لیست اختراعات سعيده سيف هاشمي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1388/02/12
خلاصه اختراع:

پيشنهاد روشي غني سازي بعنوان جايگزين روش استاندارد براي شناسايي كلي فرم ها در كره منجمد سردخانه گذاري كره موجب تغييراتي از نظر ميكروبي كره مي گردد هدف از اين مطالعه ارزيابي توان سنجش روش استاندارد بر شمارش كلي فرم ها در كره منجمد و نگهداري شده پيشنهاد روش مناسب در صورت اثبات عدم كارايي روش استاندارد بوده است. نتايج نشان داد روش استاندارد قادر به تشخيص هيچ گونه كلي فرمي پس از 2 ماه نگهداري كره در حالت انجماد نمي باشد بنابراين با بكارگيري روش غني سازي نتايج نشان دادند كه اختلاف معني داري بين تعداد كلي فرم هاي شمارش شده در اين دو روش وجود دارد به منظور مشاهده ارتباط بين زمان نگهداري و زمان غني سازي و همچنين انتخاب زمان بهينه غني سازي تعدادي از نمونه هاي مورد آزمون تحت شرايط زماني 1 و 5 و 10 و 20 ساعت غني سازي قرار داده شدند و سپس اثر آنها بر روي تعداد كلني هاي ظاهر شده روي پليت بررسي گرديد همچنين نشان داده شد هر چه زمان نگهداري در شرايط سردخانه طولاني تر باشد. زمان غني سازي طولاني تري نياز است تا بر روي پليت هاي مورد آزمون حداقل يك كلني ظاهر شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/10
تاریخ ثبت: 1391/04/11
مخترع/مخترعان: سعيده سيف هاشمي
خلاصه اختراع:

هدف از اين مطالعه: 1- توليد عسلي است كه بافت گستردني دارد، كشش و چكيدن آن در هنگام برداشت كنترل شده است و موجب آن مي گردد كه مصرف غذايي و دارويي اين محصول مفيد و پرارزش رواج پيدا كند. 2- از آنجا كه كريستاليزاسيون عسل (در اصطلاح زنبورداري كشورمان به اين پديده رس كردن گفته مي شود). يك تغيير فيزيكي است كه در عسل طبيعي پس از برداشت از كندو پس از چند روز (مثل عسل كلزا) يا پس از چند سال (مثل عسل اقاقيا) به دليل درصد بالاي مواد قندي رخ مي دهد. متأسفانه در كشور ما اين پديده طبيعي به غلط در اذهان عموم نشانه تقلبي بودن عسل مي باشد توليد عسل كرم ضمن حفظ كيفيت اولي عسل طبيعي، شهرت جهاني آن را محفوظ مي دارد تا اين محصول بتوان جايگاه واقعي خود را در بين ساير محصولات غذايي پيدا كرده و به اين طريق صنعت زنبورداري كشورمان نيز مجددا زنده شود. كلمات كليدي: عسل كرم، كريستاليزاسيون، كندو

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/10
تاریخ ثبت: 1391/04/11
مخترع/مخترعان: سعيده سيف هاشمي
خلاصه اختراع:

امروزه با افزايش شيوع بيماري هاي قلبي و عروقي و تأثير ارتباط مستقيم بين ميزان كلسترول خون و كلسترل رژيم غذايي در ارتباط با اين بيماري ها، توليد فرآورده هاي رژيمي كم كلسترول پيشرفت گسترده اي يافته است. هدف از اين مطالعه، توليد روغن كره فاقد كلسترول به كمك 5 درصد بتاسيكلودكسترين (β-CD) به نسبت 1:1 آب و چربي در دماي 40-30 درجه سانتي گراد و سانتريفوژ در مرحله اول با سرعت 800 دور در دقيقه به مدت 30 دقيقه و پس از خارج كردن فاز آبي، مجددا 15 دقيقه در دماي 40-30 درجه سانتي گراد، سانتريفوژ كردن با سرعت 1500 دور در دقيقه انجام گرفت. كه در اين مرحله كلسترول همراه با β-CD از روغن كره خارج شده. نتايج نشان داد با استفاده از اين تكنيك ميزان كلسترول روغن كره از 388 در مرحله اول به 181/69 و در مرحله دوم سانتريفوژ به صفر رسيد و آناليز شيميايي و فيزيكي روغن كرده فاقد كلسترول با روغن كره معمولي تفاوت آماري معني داري نداشت (P>0/05) . بنابراين استفاده از β-CD براي كلسترول زدايي روغن كره مناسب است و مي توان در مقياس صنعتي روغن كره فاقد كلسترول را توليد نمود كه از اين طريق مي توان به سلامت مصرف كنندگان كمك شاياني نمود.

موارد یافت شده: 3