لیست اختراعات با مالکیت موسسه دانشگاه آزاد اسلامي
60 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 60
تاریخ ثبت: 1398/07/20
خلاصه اختراع:

سنتز نانوكامپوزيت مغناطيسي سيس پلاتين موثر در كنترل سلول هاي سرطاني سينه (سل لاين MCF-7): به منظور انتقال¬ هدفمند ماده ضد سرطان سيس پلاتين به تومور استفاده از علم نانو تكنولوژي، شيمي و بيوشيمي ساخته شد. سيس پلاتين يك داروي ضدسرطان شناخته شده كه با آلكيله كردن DNA مانند ساير عوامل آلكيله كننده يك گروه آلكيل (CnH2n) را به مولكول DNA پيوند داده مانع همانندسازي DNA مي¬شود. دو مشكل اساسي براي داروي سيس پلاتين وجود دارد. اولاً استفاده باليني از آن براي كنترل پيشرفت سلولهاي سرطاني و اثرات جانبي قوي محدود شده است. ثانياً انتقال هدفمند به بافت¬ها از جمله تومور وجود ندارد. بنابرين براي رفع اين مشكل دارو¬رساني هدفمند به جلوگيري از اثرات جانبي و افزايش سميت داروي ضد سرطان توسط رسانش مستقيم دارو به محل مورد نياز كمك مي¬كند، بنابراين منجر به افزايش غلظت دارو در مكان تومور مي¬شود، نانو كامپوزيت با يك ليگند با پايه آهن و اتصال سيس پلاتين با واسطه عامل آمين سنتز شد و با روش¬هاي طيف IR، TEM و XRD تاييد شد تاثير آن در مهار سلولهاي سرطانيMTT) , فلوسايتومتري) تاييد گرديد. اين نانو پارتيكل بصورت هدفمند با ايجاد ميدان مغناطيسي از جمله MRI به محل مورد نظر قابل انتقال مي باشد

تاریخ ثبت: 1398/07/24
خلاصه اختراع:

شالوده حلقوي يك نوع شالوده مي‌باشد كه با بهره¬گيري از حداقل مصالح داراي حداكثر كارآيي نسبت به شالوده¬هاي معمول در رابطه با ظرفيت باربري و رفتار نشست است. شكل شالوده نقش مؤثري در نحوه گسترش تنش در خاك زير پي، تغيير در مكانيزم گسيختگي خاك و ظرفيت باربري يك سيستم شالوده را دارد. محدوديت منابع جهت¬گيري طراحي¬ها را به استفاده از روش¬هاي نوين به منظور بهره¬گيري از حداقل مصالح براي دستيابي به حداكثر كارآيي سوق داده است. با توجه تنوع كاربرد سازه‌هاي روي اين نوع شالوده‌ها نوع بارگذاري اعمالي از طرف سازه متفاوت مي‌باشد، لذا رفتار شالوده¬هاي حلقوي را مي‌توان با تعبيه ابزاردقيق كاملي پايش نمود. شالوده حلقوي در اين اختراع طوري طراحي شده است كه امكان اعمال هر نوع باري اعم از محوري و يا خارج از مركز (چه به صورت استاتيكي و چه ديناميكي) بر روي آن وجود داشته و به واسطه ابزاردقيق كاملي كه در آن تعبيه گرديده است امكان پايش رفتار بار-نشست و همچنين نحوه عكس‌العمل خاك زير شالوده را برقرار مي‌نمايد. هندسه شالوده حلقوي مورد نظر در اين ادعا با توجه به مطالعات گذشته طوري درنظر گرفته شده است كه بتوان بهينه‌ترين رفتار را از آن نتيجه گرفت؛ لذا نسبت قطر داخلي به خارجي حلقه 4/0 درنظر گرفته شده است. براي اعمال بار محوري و خارج از مركز به شالوده حلقوي، مجموعه شيارهايي بر روي پلتفرم آن درنظر گرفته شده است. لذا هندسه سر شفت‌هاي اعمال بار طوري طراحي شده‌اند كه به واسطه آن‌ها مي‌توان امكان چرخش آزادانه شالوده را فراهم نمود. جهت اندازه‌گيري فشار در سطح تماس شالوده با خاك زير آن نيز فشار وارده به واسطه قطعاتي كه در سطح تماس شالوده قرار مي‌گيرند به لودسل‌ها انتقال يافته لذا نحوه توزيع فشار در كف شالوده حلقوي قابل‌پايش است.

تاریخ ثبت: 1398/10/29
خلاصه اختراع:

از دست دادن بافت‌هاي بدن ،عملكرد اندام‌ها و موارد مشابه آن از مسائل مهم مطرح در حوزه پزشكي مي باشد.استفاده از روش‌هاي دارودرماني و ژن درماني شايد در مراحل شروع يك بيماري موثر باشد اما در مراحل پيشرفته‌تر پاسخگوي مناسبي براي درمان نمي‌باشد.ايجاد بافت‌هايي با ويژگي‌هاي مطلوب در شرايط خارج از بدن بيمار بر مبناي استفاده از سلولهاي زنده به عنوان واحد‌هاي سازنده بافت‌ها تحت عنوان روش هاي مهندسي بافت يكي از زمينه‌هاي بسيار كارا و فعال در حوزه پزشكي زيستي است. هدف از انجام اين طرح تهيه و تعيين ويژگيهاي داربست و هيدروژل طبيعي تهيه شده بر پايه ماتريس خارج سلولي آئورت است و همچنين تعيين ساختار و ويژگي‌هاي داربست و هيدروژل طبيعي تهيه شده از ماتريس خارج سلولي آئورت در مهندسي بافت مي باشد.اميد است داربست و هيدروژل طبيعي حاصل،با حفظ تركيبات اصلي بتواند بستر مناسبي جهت مشخص كردن رفتارهاي سلولي در محيط بيولوژيك و مدل مناسبي براي تحقيقات اوليه در ترميم و كاربرد در مهندسي بافت باشد.داربست تهيه شده از ماتريكس خارج سلولي ژل شده آئورت داراي زيست سازگاري مناسب و برهمكنش مناسبي با سلولها است و روش هضم آنزيمي روش كارامد براي تهيه ساختار هيدروژل يكنواخت از آن است.

تاریخ ثبت: 1398/12/04
خلاصه اختراع:

در اين طرح پره كوچكي را در ابتداي هاب توربين قرار داده‌ايم تا براي افزايش ليفت توربين اصلي ورتكس ايجاد كند. پره ها به گونه اي طراحي شده اند كه ناحيه wake جزئي ناشي از آنها در كار توربين اصلي تداخل ايجاد نكند كه اين امر با در نظر گرفتن شعاع انحناعي در پره كوچك انجام گرديده است. طرح موجود به دو شيوه ي عددي و آزمايشگاهي مورد بررسي و تجزيه و تحليل قرار گرفته است. مدل سازي عددي و شبيه سازي در نرم افزار هاي گمبيت و فلوئنت انجام شده است. بمنظور تطبيق نتايج حاصل از كار تئوري و مدلسازي، مدل آزمايشگاهي بر اساس ابعاد دستگاه آموزش انرژي هاي نو ساخت شركت Heliocentric طراحي و اجرا شد. در ابتدا مدل هاب پيشنهادي براي ابعاد توربين بادي آزمايشگاهي طراحي و ساخته شد. در نتايج نرم افزاري و آزمايشگاهي مشاهده شد كه با نصب پره ي كوچكي در ابتداي هاب توربين بادي افزايش نيروي ليفت در پره ها و افزايش راندمان توربين بادي را خواهيم داشت كه اين مقدار افزايش راندمان حدودا در بازه ي 10 تا 20 درصدي مي باشد كه نسبت به ابعاد توربين هاي بادي و سرعت باد ميتواند متغير باشد. تاكنون كار تحقيقاتي بدين شكل انجام نگشته است، از قابليت مهم پره ي طراحي شده قابليت نصب آن بر روي توربين هاي بادي در حال كار و همچنين در حال ساخت مي باشد.

تاریخ ثبت: 1398/12/04
خلاصه اختراع:

به طور معمول كوپلينگها در حين عملكرد به محورها اجازه جدا شدن نميدهند گرچه كوپلينگهاي محدود كنندهي گشتاور ميتوانند زماني كه ميزان گشتاور از حدي بالاتر برود دچار لغزش و يا جدايي شوند. • هدف اوليهي كوپلينگها اين است كه دو قطعهي دوار را به هم متصل كنند و در عين حال اجازه انحرافاتي را به آنها بدهند. با انتخاب، نصب و نگهداري دقيق كوپلينگها ميتوان صرفه جويي زيادي در هزينه نگهداري و زمان خروج از كاركرد به عمل آورد. • كوپلينگهاي شفت در ماشين آلات براي اهداف مختلفي استفاده ميشوند كه معمولترين آنها عبارتند از: -1 فراهم كردن اتصال محورهاي دستگاههايي مانند موتور و ژنراتور كه به طور جداگانه ساخته شدهاند و همچنين قطع ارتباط در زمان تعميرات يا جابجاييها -2 امكان فراهم كردن هممحوري و ايجاد انعطاف پذيري مكانيكي -3 كاهش انتقالهاي ناگهاني از يك محور به ديگري -4 محفاظت در برابر اضافه بار -5 تغيير خواص ارتعاشي تجهيزات دوار -6 اتصال بخش درايور -7 انتقال توان از يك انتها به انتهاي ديگر(مثال توان انتقال موتور به پمپ در كوپلينگ) كوپلرهاي مغناطيسي گشتاور را بدون هيچ تماس مكانيكي انتقال ميدهند، درحاليكه ارتعاشات را ميرا و امكان شروع نرم را فراهم ميسازند. همچنين، به انطباق دقيق كه در كوپلرهاي متداول مكانيكي، ضرورت دارد، نيازي نيست. كوپلرهاي مغناطيسي از دو بخش تشكيل شدهاند: يك بخش به محرك اوليه متصل است، درحاليكه دومي، متصل به بار است. اساسا دو نوع كوپلر وجود دارد: كوپلرهاي جريان گردابي و كوپلرهاي سنكرون، كه هر دو داراي پيكربنديهاي شار شعاعي و محوري هستند. كوپلرهاي شار محوري به راحتي اين امكان را به ما ميدهند تا يك گشتاور از ميان يك ديواره جداسازي شده انتقال يابد مثلا در سيستمهاي ايزوله مانند مخازن خلأ يا فشار بالا، و پمپها، كاربرد دارند. همچنين، كوپلرهاي با مشخصه جذب شوك ميتوانند مزايايي براي توربينهاي بادي PM در گشتاورهاي بالاتر فراهم سازند.

تاریخ ثبت: 1398/12/20
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه افزايش حلاليت سيپروفلوكساسين در محيط آبي است. قرص سيپروفلوكساسين جزء دسته ي آنتي بيوتيك ها قرار دارد و براي درمان عفونت هاي باكتريال از آن استفاده مي شود،كه به دليل حلاليت پايين در محيط آبي بدن، كارآيي اين تركيب به حدي پايين است كه استفاده از اين تركيب را در كاربردهاي دارويي محدود مي كند. براي غلبه بر اين نقاط ضعف و افزايش قابليت زيستي، تقويت كارايي آنها در طول فرآيند و رهاسازي كنترل شده در دستگاه گوارش، از روش هاي مختلفي از جمله كپسولي كردن استفاده مي شود. تشكيل كمپلكس درهم جاي سيپروفلوكساسين با پلي ساكاريدها به ويژه سيكلودكسترين ها، نه تنها باعث افزايش انحلال پذيري سيپروفلوكساسين در محيط آبي شده، بلكه كارايي اين تركيب را در كاربردهاي دارويي در بدن افزايش مي دهد. در اين پژوهش ابتدا به‌منظور افزايش حلاليت دارو، نانو كپسول‌هاي حاوي دارو سيپروفلوكساسين از طريق تشكيل كمپلكس درهم جاي بين دارو و سيكلودكسترين تهيه شد و ساختار نانو كپسول‌هاي حاصل، با آزمون‌هاي XRD، FT-IR، SEM،HNMR و DSC مورد بررسي قرار گرفت و تشكيل كمپلكس درهم جاي بين دارو و سيكلودكسترين تأييد شد. پس از بررسي ساختار كمپلكس، ميزان رهايش كنترل شده سيپروفلوكساسين از نانو كپسول ساخته شده در شرايط شبيه سازي شده با شرايط معده سالم و بيمار در محلول بافر فسفات با ph=7,2 در شرايط دمايي مورد نظر با تست UV در λ_(max ) =278nm (طول موج مشخصه سيپروفلوكساسين) مورد بررسي قرار گرفت. براي منظور بررسي رهايش، مقدار مشخصي از كمپلكس سيپروفلوكساسين/ سيكلودكسترين درون كيسه دياليز قرار گرفت و در بشر هاي حاوي بافر فسفات گذاشته شد. در فواصل زماني مشخص، از بشرها نمونه برداشته شد و به ازاي آن بافر فسفات به ظرف اضافه شد . نمونه هاي برداشته شده با استفاده از طيف سنجي فرابنفش – مرئي در طول موج ثابت 278nm تست شد و جذب آنها ثبت گرديد،سپس با منطبق ساختن هر يك از نمونه ها با نمودار كاليبراسون جامع خطي، غلظت رها شده سيپروفلوكساسين مشخص به دست آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/26
تاریخ ثبت: 1392/04/26
خلاصه اختراع:

شرح و توصيف اختراع: در سالهاي اخير سنتز فريت فلزات دو ظرفيتي مورد توجه قرار گرفته است. فريت فلزات كاربردهاي فراواني دارد، از جمله مي توان به كاربرد آنها در سازه هاي الكترونيك، مولكولهاي هوشمند، جوهرهاي مغناطيسي و چيپ هاي كامپيوتري اشاره نمود. در اين روش سعي مي گردد فرآيند سل-ژل خود احتراقي در ميدان مغناطيسي انجام گردد. بررسي خواص مغناطيسي بر تهيه نانو مغناطيس فريت باريم در ميدان مغناطيس مورد بررسي قرار مي گيرد. همچنين اثر ميدان بر تعداد فازهاي جامد مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد. توليد و بررسي نانومواد مغناظيسي منجر به پيشرفت‌هاي عظيمي در علم و صنعت مغناطيس شده است. باريم هگزافريت با فرمول پايه BaFe12O19 براي نخستين بار در آزمايشگاه‌هاي شركت فيليپس كشف و معرفي شد. از آن زمان اين نانومغناطيس‌گسترۀ كاربردي وسيعي يافته‌ است. در سال‌هاي اخير تكنيك سل-ژل خوداحتراقي براي سنتز نانوذرات باريم و استرانسيوم فريت تعديل شده است. اين روش داراي مزايايي چون: 1- پايين بودن دماي تكليس تا حد امكان، 2-بدست آوردن ذرات فوق‌العاده ريز و داراي پخش اندازة ذرة باريك‌ است. در اين تحقيق نانوذرات باريم فريت با فرمول شيميايي BaFe12O19، به روش سل-‌ژل‌ خوداحتراقي تحت تأثير القاي ميدان مغناطيسي خارجي توليد شده است. زمينه فني: تهيه نانوذرات باريم فريت با فرمول شيميايي BaFe12O19، به روش سل-‌ژل‌ خوداحتراقي تحت تأثير القاي ميدان مغناطيسي خارجي را مي توان در داخل كشور با استفاده از مواد و ابزار ايراني موجود در داخل كشور و با به كار گيري روشي ارزان و با حداقل امكانات توليد نمود. كاربرد اصلي اين هگزافريت در محيط‌هاي ذخيره‌سازي اطلاعات با ظرفيت بالاست، ديگر موارد استفاده در خودرو، ابزار پزشكي، آهن‌ربا در پاك‌سازي آب و زدودن ناخالصي‌هاي فلزي خاص، جداسازي در پارامغناطيس‌هاي معدني مي باشد، لذا بسيار مورد توجه قرار گرفته‌است. تهيه پودر باريم هگزافريت با استفاده از ابزار ايراني موجود در داخل كشور. كاربرد اصلي اين هگزافريت در محيط‌هاي ذخيره‌سازي اطلاعات با ظرفيت بالاست. مشكل فني و بيان اهداف: تاكنون نانوذرات باريم فريت به روش سل-‌ژل‌ خوداحتراقي تحت تأثير القاي ميدان مغناطيسي خارجي نمونه داخلي نداشته است، لذا مي توان اين نانوذره را با به كارگيري از دانش فني داخلي با ابزار داخلي تهيه نمود. حضور فازهاي جانبي چون اكسيد آهن، باريم منوفريت در توليد اين نانوذره چالشي بزرگ است. دراين‌پژوهش سعي شده با استفاده از شرايط بهينه و حضور ميدان به محصولي با خلوص و يكنواختي بالاتر دست يافته شود. اهداف اين پژوهش: -\\\\\\\\\\\\\\\\tبررسي اثر ميدان مغناطيسي بر خواص مغناطيسي نانو ذرات فريت باريم -\\\\\\\\\\\\\\\\tبررسي اثر ميدان مغناطيسي بر شيمي سطح فريت باريم -\\\\\\\\\\\\\\\\tبررسي اثر دما بر شيمي سطح فريت باريم و تعيين فازهاي جامد شرح و توصيف دانش پيشين: هوانگ و همكاران در سال 2003، پودرهاي نانوكريستالي BaFe12O19 را با روش احتراق ژل سنتز كردند و تأثير عوامل فرايند نظير، نسبت Ba/Fe، نسبت سيتريك اسيد به نيترات‌ها را بر مشخصات ريزساختاري و ويژگي‌هاي مغناطيسي باريم فريت‌ بررسي كردند. اندازه ذرات در حدود nm120-80 اعلام شد. بهادر و همكاران در سال 2006، نانوذرات تك حوزة باريم فريت را با پخش اندازه ذرة باريك به روش خوداحتراقي سنتز كردند. در اين فرايند، نسبت‌هاي كاتيون به سوخت متفاوت در مقادير 1:1، 1:2و 1:3 و pH در تمام موارد 7 در نظر گرفته شد. اندازة ذره در پژوهش بهادر ارائه نشده است. مالي و همكاران در سال 2005، ذرات نانوبلوري باريم هگزافريت را به روش سل-ژل خوداحتراقي سنتز كردند و ويژگي‌هاي مغناطيسي اين مواد را در دماهاي تكليس متفاوت بررسي كردند. اندازه ذرة نمونة‌ تكليس شده در دماي ºC 1000 زير nm460، اندازة بحراني تك حوزه، است. شانگ و همكاران در سال 2007، پوردهاي نانوبلوري BaFe12O19 را با استفاده از گلوكز در نقش سوخت با موفقيت سنتز كردند و تأثير دماي تكليس را بر ريخت‌شناسي، ساختار كريستالي و ويژگي‌هاي مغناطيسي ذرات باريم فريت بررسي كردند. ذرات در گسترة وسيعي از nm200- 100 مشاهده مي‌شوند. تعدادي ذره با اندازة nm 60 نيز مشاهده مي‌شود. شو و همكاران در سال 2006، به بررسي ذرات نانوبلوري باريم فريت به روش سل-ژل خود‌احتراقي در pH‌هاي متفاوت پرداختند. به اندازة ذرات سنتز شده در پژوهش اشاره مستقيم نشده ولي به صورت ضمني ريزتر شدن اندازه ذرات با افزايش pH بيان شده است. سوامي و همكاران، در سال 2011 سنتز نانوذرات باريم هگزافريت را با روش احتراق دما پايين گزارش كردند. براي سنتز اين نمونه پيش‌ماده‌هاي آهن اگزالات و باريم اگزالات در پلي‌اتيلن گليكول با نسبت مولي 1:1:5 مخلوط شدند. ميانگين اندازه ذره با ارجاع به پيك (114) براساس معادله شرر nm40 محاسبه شد. عابديني خرمي و بختياري، در سال 2011 سنتز نانوذرات باريم هگزافريت را با روش سل-ژل خوداحتراقي در سوختهاي متفاوت و در نسبت مولي باريم به آهن 1:10 بررسي نمودند و ميانگين سايز اندازه ذرات حاصل nm63-66 بدست آمد. عابديني خرمي و مرزبان، در سال 2012 سنتز نانوذرات باريم هگزافريت را به روش هاي ماكروويو، هيدروترمال و سل-ژل خوداحتراقي در حضور اسيد سيتريك در نقش سوخت بررسي نمودند. ميانگين سايز اندازه ذرات nm35 بدست آمد. ارائه راه حل: اثر ميدان مغناطيسي بر ويژگي‌هاي مغناطيسي بسيار ناچيز ملاحظه شد. اما نبايد از نظر دور داشت كه ناچيز به نظر آمدن اين تأثير مي‌تواند متأثر از حضور وسيع فاز جانبي اكسيد آهن آلفا در نمونه باشد. لذا براي حصول اطمينان از بي‌تأثير بودن سنتز در ميدان مغناطيسي بر اين ويژگي‌ها سنتز در ميدان در نسبت مولي انتخابي مناسب‌تر آهن به باريم، 11، يا به عبارتي در شرايط بهينه شده براي بدست آوردن تك فاز باريم هگزافريت انجام گرفت. عكس‌ها و نقشه‌ها: تصور FE-SEM، الگوي پراش پرتوي X و تصاوير VSM نانو پودر باريم فريت تهيه شده در اين پژوهش به پيوست ارائه شده است. بيان واضح و دقيق مزاياي اختراع: چنانكه بدان اشاره شد توليد باريم هگزافريت به صورت تك فاز با دشواري هاي بسياري همراه است. لذا بدست آوردن تك فاز باريم هگزافريت مطلوب اين پژوهش بوده كه با روشي ساده و مقياس‌پذير حاصل شده است. ذكر صريح كاربرد: نانوذرات باريم فريت به علت كاربري‌هاي اخيرشان در عرصه‌هاي نو از جمله خودرو، ابزار پزشكي، آهن‌ربا در پاك‌سازي آب و زدودن ناخالصي‌هاي فلزي خاص، جداساز در پارامغناطيس‌هاي معدني مورد توجه قرار گرفته‌اند. در تمام اين كاربري‌ها توجه به ارتباط تنگاتنگ ريزساختار و ويژگي‌هاي الكتريكي و مغناطيسي نانوذرات سنتز شده از اهميت ويژه‌اي برخوردار است. با گسترش رادارها، تكنولوژي ارتباطات ريزموج و به خصوص نياز به پوشش‌هاي ضدتداخل‌هاي الكترومغناطيسي، تكنولوژي استتار (خودپنهان‌سازي) و اتاق‌هاي مايكروويو، مطالعة مواد جاذب امواج الكترومغناطيس از حدود سال‌ 2009 گسترش يافته است. فريت‌هاي نانومقياس، به علت سازگاري شيميايي با بافت‌هاي بيولوژيكي و تلفيق منحصر به فرد ويژگي‌هاي الكترونيكي و مغناطيسي از جذابيت‌هاي ويژه‌اي برخوردارند. يك روش اجرايي: نانو ذرات باريم هگزا فريت در مقياس آزمايشگاهي تهيه شده اند كه اين خود يك روش اجرايي تهيه اين مواد در اشل آزمايشگاهي مي باشد. خلاصه فرآيند: در تحقيق حاضر سنتز نانوذرات باريم فريت با فرمول شيميايي BaFe12O19، به روش سل-‌ژل‌ خوداحتراقي تحت تأثير القاي ميدان مغناطيسي خارجي توليد شده است. خلاصه فرايند به صورت زير است: محلولي متشكل از باريم نيترات، آهن نيترات و سيتريك اسيد در نقش سوخت تهيه شد. در تمامي سنتزها فراوري ژل پس از تنظيم pH با محلول آمونياكي در حدود 7 ، در دماي 60 درجه سانتيگراد تحت همزدن مداوم انجام شد. پودر حاصل احتراق شد و پس از شستشو در دماي تكليس 800-1100 درجه سانتيگراد تكليس شد.

تاریخ ثبت: 1394/09/07
خلاصه اختراع:

دستگاه نوروفيدبك افزايش تمركز بر اساس آستانه گذاري با الگوريتم فازي در زمينه تجهيزات پزشكي و رشته مهندسي پزشكي ساخته شده است. نوروفيدبك روشي غير دارويي براي درمان مشكلات روان شناختي است. اصول سيستم‌هاي نوروفيدبك بر اساس تنبيه و پاداشي است كه شخص حين فعاليت مغزي دريافت مي‌كند. بنابراين نحوه اختصاص تنبيه و پاداش در افزايش كارايي سيستم نوروفيدبك بسيار موثر مي‌باشد. در سيستم‌هاي نوروفيدبك كنوني تعيين ميزان پاداش و تنبيه توسط شخص خبره صورت مي‌گيرد كه مي‌تواند باعث بروز خطاي انساني و اعمال سليقه شود. در اين اختراع سعي شده است تا با ساخت دستگاه نوروفيدبك با بكارگيري يك سيستم هوشمند فازي جايگزيني براي شخص خبره فراهم شود و كاهش خطاي انساني موجب افزايش كارايي سيستم نوروفيدبك شود. اين دستگاه در مراكز نوروفيدبك براي درمان بيماري هاي روان شناختي مانند تمركز،بيش فعالي،استرس و غيره كاربرد دارد. طي طراحي اين دستگاه نقش درمانگر از فرآيند آموزش نوروفيدبك حذف شد.

تاریخ ثبت: 1395/08/02
خلاصه اختراع:

سقف و ديوار آبي تركيبي، برطرف كننده ايرادات وارده بر ديوارهاي مرسوم از دو طريق، جمع كردن گرما و حرارت توسط حوضچه سقفي و ايجاد تعادل حرارتي توسط ديوار آبي و جلوگيري از هدر رفت گرما، مي باشد. در فصول گرم، در ساعات روز، آب در ديوار آبي ذخيره و گرماي نهان فضاي داخلي را جذب و دماي آب افزايش مي يابد. در ساعات شب آب به داخل حوضچه سقفي منتقل مي شود و گرماي خود را از دست داده سرد مي شود. اين آب سرد در ساعات روز مجدد به داخل ديوار انتقال مي يابد و اين اعمال موجب خنك شدن فضاي داخلي مي شود. در فصول سرد ايجاد آسايش حرارتي با انتقال آب گرم شده در حوضچه سقفي در ساعات گرم روزهاي تابستان به داخل ديوار آبي در ساعات سرد زمستان موجب افزايش دماي محيط داخلي اتاق مي گردد. اين سيستم تركيبي از سيستم حوضچه سقفي با صفحه شفاف رويي و سيستم ديوار آبي با جداره هاي شفاف مي باشد كه داراي تاسيساتي جهت انتقال آب بين دو سيستم و ايجاد تعادل دمايي در فصول مختلف در آن تعبيه شده است.

تاریخ ثبت: 1396/04/25
خلاصه اختراع:

سيستم آبرسان هوشمند گياهان، ظرف آب با شرايط و طراحي خاص مي‏باشد كه آب مورد نياز براي رشد هر نوع گياه را با توجه به ميزان نياز، از طريق قوانين تراوش تامين مي‏نمايد. شكل، ابعاد و گنجايش ظرف براساس كاربرد آن قابل تغيير مي‏باشد، اما مكانيسم آن همواره يكسان خواهد بود. آب درون ظرف مي‏تواند از طريق يك و يا همه موارد: بارش نزولات جوي، ريختن دستي آب و يا ساير روش‏ها تامين گردد. جنس ظرف و مطعلقات آن بسته به نياز مي‏تواند تجديدپذير، نيمه مقاوم و يا مقاوم باشد و با توجه به دانش روز مواد، قابل بروزرساني و ساخت خواهد بود. اين ظرف براساس قانون نقطه شبنم از تبخير آب موجود در خود جلوگيري نموده و به واسطه ساختار منحصر بفرد رطوبت خاك را همواره حفظ مي‏نمايد. طراحي ظرف بگونه‏ مي‏باشد كه از ساقه و تنه جوان در برابر باد و تغييرات دمايي محافظت نموده، با تغيير سايز ساقه و تنه گياه قابل تعويض خواهد بود، بدون آنكه به گياه آسيب وارد نمايد. آب ذخيره شده در ظرف به همراه ميكروارگانيسم‌هاي مؤثر رشد يافته در آن و هر نوع سم و يا كود محلول در آب از طريق كف ظرف به آرامي به خاك پس داده مي‏‏شود.

موارد یافت شده: 60