لیست اختراعات حسنعلي نقدي بادي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1390/07/26
تاریخ ثبت: 1391/04/25
خلاصه اختراع:

فرايند توليد كنسانتره آلوئه ورا با غلظت 10x در مقياس صنعتي

تاریخ اظهارنامه: 1393/10/24
تاریخ ثبت: 1394/09/29
خلاصه اختراع:

بيو كامپوزيت آنتي باكتريال مذكور مي تواند به صورت مستقل و يا تركيبي به حالت پوشش يا فيلم خوراكي براي بسته بندي و محافظت محصولات به¬ويژه مواد غذايي به كار رود. اين محصول فاقد مشكلات بسته¬هاي سنتزي و مصنوعي است. لذا اين محصول علاوه بر خواص فيلم¬هاي بيوپلي مري به¬صورت فعال بوده و خواص آنتي باكتريال دارد براي ايجاد خواص آنتي باكتريال در اين بيوكامپوزيت از مواد مؤثره گياه بومي Ferulago angulate استفاده شده است .كه به صورت ابتكاري و منحصر به¬فرد است. با توجه به ساختار و مواد مورد استفاده اين محصول فاقد هيچ گونه ضرري براي مصرف كننده نخواهد بود و حتي در صورت مصرف به حالت پوشش خوراكي ، داراي ارزش غذايي بالايي مي¬باشد.

تاریخ ثبت: 1399/02/23
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع : خلاصه فارسي گياه به‎ليمو Lippia citriodora H.B.&K.)) از خانواده شاه‎پسند (Verbenaceae) يكي از مهمترين گياهان آروماتيك اقتصادي-دارويي بوده كه بومي مناطق معتدل و گرمسيري امريكاي جنوبي است. خصوصيات دارويي و اقتصادي ارزشمند اين گياه توجه محققان صنايع دارويي و غذايي را به خود جلب كرده است. يكي ازعوامل محدود كننده توليد اين گياه در بسياري از مناطق دنيا، عامل محيطي دماي پايين و سرما در برخي از مناطق و محيط‎هاي كشت مي¬باشد. توليد اقتصادي اين گياه حساس به سرما و دماهاي پايين‎تر از 10 درجه‎سانتي‎گراد مي‎باشد و براي كشت در سطح وسيع نيازمند دماهاي مطلوب 30-25 درجه‎سانتي‎گراد مي‎باشد. بر اين اساس، آزمايشاتي معتبرشده به منظور بررسي اثر فرمولاسيون محافظت‎كننده گياه از تنش دماي پايين (سرد) بر روي گياه معطر به‎ليمو انجام شد. تركيب كاربردي فرمولاسيون محافظت‎كننده به ترتيب شامل 6 درصدحجمي گليسرول (Glycerol) + 5/0 درصدحجمي از گلايسين-بتائين(Glycine-betaine) و پرولين (Proline) به نسبت مساوي + 02/0 درصدحجمي اسيد آبسيزيك (Abscisic acid) + 3 درصدحجمي اتانول (Ethanol) + 3/0 درصدحجمي توئين 80 (Tween 80) + 100 ميلي‎ليتر آب مقطر دو بار تقطير شده (Double-distilled water) بود كه طي دو مرحله محلول‎پاشي در 12 ساعت قبل و نيز همزمان با شروع القاي تنش سرما (در دماي 5 درجه‎سانتي‎گراد به مدت 48 ساعت) اعمال شد. نتايج تمامي آزمايش‎ها نشان داد كه اثر فرمولاسيون تركيبات محافظت‎كننده بر روي خصوصيات مورفوفيزيولوژيكي، بيوشيميايي و فيتوشيميايي گياه دارويي به‎ليمو به طور معني‎داري مثبت بود و باعث نگهداري و افزايش عملكرد (بيوماس) رويشي و ماده خشك گياه تا حدود 33 درصد نسبت به تيمار شاهد (عدم محلول‎پاشي) و كاهش خسارت بيولوژيكي ناشي از القاي تنش سرما شد. همچنين كاربرد اين فرمولاسيون عملكرد و ميزان اسانس به‎ليمو را تا حدود 22 درصد افزايش داده و باعث بهبود ارزش اقتصادي اسانس گياه بر اساس افزايش نسبت منوترپن‎ها به سسكوئي‎ترپن‎ها در اسانس گياه شد. كلمات كليدي: به ليمو، تنش سرما، گليسرول، گلايسين-بتائين، پرولين، اسيد آبسيزيك

تاریخ ثبت: 1393/11/14
خلاصه اختراع:

اين اختراع در دسته فرآوري مواد اوليه دارويي قرار مي گيرد. مواد اوليه گياهي يكي از منابع سالم و قابل توليد براي داروها مي باشند. آلوئه ورا گياهي است كه خواص باليني بسياري را به آن نسبت مي¬دهند، به همين دليل مواد موثره¬ي اين گياه كاربردهاي فراواني در محصولات دارويي و آرايشي-بهداشتي يافته است. ماده¬ي فعال موجود در اين گياه در ساختار ژل آن قرار داشته و با انجام يك دسته فرايندهاي فيزيكي و شيميايي مي¬توان اين تركيبات را استخراج كرد. اختراع حاضر در واقع مشتمل بر فرايندهاي شستشو، فيله كردن، خرد كردن ژل آلوئه ورا، همگن سازي آن، جداسازي پالپ از ژل، تغليظ ژل و در نهايت خشك كردن آن توسط دستگاه خشك كن پاششي است. تمامي محصولات توليد شده در اين فرايندها قابل استفاده در صنايع دارويي، غذايي و آرايشي-بهداشتي مي¬باشند. مشكل اصلي در فرآوري صنعتي آلوئه ورا تخريب سريع و سخت بودن فرايند به علت ويسكوزيته بالاي ژل است. در طرح ارائه شده با استفاده از تيمارهاي شيميايي توسط انتي اكسيدان¬ها (ويتامين ث) از تخريب ژل جلوگيري شده و با استفاده از دستگاه-هاي طراحي شده در اين خط بر مشكلات فيزيكي ناشي از طبيعت ژل آلوئه ورا غلبه شده است.

تاریخ ثبت: 1393/02/07
خلاصه اختراع:

در فرآوري ژل آلوئه ورا در مقياس صنعتي در مراحلي نياز است كه ژل به ميزان 10 و 40 برابر تغليظ گردد. براي تغليظ ژل آلوئه ورا روشهاي مختلفي موجود است. يكي از اين روشها استفاده از فرايندهاي غشايي است. استفاده از غشاء هاي اسمز معكوس روشي سالم و كارا براي تغليظ مواد زيستي است. در اين اختراع از سامانه اي غشايي استفاده شده است كه تحت فشار بالا ژل آلوئه ورا را تغليظ كرده و آب آن را تا مقادير 10 برابر و 40 برابر مي گيرد. اين دستگاه داراي 2 پمپ است كه پمپ اول ژل را از درون يك غشاء ميكروفيلتري عبور داده و ژل را آماده ورود به غشاء مي نمايد. پمپ دوم با ايجاد فشار 15 بار ژل را به درون سامانه غشاء پمپاژ مي كند. ژل تحت تاثير فشار بالا آب خود را از دست مي دهد و تغليظ مي گردد.

تاریخ ثبت: 1391/01/27
خلاصه اختراع:

انواع نبات را پس از پودر كردن جايگزين شكر در توليد قند حبه نموده و نبات حبه توليد مي شود. همچنين انواع پودر نبات را پس از فشرده كردن به صورت قرص و كپسول نبات توليد مي نماييم. با توجه به خواص نبات و مشكل استفاده به ميزان دلخواه و حل نمودن آن قرص و حبه ي نبات مي توان جايگزين مناسبي براي ساير شيرين كننده ها باشد.

تاریخ ثبت: 1390/12/17
خلاصه اختراع:

به ليمو با نام علمي (Lippia citriodora) درختچه اي است خزان پذير از خانواده ي شاهپسند (Verbenaceae) كه داراي اهميت ويژه دارويي و صنعتي مي بادش. برگ ها و اندام رويشي اين گياه داراي خاصيت تب بر، مسكن، ضد نفخ، كمك كننده به هضم غذا، آرامش بخش و ... هستند. چاي به ليمو فوق العاده آرام بخش و تسكين دهنده اعصاب است. به ليمه در روش هاي سنتي به وسيله قلمه زدن شاخه ها و يا خوابانيدن آنها در زمين هاي قابل نفوذ و مرطوب تكثير مي گردد. روش هاي سنتي علاوه بر اينكه سلامت و عاري از بيماري بودن پايه هاي جديد را تأييد نمي كنند، بسيار كند، پرهزينه و همراه با كار پرزحمت مي باشند. به منظور تولدي تجاري افزايش عملكرد برگ از طريق افزايش سطح زير كشت، روش هايي مورد نياز است تا بتوان در مدت زمان كوتاه، تعداد زيادي بوته توليد نمود. فناوري كشت بافت به عنوان يك روش پايه اي و يك ابزار محوري بسيار عالي در تكثير و اصلاح نژاد گونه هاي گياهي مهم اقتصادي موقعيت ويژه اي را كسب كرده است. از اين رو تكثير گياهان با استفاده از كشت بافت راه حل كارآمد و مفيد براي غلبه بر مشكلات تكثير گياهان از طريق دانه و قلمه است. لذا با استفاده از كشت درون شيشه اي مي توان نسبت به توليد انبوه و عاري از آلودگي به ليمه در يك دوره زماني كوتاه اقدام نمود. در اين بررسي يك روش تكثير سريع از طريق كشت مريستم هاي جانبي در محيط كشت MS حاوي غلظت هاي 1 ميلي گرم در ليتر BAP و 0/01 ميلي گرم در ليتر IBA و 5/6 شاخه توليد نمودند. ريشه زايي در محيط حاوي 0/5 ميلي گرم در ليتر IBA همراه با 2 گرم ذغال فعال صورت گرفت. در اين محيط 100 درصد گياهان ريشه دار شده بودند. گياهان كشت بافتي در نهايت سازگار شده و به گلخانه انتقال يافتند.

موارد یافت شده: 7