي طرح ها در جداولي جداگانه نسبت به هر معيار سنجيده شده و با يكديگر مقايسه شدند. در پايان برآيند نتايج جداول مقايسه در جدولي جداگانه وارد و وزن معيارها نيز در آن تاثير داده شد و در نهايت بهترين ايده از ميان ايده هاي مطرح شده انتخاب و ساخته شد. پس از ساخت سامانه مشاهده شد كه بدون ايجاد مشكل در كار گاوآهن به بهترين شكل انرژي جذب شده و تمام مشكلات پيشين برطرف گرديد.
در اين كار كامپوزيت هاي اپوكسي - نانو لوله هاي كربني تك ديواره تهيه و خواص الكتريكي و الكتريكي آن مورد بررسي قرار گرفت. ابتدا يك مرحله خالص سازي بر روي نانو لوله ها صورت گرفت و سپس براي افزايش بر همكنش بين ماتريس و نانو لوله هاي كربني با استفاده از پلاسماي القايي و نيز اكسيداسيون اسيدي سطح نانو لوله ها اصلاح شد. نانو لوله هاي اصلاح شده با استفاده از دستگاه التراسونيك در رزين اپوكسي ديسپرس و پس از مخلوط كردن با هاردنر در دماي اتاق پخت شدند و آزمون هاي مورد نظر بر روي آنها انجام شد. نتايج نشان داد كامپوزيت نانو لوله هاي اصلاح شده با اكسيداسيون اسيدي داراي خصوصيات منحصر به فردي مي باشند كه به واكنش شيميايي آنها با گروه هاي اپوكسي ماتريس مربوط مي باشد. از بين نانو لوله هاي اصلاح شده با پلاسما، نانو لوله هايي كه با استفاده از پلاسماي القايي آرگون و دي آمين اصلاح شده اند نيز از خواص مكانيكي خوبي برخوردار مي باشند كه ناشي از واكنش گروه NH2 با گروه اپوكسي رزين و پخش مناسب و پايدار آنها مي باشد.
در اين اختراع نانوكامپوزيتهاي مغناطيسي هيبريدي معدني / پليمر با ساختار هسته - پوسته (Core - shell) تهيه شده است براي اين منظور نانو ذرات مگنتيت (fe3o4) با كوپليمر استايرن / بوتيل اكريلات) به روش پليمريزاسيون ميني امولسيوني بدون استفاده از آغازگر شيميايي كپسول دار شده است. محصول واكنش بصورت لاتكس قهوه اي پايدار نانو ذرات كامپوزيتي است كه با امولسفايرزدايي لاتكس و خشك كردن آن فيلم پليمري مغناطيسي بدست مي آيد. در اين اختراع از كوپليرمر استايرن / بوتيل اكريلات استفاده شده تا بتوان از محصول نانوكامپوزيت نهايي فيلم مغناطيسي با خاصيت ارتجاعي (كشساني) تهيه كرد. فاز پليمري شامل استايرن و بوتيل اكريلات با نسبت مولي برابر (1:1) استفاده شده است. Tg فيلم هاي بدست آمده 17c است و در دماي اتاق خاصيت لاستيكي نشان مي دهند. همچنين با كنترل شرايط واكنش تهيه ذرات نانو كامپوزيت مغناطيسي در مقياس نانو (150 - 100 نانومتر) با موفقيت صورت گرفته است. در اين روش ابتدا، راكتوري براي پليمريزاسيون طراحي شده تا در طول واكنش واكنشگرها در معرض امواج فراصوت قرار گيرد. همچنين امواج پرقدرت فراصوت واكنش پليمريزاسيون را آغاز كند و آغازگر شيميايايي از فرمولاسيون اوليه حذف شود. براي فرايند ميني امولسيوني بايستي نانو ذرات آبدوست مگنتيت در مونومرهاي آلي ديسپرس گردند. براي اين منظور يك مرحله اصلاح سطح نانو ذرات مگنتيت با الئيك اسيد انجام شد تا سطح نانو ذرات آبگريز شوند، سپس اين نانو ذرات اصلاح شده (m-fe3o4) در فاز مونومر با كمك امواج فراصوت ديسپرس شده و در نهايت با افزودن بقيه اجزاي فرمولاسيون، پليمريزاسيون انجام گرفت.
خلاصه: به طور كلي ماشين هاي مزرعه كه با تراكتور كار مي كنند به سه روش به تراكتورها متصل مي شوند:1- از طريق يك اتصال ساده و قابل انعطاف به مالبند در عقب تراكتور، ادواتي كه به اين طريق به تراكتور متصل مي شوند، ادوات كششي نام دارند.2-مستقيما به عقب ، جلو يا وسط تراكتور متصل شده يا سوار مي شوند. به اين نوع ادوات ، ادوات سوار مي گويند. 3- وضعيت اتصال، تلفيقي از اتصالات كششي و سوار باشد. به اين نوع ادوات ، ادوات نيمه سوار گفته مي شود. در ادوات سوار و نيمه سوار براي اتصال وسيله به تراكتور از اتصال سه نقطه استفاده مي شود. چهار عمل مهم اتصال سه نقطه عبارتند از :1- اتصال وسيله مورد استفاده به طوري كه وسيله با تراكتور يكپارچه گردد.2- كنترل عمق كار وسيله مورد استفاده 3-بالا بردن و پايين آوردن وسيله مورد استفاده و4-توزيع وزن وسيله به طور خودكار. در حال حاضر در تراكتورهاي زراعي عمل اتصالات زراعي اتصال ادوات به اتصال سه نقطه تراكتور از طريق اتصال بازوهاي جانبي و بازوي وسط تراكتور به دكل يا فيل گوش ادوات انجام مي پذيرد. مشكلي كه در اين روش اتصال ادوات سوار و نيمه سوار به تراكتورها وجود دارد اين است كه پس از تنظيم و تراز كردن عرضي و طولي وسيله متصل شده به تراكتور، چنانچه در حين انجام كار تراكتور ووسيله در زمين، ناهمواري در سطح وجود داشته باشد در چنين حالتي وسيله سوار شونده به علت اتصال مقيد به تراكتور نمي تواند با ناهمواري زمين منطبق شده و در نتيجه قسمتي از وسيله از حالت درگيري با خاك خارج مي شود كه اين موجب عدم پوشش مناسب زمين توسط وسيله متصل به تراكتور مي گردد. در چنين حالتي راننده تراكتور به ناچار بايد دستگاه را در حين انجام كار متوقف نموده تا مجددا دستگاه را متناسب با شيب زمين تنظيم نمايد كه اين امر به دليل اتلاف زمان ظرفيت مزرعه اي و بازده كاري دستگاه را كاهش مي دهد . با توجه به اين مشكل ، هدف از اين اختراع طراحي سامانه اي بود كه بتواند سيستم اتصال ادوات كشاورزي نوع سوار و نيمه سوار به تراكتورها را از حالت صلب و مقيد خارج نموده و قابليت سازگاري با ناهمواريهاي سطح مزرعه را براي دستگاه در حين انجام كار به صورت خودكار و بدون نياز به متوقف كردن دستگاه در زمين فراهم آورد.
موارد یافت شده: 13