لیست اختراعات با مالکیت
محمد مرادي
16 عدد
نمونه روليك تك پايه ميباشد كه داراي فدرت زياد وطول عمر بسيار بالايي دارد وتمامي رولينگها جفت بولبرينگ هست اجزاي تشكيل دهنده بولبرينگ ميباشد شمال 52 قطعه ميباشد كه همه توليد داخل ميباشد همه قطعات قابل تعويض مونتاژ و طول عمر بالايي دارد
مكانيزما و سيستم هاي هوشمند بسيارزيادي در جهت كاهش مصرف سوخت و راحتي راننده طراحي و ساخته شده است،يكي از اين سيستم ها كروز كنترل مي باشد،ولي به دليل اينكه مدل هاي موجود كروز كنترل فقط براي خودروهاي جعبه دنده اتوماتيك هستند نمي توان از كنترل كننده اين سيستم استفاده كرد و همچنين تغيير دريچه گاز مكانيكي به برقي،زمان و هزينه زيادي در بر خواهد داشت،به همين دليل با طراحي اين سيستم كه مي تواند با كنترل هوشمند دريچه گاز مكانيكي در شرايط مختلف جاده و همچنين شرايط وزني خودرو در مسافت هاي طولاني ضمن ايجاد راحتي براي راننده باعث مصرف سوخت كمتر شود،اين مهم با استفاده از يك موتور الكتريكي DCكه در كابين موتور خودرو قرار ميگيرد ،صورت مي پذيرد.اين عملگر به صورت غير مستقيم به دريچه گاز مكانيكي متصل شده و از طريق يك برد الكترونيكي و اطلاعات بدست آمده از سنسور دور موتور و سنسور سرعت خودرو با توجه به الگوريتم طراحي شده بعد از اينكه مشخص شد خودرو در كدام دنده قرار گرفته ضمن اينكه زمان تعويض دنده را به راننده اطلاع مي دهد وظيفه كنترل سرعت خودرو را نيز در شرايط مختلف جاده اعم از:وزش باد ،شيب جاده را به خوبي انجام مي دهد.
دستگاه هواده پيشرفته جهت تصفيه آب و فاضلاب به كارمي رود همچنيبن جهت اكسيژن رساني در پرورش ماهي و ميگو و نيز حذف Co₂ آب و حذف نيتروژن آب.
هدف از انجام اين اختراع ساخت دستگاه هماهنگي¬ دو دستي حس حركت (تنظيم زاويه آرنج ومچ دست) مي¬باشد. براي ساخت دستگاه مورد نظر پس از تطابق طرح اوليه با اهداف مد نظر و قطعات موجود در داخل كشور اقدام به ساخت نمونۀ اوليه دستگاه هماهنگي دو دستي حس حركت جهت تنظيم زاويه آرنج و مچ دست گرديد. پس از ساخت نمونۀ اوليه و انجام آزمون¬هاي مكرر بر روي آن موفق به ساخت نمونۀ اصلي دستگاه شديم. اين دستگاه در برگيرندۀ يك بخش سخت افزاري جهت تنظيم زاويه متنوع آرنج و مچ دست در رده¬هاي سني كودك تا بزرگسال است كه شامل دو صفحه مدرج 180 تودرتو براي افراد كودكان و نوجوان، جوان و بزرگسال، دو اهرم براي تنظيم زاويه آرنج، دو اهرم براي تنظيم زاويه مچ، دو صفحه 90 درجه كه در راس اهرم¬هاي مربوط به آرنج جهت تنظيم زاويه مچ مي باشد (مطابق نقشه شماره 1و 2 در توصيف اختراع). لذا هدف از ساخت اين دستگاه نوعي استعداديابي ورزشي براي رشته هاي پينگ پنگي و تشخيص خطاي حس حركت افراد ورزشكار و غير ورزشكار مي باشد. تا از اين طريق بتوان كمكي به جامعه ورزش و ساير افراد جامعه از جمله افراد معلول در بهبود حس حركت شود.
عنوان اختراع: كيت مولكولي تشخيص آزمايشگاهي بروسلوزيس زمينه فني: پزشكي- آزمايشگاهي، تشخيصي خلاصه: بروسلوزيس يك معضل عمده بهداشتي در ايران ميباشد؛ بدليل مشكلات و عوارض ناشي از شناسايي بروسلوزيس در بيماران، در اين طرح بيوتكنولوژيك راه حل مناسبي براي اين معضل ارايه نموديم. در حال حاضر در سيستم خدمات بهداشتي و درماني كشور، شناسايي توسط: بررسي تجربي تظاهرات باليني توسط پزشك، كشت خون، مغز استخوان و ساير نمونه ها و آزمايش هاي سرولوژيك سنتي و قديمي، انجام ميگيرد كه از موارد ضريب اطمينان و دقت بالايي برخوردار نيستند و بسيار زمانبر هستند. فلذا در اين اختراع توسط مطالعات بيوانفورماتيك سه آنتي ژن كاملا اختصاصي از باكتري بروسلا كه خاصيت ايمونولوژيك دارند پس از شناسايي و انتخاب، در محيط آزمايشگاهي مورد سنتز و فرآوري قرار گرفتند. پس از شناسايي تركيبات، طراحي جهت سنتز سازه ژني جهت كلون و بيان ساختار پروتييني انجام پذيرفت. پس از استخراج و تخليص پروتيين نوتركيب سه جزيي، مولكول حاصل بر روي پليت هاي 96 خانه اي الايزا پوشانده گرديد و توسط سرم كنترلهاي انساني و سرم هاي حاصل از تزريق موش آزمايشگاهي مورد بررسي قرار گرفتند. پس از مقايسه نتايج و معناداري يافته ها، حساسيت و اختصاصيت كيت تاييد شد. اين كيت علاوه بر سهولت و سرعت در استفاده، واجد صحت و دقت لازم در شناسايي ميباشد.
سرعتسنج لحظهاي نقطه اي جريان آب بر مبناي عملكرد لوله پيتوت امكان اندازهگيري و ثبت سرعت لحظهاي نقطهاي جريان آب در بسياري از تحقيقات مرتبط با هيدروليك از جمله تعيين نوسانات سرعت و بررسي رفتار امواج دريايي را فراهم مي كند. اين دستگاه برمبناي عملكرد لوله پيتوت طراحي و ساخته شده است. لوله هاي پيتوت استفاده شده در اين دستگاه، فشارهاي استاتيك و كل جريان را به حسگرهاي فشارسنج با حساسيت مناسب منتقل مي كند. مقادير فشار حس شده توسط حس گرها به داده گير منتقل مي شوند و سپس با استفاده از فرمول برنولي اين مقادير به سرعت جريان تبديل مي شوند. نرخ ثبت سرعت قابل قبول توسط اين دستگاه برابر 100 سرعت در ثانيه است. اين دستگاه براي اندازه گيري سرعت متغيير جريان هاي يك بعدي در كانال هاي آزمايشگاهي و جريانهاي واقعي صحرايي (كانال و رودخانه و لوله) استفاده مي شود.
اين دستگاه يك رسوب دهنده الكترواستاتيك هوا (ESP) مي باشد كه مجهز به يك برج خنك كننده و يك سيستم اطفاء حريق خودكار شده است. مايع مبرد در برج خنك كننده آب آمونياك مي باشد كه مي توان از آب صفر درجه نيز استفاده كرد. هوا در حين عبور از اين برج سرد مي شود كه دو مزيت دارد: 1. باعث بالا رفتن كارايي حذف ذرات مي شود به ويژه اگر ذرات به صورت مايع باشند، 2. از ايجاد حريق در درون رسوب دهنده پيشگيري به عمل مي آورد. هوا پس از سرد شدن به قسمت رسوب دهنده فرستاده مي شود تا ذرات آن از جريان هوا جدا شود. اين قسمت داراي مجموعه اي از كاتدها و آندها مي باشد كه يك ميدان مغناطيسي شديدي را ايجاد مي كنند و ذرات هنگامي كه در اين ميدان مغناطيسي قرار مي گيرند داراي بار الكتريكي مي شوند و روي كالكتورها (جمع آوري كننده ها) با بار الكتريكي مخالف جمع مي شوند. در صورتي كه محفظه رسوب دهنده الكترواستاتيكي به شدت گرم شود و يا دچار حريق شود، سيم قلع مربوط به سيستم اطفاء حريق (كه حامل يك جريان الكتريكي ضعيف مي باشد) ذوب شده كه در نهايت باعث بسته شدن ورودي و خروجي قسمت رسوب دهنده مي شود و ورودي كانال باي پس باز مي شود كه هواي تصفيه نشده، قسمت رسوب دهنده الكترواستاتيكي را دور زده و از خروجي خارج مي شود. در همين زمان پمپ آب آتشنشاني فعال شده و آب وارد لوله هاي سيستم اطفاء حريق مي شود و از طريق چهار عدد نازل روي حريق پاشيده مي شود. طراحي بخش هاي مكانيكي و الكترونيكي رسوب دهنده الكترواستاتيك به گونه اي صورت پذيرفته كه هزينه هاي ساخت اين دستگاه به شدت كاهش يافته است.
اين نوع آبگرمكن با توجه به نوع ساخت و اجزاي آن از ميزان مصرف سوخت پاييني برخوردار بوده و حداقل راندمان در نمونه آزمايشگاهي آن كه در ساخت آن بهش كل دستي محدوديت هاي زيادي وجود داشته است و داراي ضعف هايي مي باشد 60% بيشتر از آبگرمكن هاي معمولي راندمان دارد و در صورت صنعتي سازي 80 تا 90% مصرف گار را كاهش مي دهد. اين نوع آبگرمكن از قسمت هاي زير تشكيل شده است: 1) منبع آب با ظرفيت 170 ليتر همراه با محل ورود و خروج آب 2) سيستم هدايت كننده گرما كه خود شامل الف) صفحه پخش كننده حرارت كه روي شعله قرار مي گيرد. ب) پره هاي حرارتي كه در 4 رديف 6 تايي و در اندازه هاي مختلف جهت جذب حرارت قرار گرفته و به ديواره مخروطي كانال عبور هواي گرم متصل است. پ) 2 عدد لوله 30 كه به صورت ضربداري از هر دو طرف به مخزن متصل است. ت) بدنه مخروطي كه به شكل شيپوره طراحي شده و كانال عبور هواي گرم مي باشد. 3) صفحه تابشي يا بازتابنده حرارت در اطراف شعله قرار مي گيرد و از هدر رفتن تابش حرارتي جلوگيري مي كند. 4) سيستم گاز رساني و كنترل دما كه همانند آبگرمكن هاي معمولي داراي ترموكوپل شمعك و مشعل مي باشد وتنها يك شير برقي قطع و وصل گاز به آن اضافه شده است. 5) سيستم آب در گردش كه شامل دو قسمت مي باشد: الف) قسمت اول شامل 7 متر لوله مسي با قطر 12 ميلي متر كه با 13 دور با قطر 13 سانتي متر به شكل مارپيچ درآمده و آب را از بالا ترين قسمت مخزن دريافت كرده و با گرمايش مجدد آن دوباره به مخزن باز مي گرداند. ب) قسمت دوم شامل پمپ آب مي باشد كه با توان 90 وات آب مخزن را در لوله مسي به گردش در مي آورد. در مسير پمپ يك عدد شير يك طرفه به كار رفته است كه مانع ورود آب سرد به مجزاي خروجي آبگرمكن مي شود. 6) دماسنج : بر روي بدنه آبگرمكن نصب مي شود. 7) شير اطمينان: در قسمت بالاي آبگرمكن نصب شده است و از افزايش بيش از حد فشار مخزن جلوگيري مي كند. 8) بدنه آبگرمكن: با اندكي تغييرات در نمونه هاي موجود در بازار مورد استفاده قرار گرفته است.
مهره جديد ساخته شده از جنس چدن كه داراي دو عدد گوشواره دردو طرف آن مي باشد كه امكان توليد آن در سايزهاي مختلف براي انواع كنتور وجود دارد و كارايي آن براي قرار گرفتن بر روي كنتور گاز در قسمت ورودي و خروجي گاز مي باشد كه به علت داشتن گوشواره بر روي آن امكان پلمپ و قفل شدن كنتور و اتصالات را به وجود مي آورد كه از باز شدن كنتور و سوءاستفاده افراد سودجو از مصرف گاز جلوگيري مي كند.
موارد یافت شده: 16