شماره اظهارنامه: 139550140003004193

شماره ثبت : 92103
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1395/04/10
طبقه بندی بین المللی: A47J 37/00

خلاصه اختراع :

مطالعات نشان می‌دهند كه جذب روغن طی سرخ كردن عمیق در پوسته متمركز می‌شود.روغن تمایل دارد كه نزدیك كناره‌ها، در گوشه‌ها و شكاف های سطح ماده غذایی متمركز گردد. بنابراین شناخت فرایند تولید پوسته، طی سرخ كردن و ویژگی‌های آن حائز اهمیت می‌باشد. در عین حال مطالعه پوسته با سیستم‌های متداولی كه برای بررسی سرخ كردن عمیق خمیرابه‌ها استفاده می‌شود، مشكلات قابل توجهی دارد كه از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره نمود : 1.\tویژگی‌های هسته (رطوبت، تخلخل و زبری سطحی) و ویسكوزیته خمیرابه بر مقدار چسبندگی خمیرابه به ماده ی غذایی قبل از سرخ كردنتأثیرمی‌گذارد (سالوادور و همكاران، 2003). با توجه به ویژگی‌های متفاوت هسته‌ها و ویسكوزیته خمیرابه نمی‌توان میزان چسبندگی خمیرابه به ماده غذایی را ثابت نگه داشت و این مورد بر ضخامت و ویژگی‌های پوسته تأثیر مستقیم دارد. 2.\tجدا كردن پوسته از هسته كار دشوار و زمان بری است. 3.\tتكرارپذیری تولید محصول سرخ شده در شرایط یكسان،كار بسیار دشواری است. 4.\tهزینه بر بودن فرایند در نتیجه برای رفع این مشكل ما پوسته مدل سرخ شده عمیق را پیشنهاد دادیم كه تولید پوسته‌های تجدیدپذیر با انواع هسته و با درصد رطوبت‌های مختلف را ممكن می‌سازد. بعلاوه با این سیستم امكان مقایسه ویژگی‌های فیزیكوشیمیایی و حسی پوسته‌های فراورده‌های غذایی سرخ شده موجود در بازار با پوسته‌های تهیه شده با سیستم پوسته مدل وجود دارد.در كارهای تحقیقاتی برای بررسی زمینه كاهش جذب روغن در غذاهای فست فود بالاخص ناگت، باید از یك هسته پروتئینی مانند گوشت مرغ یا گاو و غیره استفاده كرد، كه هزینه های تحقیقاتی بالایی را دانشجو متحمل می شود ولی با بكار بردن این دستگاه علاوه بر این كه هزینه ها به طور قابل ملاحظه ای كاهش می-باید كار با آن بسیار آسان و سریع می باشد.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه