شماره ثبت : 87062
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1394/08/05
طبقه بندی بین المللی: A23B B82B B82Y

خلاصه اختراع :

تهیه تركیبات كامپوزیتی فرموله شده از شیرین‌كننده‌های طبیعی گیاه استویا جهت تولید انواع بیسكویت. در این اختراع ابتدا شیرین‌كننده‌های استویوزیدی و ریبودیوزیدی موجود در گیاه استویا با استفاده از تكنولوژی غشاء نانومتری به صورت نانوكریستال های استیوزیدی و ریبودیوزیدی درآمدند. سپس این كریستال ها با استفاده از تركیبات دیگری نظیر سوربیتول مایع، زانتان، پلی سوربات، دانه شنبلیله و پوره میوه فرمولاسیونه شدند. تشكیل تركیب كامپوزیتی با استفاده از این تركیبات موجب میشود كه بیسكویت بافت ترد و مناسبی پیدا كرده و طعم شیرینی مطلوبی بدون احساس طعم دیگری احساس شود. همچنین به كار گیری این فرمولاسیون در تهیه بیسكوییت موجب میشود كه تغییرات حجم ایجاد شده در اثر حذف شكر از بین رفته و محصول ظاهری كاملاً مناسب پیدا كند.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه