لیست اختراعات مصطفي شهيدي نوقابي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1396/04/10
تاریخ ثبت: 1396/07/30
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر توليد قند و شكر طعم دار مربوط به حوزه نيازهاي انساني و زيربخش صنايع غذايي مي باشد. در اين اختراع اسانس يا عصاره طبيعي گياهي (با كمك كربوهيدراتهاي مختلف و يك امولسيفاير به كمك روش هاي همژنيزاسيون و اولتراسوند به حالت امولسيون در آمده و سپس توسط يكي از روش هاي خشك كن پاششي يا خشك كن انجمادي خشك مي گردد. پودر حاصل در واقع ريزكپسولهايي است كه اسانس يا عصاره مذكور را پوشش داده است و آن را در برابر شرايط محيطي حفظ مي كند. اين پودر به نسبت هاي مختلف با پودر شكر مخلوط شده و توسط نازل پاشش پودر، به شدت بر روي قندهاي حبه و ياي قند هاي كله شكسته شده پاشيده مي شود. سپس قند هاي بر روي يك نوار نقاله مشبك كه حالت ويبره دارد عبور داده شده و در بسته بندي هاي با نفوذ پذيري كم، بسته بندي مي شود. در مورد شكر نيز ابتدا شكر آسياب شده و با نسبت مشخص با پودر ريزپوشاني شده اسانس يا عصاره مربوطه مخلول و بسته بندي ميگردد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/28
تاریخ ثبت: 1399/08/28
مخترع/مخترعان: مصطفی شهیدی نوقابی
خلاصه اختراع:

چاي و دمنوش ها يكي از پر مصرف ترين نوشيدني هاي مورد استفاده در جهان مي باشند. فرآيند آماده سازي چاي و دم نوش زمان بر بوده و از طرفي براي استخراج تركيبات موثره در برخي از آنها آن شرايط خاصي بايد لحاظ گردد. از سوي ديگر با اين روش تفاله نيز وجود دارد كه بايد دور ريخته شود. لذا در اين اختراع سعي شده تمامي اين مشكلات با توليد پودر فوري يا قرص چاي و دمنوش مرتفع گردد. بدين ترتيب كه با رعايت شرايط اصولي در استخراج عصاره چاي و دمنوش ها، تمامي تركيبات مفيد آنها تحت شرايط كنترل شده و با استفاده از تكنيك هاي نوين استخراج شده و عصاره حاصل با تكنيك هاي پاششي و يا انجمادي خشك و آگلومريزه مي شود و با تركيبات عامل عطر و طعم طبيعي و در صورت نياز پركننده ها و شيرين كننده ها و تركيبات ويتاميني، آنتي اكسيداني، پري و پروبيوتيكي و غيره مخلوط مي شود. سپس پودر فرموله حاصله پس از استريل شدن با پلاسماي سرد مي تواند به همان صورت يا به شكل قرص معمولي يا جوشان درآيد. اين محصول به محض ريخته شده در آب سريعا حل شده و چاي يا دمنوش با كيفيت مشابه نمونه دم شده آن و با عطر طعم هاي متنوع را ايجاد مي كند.

تاریخ ثبت: 1400/10/21
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر برنج اكستروژن شده بر پايه مخلوط آردهاي حاصل از ضايعات دانه برنج شكسته و آرد كينوا است كه با استفاده از ژل پرشده امولسيوني حاوي بتاكاروتن غني سازي شده است. اين اختراع مربوط به حوزه نيازهاي انساني، بخش صنايع غذايي مي باشد. ارائه محصولاتي كه پاسخگوي نياز مواد مغذي روزانه اكثر اقشار جامعه و افزايش سطح سلامت شود، بسيار حائز اهميت است. از سوي ديگر با توجه به افزايش ضايعات حاصل از برنج شكسته و بالابودن ارقام حاصل از گزارشات مربوط به ضايعات در بخش كشاورزي، برگرداندن محصول به چرخه توليد مي¬تواند كمك زيادي به اقتصاد كشور كند. همچنين آرد كينوا با توجه به غني بودن از پروتئين، ليپيد، فيبر، ويتامين ها و مواد معدني داراي ارزش غذايي بالايي است و تعادل فوق العاده اي از اسيدهاي آمينه ضروري دارد. از سوي ديگر به دليل اينكه توليد محصول به روش اكستروژن شده انجام مي¬باشد قابليت غني سازي بهتر آن را مي¬دهد كه اين محصول با تركيب مغذي و ارزشمند بتاكاروتن كه داراي نقش آنتي اكسيداني و پيش ساز ويتامين A است غني سازي شده است. روش غني سازي محصول با اين تركيب مغذي با استفاده از روش انكپسولاسيون امولسيون پيكرينگ كه يك روش امولسيون سازي با امولسيفايرهاي طبيعي است و نياز به حضور امولسيفايرهاي سنتزي جهت پايداري را ندارد، انجام شده كه سبب حفظ اين تركيب غذايي از عوامل محيطي و پايداري آن در محصول برنج اكستروژن شده خواهد شد. Production of extruded rice enriched with beta-carotene using Pickering emulsion-filled gel

تاریخ اظهارنامه: 1402/03/22
تاریخ ثبت: 1402/12/12
خلاصه اختراع:

استفاده از پروتئين كشك و تركيبات زيست فعال آن به عنوان پودر براي ورزشكاران ايده محوري اين اختراع است. به علت افزايش روز افزون تمايل به مصرف فرآورده¬هاي غذايي حاوي تركيبات فراسومند، كاهش اقبال عمومي به مصرف مواد داروئي و هزينه¬هاي بالاي واردات مكمل¬هاي رژيمي، مطالعه در زمينه جايگزيني فرمولاسيون¬هاي نوين بومي اهميت ويژه¬اي پيدا كرده است و توليد فراورده¬هايي از اين دست، گام بزرگي در جهت ارتقاء سلامت جامعه خواهد بود. افزايش استفاده از مكمل¬ها در ميان ورزشكاران, اهميت توليد فرمولاسيون هاي ايمن و نوين مكمل-هاي ورزشي را آشكار مي سازد. كشك، در ايران به عنوان يك فراورده سنتي از محبوبيت عمومي بالايي برخوردار است. بررسي اجزاي اصلي تغذيه¬اي كشك نشان مي¬دهد اين محصول داراي محتوي بالايي از پروتئين است و از اين نظر، به طور بالقوه پودر آن مي¬تواند به عنوان ماده پايه، براي تهيه مكمل¬هاي بدنسازي به كار رود. علاوه بر اينكه كشك سنتي منبع بسيار غني از كازئين است، داراي پپتيدهاي مشتق شده از شير و پپتيدهاي مشتق شده از كازئين خاص نيز هست. استفاده از پودر كشك در فرمولاسيون مكمل¬هاي ورزشي مستلزم حذف چربي، لاكتوز، نمك سديم كلريد و تخليص پروتئين موجود در اين فرآورده لبني است. در اين اختراع حذف مواد مضر جهت مصرف ورزشكاران با روش ترسيب انجام شده است.

موارد یافت شده: 4