لیست اختراعات شيوا گل محمدزاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ ثبت: 1398/11/27
خلاصه اختراع:

موضوع اختراع، اثر ضد التهابي نانوذرات ليپيدي جامد حاوي اوراپتن مي باشد كه در زمينه داروسازي كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه اوراپتن حلاليت در چربي بالايي دارد و جذب پوستي آن با چالش روبرو مي‌شود و با اين راه حل يعني بارگيري اوراپتن در نانوذرات ليپيدي جامد اين چالش رفع گرديده است.

تاریخ ثبت: 1394/02/06
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: عنوان: پماد پودر پوست قورباغه با خاصيت ترميم كنندگي زخم زمينه اختراع: اختراع حاضر به طور كلي در زمينه پانسمان هاي زخم قرار دارد. در اين اختراع، پوست قورباغه گونه Rana ridibunda، كه در مرداب هاي ايران زندگي مي كند، به صورت پودر خشك شده در فرمولاسيوني نوآورانه به صورت پمادي در ترميم زخم به كار گرفته شده است. اين پماد شامل دو فاز آبي و چربي است و از اين قابليت برخوردار است كه خواص ترميمي و ضد ميكروبي تركيبات آبدوست، چربي دوست و آمفي پاتيك موجود در پوست قورباغه را حفظ مي كند. اين پماد در ترميم زخم به صورت موضعي موثر بوده است و جميع مواد اثر بخش پوست قورباغه در ترميم زخم را در يك محصول التيام دهنده با خاصيت ضد ميكروبي جمع كند، علاوه بر اينكه كم هزينه و اقتصادي است، كاربرد ساده تري داشته و حمل و نگهداري آن آسان تر است.

تاریخ اظهارنامه: 1396/01/30
تاریخ ثبت: 1396/01/30
خلاصه اختراع:

اختراع مرتبط با تهيه و تعيين مشخصات نانوساختار حاوي روغن كنجد و عسل بر پايه ميكروامولسيون و بررسي عملكرد درون تن آن در زمينه درمان عفونت سپسيس كانديديايي مي‌باشد. بهبود حلاليت آبي و زيست فراهمي خوراكي بالاتر، اندازه ذرات نانومتري و جذب بهترماده مؤثر روغني از مزاياي اصلي اين نانوساختار مي‌باشد. در اين اختراع از روغن گياهي كنجد و عسل با خاصيت درمان عفونت قارچي به ترتيب به عنوان فاز روغني و كوسورفكتانت خوراكي استفاده شد. درنتيجه با كاهش سميت، زيست‌سازگاري نمونه بهبود يافت. براي تهيه نمونه ابتدا سورفكتانت تويين 80 و كوسورفكتانت عسل با نسبت معين با يكديگر مخلوط شده و سپس روغن كنجد با نسبت‌هاي تعيين‌شده بر اساس نمودار شبه سه فازي به آن‌ها اضافه گرديد. پس از اختلاط كامل بر روي همزن مغناطيسي، آب مقطر ديونيزه به صورت قطره قطره در حين هم زدن تا احراز وضعيت شفافيت به مخلوط افزوده شد. نمونه‌هاي شفاف در قالب ميكروامولسيون طبقه بندي شده و پس از تعيين خصوصيات فيزيكي – شيميايي، عملكرد درون تن نمونه‌ پايدارتر با درصد روغن بيشتر و خصوصيات مطلوبتر در زمينه درمان نوعي عفونت قارچي تحت عنوان سپسيس كانديديايي بر روي موش آزمايشگاهي با موفقيت بررسي و تأييد گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/03/06
تاریخ ثبت: 1396/03/06
خلاصه اختراع:

اختراع مرتبط با بررسي اثربخشي يك تركيب نانوساختار حاوي روغن كنجد بر پايه ميكروامولسيون در زمينه درمان سميت كبدي و كليوي ناشي از مصرف دوز بالاي داروي استامينوفن مي‌باشد. مشكل اصلي استفاده از روغن گياهي كنجد به صورت سنتي با وجود برخورداري از خواص مناسب در درمان سميت كبدي و كليوي، حلاليت پايين آن در محيط مائي بدن مي‌باشد. استفاده از سيستم ميكروامولسيون كه فاز روغني آن بر پايه روغن كنجد باشد، مي‌تواند به علت دارا بودن ذرات روغني با اندازه نانومتري و حضور مواد فعال سطحي، حلاليت و زيست فراهمي خوراكي بالاتر روغن كنجد را بهبود بخشد. براي تهيه ميكروامولسيون از مخلوط سورفكتانت تويين 80 با كوسورفكتانت گليسرين (يا سورفكتانت اسپن80) استفاده شد. پس از تهيه نمونه‌ها و تعيين خصوصيات فيزيكي – شيميايي آن‌ها ، عملكرد درون تن نمونه‌ پايدارتر با درصد روغن بيشتر و خصوصيات مطلوبتر بر روي موش آزمايشگاهي سوري مدل NMRIاز طريق اندازه‌گيري سطح آسپارتات وآنالين خون براي سميت كبدي و اندازه‌گيري نيتروژن ناشي از ادرار و سرم كراتينين در خون براي سميت كليوي مورد بررسي قرار گرفت. نتايج، عملكرد درون تن مناسب نمونه ميكروامولسيون را براي درمان سميت كبدي و كليوي ناشي از مصرف دوز بالاي استامينوفن تأييد نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/01/21
تاریخ ثبت: 1396/01/21
خلاصه اختراع:

اختراع مرتبط با تهيه و تعيين مشخصات نانوحامل حاوي داروي تاموكسيفن سيترات در قالب ميكروامولسيون و بررسي عملكرد درون تن آن جهت درمان سرطان سينه مي‌باشد. بهبود حلاليت آبي دارو و زيست فراهمي خوراكي بالاتر آن، اندازه ذرات نانومتري و جذب بهتردارو، صرف مواد و انرژي نسبتا پايين از مزاياي اصلي اين نانوحامل جديد دارويي مي‌باشد. در اين اختراع از روغن گياهي كنجد به عنوان فاز روغني استفاده شده و درنتيجه با كاهش سميت، زيست‌سازگاري دارو بهبود مي‌يابد. براي اين منظور ابتدا سورفكتانت و كوسورفكتانت با نسبت معين با يكديگر مخلوط شده و سپس روغن كنجد با نسبت‌هاي تعيين‌شده بر اساس نمودار شبه سه فازي و همچنين دارو با جرم معين به آن‌ها افزوده مي‌شوند. پس از اختلاط كامل بر روي همزن مغناطيسي، آب مقطر ديونيزه به صورت قطره قطره در حين هم زدن تا احراز وضعيت شفافيت به مخلوط افزوده مي‌شود. نمونه‌هاي شفاف در قالب ميكروامولسيون طبقه بندي شده و پس از تعيين كليه خصوصيات فيزيكي – شيميايي، نمونه‌هاي پايدارتر با بارگيري داروي بيشتر و خصوصيات مطلوبتر جهت بررسي رهايش دارو در محيط مشابه خون و سلول سرطاني گزينش شدند. در نهايت عملكرد درون تن نمونه ها بر روي موش آزمايشگاهي داراي تومور سرطاني با موفقيت بررسي و تأييد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/05/25
تاریخ ثبت: 1396/05/25
خلاصه اختراع:

اختراع مرتبط با تهيه هيدروژل حاوي روغن كنجد براي محافظت پوست در برابر اشعه فرابنفش مي باشد. اشعه فرابنفش مي‌تواند اثرات مخربي مانند آفتاب سوختگي، پيري زودرس و سرطان ايجاد كند. استفاده محصولات مراقبت پوست براي حفاظت در برابر اشعه فرابنفش ضروري است. گياهان دارويي مانند انواع روغن هاي گياهي به دليل فعاليت آنتي اكسيداني عملكرد خوبي در محصولات مراقبت پوستي دارا هستند. در ميان روغن‌هاي گياهي، روغن كنجد بالاترين محتواي آنتي اكسيداني را دارد. مشكل اصلي در كاربرد روغن كنجد اكسيد شدن سريع در مجاورت هواست. در اين اختراع، ابتدا روغن كنجد در سيستم ميكروامولسيون مناسب انكپسوله شد. نمونه ميكروامولسيون حاوي روغن كنجد، تويين 80-اسپن 80 و آب بود. اندازه قطرات روغن كنجد انكپسوله شده پس از ساخت 27 نانومتر بود و نمونه داراي پايداري زماني 6 ماهه بود. سپس هيدورژل حاوي آن تهيه گرديد. كربومر 940 به عنوان ماده ژل كننده براي تنظيم گرانروي هيدروژل انتخاب شد و با افزايش تري اتانول آمين ، pH نمونه براي كاربردهاي پوستي تنظيم گرديد. اثربخشي اين هيدروژل براي محافظت پوست در برابر اشعه فرابنفش بر پوست خوكچه هندي آلبينوي ماده (نژاد Dukin Hartley) بررسي گرديد. نتايج حاكي از كاهش چشمگير ضايعات سوختگي اشعه فرابنفش بر روي پوست خوكچه هندي بود.

تاریخ اظهارنامه: 1396/08/29
تاریخ ثبت: 1397/05/03
خلاصه اختراع:

اختراع فراورده درماني-آرايشي چشمي كه در زمينه درمان ريزش مژه كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه ممكن است در اثر وقوع وضعيتهاي مختلفي از جمله طيف وسيعي از بيماريهاي پوستي، عوارض جانبي داروها، اختلالات غدد، مشكلات متابوليك، التهابها، مسموميتها، مشكلات رواني و ابتلا به برخي بيماريهاي سيستميك ايجاد شود، به ساخت فراورده درماني-آرايشي چشمي گياهي پرداختيم. اين فراورده به فرم ريمل ساخته شده است و تمامي تستهاي سميت سلولي، پايداري فيزيكي و كشت ميكروبي را به خوبي پشت سر گذاشته است. با اين راه حل تهيه ي فراورده اي گياهي و داراي اثرات رويش مژه و فاقد هرگونه سميت سلولي، انجام گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1395/09/18
تاریخ ثبت: 1397/11/01
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر ماسك لايه بردار رسي(مونتموريلونيت) با استفاده از فرآيند پيلارد ميباشد كه مربوط به حوزه نيازهاي انساني زير بخش سلامتي و بهداشت است.طبق مطالعات در طرح اختراعي حاضر، مونتموريلونيت كه نوعي كاني رس است، ماسك زيبايي بسيار عالي براي پوست مخصوصا پوست هاي چرب مستعد آكنه است. ماده اي كه در تهيه ماسك مورد استفاده قرار مي گيرد، P.V.A (Polyvinyl Alcohol) است كه بعد از پخش شدن روي پوست و تبخير آب، محلول لاتكس و آب ، تشكيل امولسيون داده و بعد از تبخير آب، محلول فوق به صورت يك پوشش پلاستيكي روي پوست باقي مي ماند كه همانند چسب عمل مي كند و مي توان آن را به صورت يك تكه از روي پوست جدا نمود. ماده موثر در لايه برداري اين محصول نوعي خاك رس به نام بنتونيت است و كاني اصلي اين نوع رس، مونتموريلونيت مي باشد كه طي فرآيندهاي فرآوري، خالص سازي، پيلارد شده است (PILC). گل رس بعد از سفت شدن (خشك شدن)، چربي ها، آلودگي ها و سلول هاي مرده سطح پوست را جذب كرده و باعث تحريك گردش خون، پاك كردن سموم پوستي و تلطيف بافت‌هاي پوست مي‌شود. همچنين به از بين بردن لكه‌‌هاي پوستي نيز كمك مي‌كند

تاریخ ثبت: 1399/07/05
خلاصه اختراع:

اختراع فيناسترايد نانوليپوزومال موضعي كه در حوزه سلامت، داروسازي، اين اختراع مرتبط با حوزه فرمولاسيون هاي پوستي نانو و به خصوص دارورساني موثر پوستي به ناحيه هدف كاربرد دارد؛ استفاده خوراكي از فيناسترايد به دليل عوارض شايع و ازار دهنده ان اثر بخشي مناسبي از ان در بالين ديده نمي شود، به همين دليل درمان ريزش موي مردانه ، از طريق رساندن داروي فيناسترايد به صورت نانو ليپوزومال موضعي به صورت موثر و هدفمند به فوليكول مو انجام گرديده است.

تاریخ ثبت: 1399/10/16
خلاصه اختراع:

اختراع (فرمولاسيون نانو كپسول خوراكي حاوي ويتامين D3 مقاوم به شرايط محيطي و سيستم گوارش بدن انسان) كه در زمينه (صنايع غذايي شاخه مواد غذايي غني شده و دارويي) كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل ( كه كمبود ويتامين D3 سبب بروز انواع سرطان مانند سرطان پروستات، سينه و بيماري هايي نظير مالتيپل اسكلروزيس، ديابت، بيماري هاي قلبي و عروقي مي شود، از آنجايي كه مقادير طبيعي ويتامين D3 در مواد غذايي كم است، جذب اين ويتامين از مواد غذايي بسيار محدود است ) با اين راه حل ( جهت رفع مشكل تخريب ويتامين در محصولات غني شده مي توان از روش نانو كپسولاسيون استفاده نمود. كپسولي شدن فرآيندي است كه در آن ماده زيست فعال مانند مواد مغذي، غذا - دارو با ماده ديگري از جنس زيست پليمر، پليمر سنتزي و يا تركيبات ليپيدي پوشش داده مي شود. اين اختراع به تهيه اين فرمول مي پردازد، كه سبب حفظ D3 در مواد غذايي غني شده مي شود. انجام گرديده است.

موارد یافت شده: 13