لیست اختراعات با مالکیت
احمد بناكار
6 عدد
آب و هواي بيشتر مناطق ايران خشك و نيمه خشك است و به جز قسمت هاي كوچكي از آن، در ساير نقاط آب شيرين كم و در بعضي مناطق اصلا وجود ندارد. از لحاظ نبود و يا كمبود آب شيرين، ساكنان نواحي بياباني، جزاير و سواحل جنوبي كشور، سخت در تنگنا هستند در حاليكه در اين مناطق آب شور به وفور وجود دارد از اين رو، اين امكان وحود دارد كه با شيرين نمودن آب هاي شور در دسترس، آب شيرين مورد نياز اين مناطق را فراهم كرد. انواع گوناگوني از آب شيرين كن ها در دنيا شناخته شده است كه آب شيرين خورشيدي يك نوع از آنها مي باشد از مزيت هاي اين آب شيرين كن ها قابل استفاده بودن در مقياس خانگي، عدم ايجاد هر نوع آلودگي، هزينه پايين تعمير و همچنين نصب راه اندازي آسان مي باشد. از طرفي يكي از مشكلات اين نوع آب شيرين كن ها بازده پايين آنها است. با توجه به اين مشكل، هدف از اين اختراع ، طراحي سامانه اي بود كه بتواند حداكثر انرژي خورشيدي را جذب و مشكل مربوط پايين آب شيرين كن هاي خورشيدي را بر طرف نمايد.
اين سامانه انجير را بر اساس رنگ و اندازه، درجه بندي مي كند وشامل قسمت هاي سخت افزاري و نرم افزاري مي باشد كه قسمت سخت افزاري آن شامل: 1-تسمه نقاله 2-موتور الكتريكي 3-پولي 4-اينورتر 5-دوربين 6- محفظه نور پردازي 7-كارت دك 8-شير پنوماتيكي ميباشد وقسمت نرم افزاري آن شامل برنامه پردازش تصوير و برنامه سيستم كنترلي آن مي باشد
تسمه پروانه رادياتور عامل مهمي در خنك كاري موتور است. همانطور كه روشن بودن موتور ديزل جهت آبياري شاليزار اغلب در شب انجام مي گيرد و امكان رفت و آمد كشاورز در شب مشكل است. اگر بنا به هر دلايلي تسمه پروانه موتور در هنگام كار پاره شود دماي موتور از دماي بحراني بالاتر رفته و در اثر حرارت بالا، موتور از بين مي رود . بنابراين با طراحي سيستم كنترل دماي موتور ديزلي ، پمپ آب، بعد از پاره شده تسمه پروانه و يا سوراخ شدن رادياتور ، سنسور حرارتي با رسيدن به دماي بحراني عمل كرده و با فرمان به شير الكترومكانيكي مسير سوخت رساني بسته شده و موتور بعد از 11 ثانيه خاموش خواهد شد. لازم به ذكر است كه برق مدار الكتريكي ، از دينام موتور تامين مي شود.
سامانه اندازه گیری زاویه چرخ فرمان كمباین
از مشكلات صنعت جوجه كشي ميتوان به تعيين جنسيت جوجه بعد از خروج از تخم مرغ اشاره كرد. همه روشهاي مختلف تعيين جنسيت تخم مرغ، به صورت مخرب و هزينه بالايي داشتهاند. در اين تحقيق از روش غير مخرب طيفسنجي در بازه طيفي 190- 1100 نانومتر (مرئي- فروسرخ نزديك) برروي تخم مرغهاي سويه هايلاين استفاده گرديد. بدين منظور ابتدا يك محفظه براي دادهبرداي از تخم مرغها ساخته شد. تخم-مرغها بعد از شمارهگذاري براي داده برداري داخل جعبه قرار داده شدند و از آنها در بازه طيفي 190 تا 1100 نانومتر با استفاده از دستگاه طيفسنج RI - UV در دانشكده كشاورزي صورت گرفت. داده برداري در روزهاي قبل از جوجه كشي، روز اول ، روز دوم، روز سوم جوجه كشي انجام پذيرفت. پس از استخراج دادهها با استفاده از طبقهبند هوشمند LDA دقت و حساسيت تشخيص مورد سنجش قرار گرفت. همچنين در LDA بهترين نتيجه در مرحله جوجه كشي با دقت ميانگين 3/92% درصد بوده كه توانسته 50 تخم مرغ از 59 تخم مرغ حاوي جنين مرغ و 27 تخم مرغ از 39 تخم مرغ حاوي جنين خروس را به درستي طبقه¬بندي كند. براي روز قبل از انكوباسيون هم بهترين نتيجه با دقت 04/94% درصد، LDA توانسته 29 تخم مرغ از 34 تخم مرغ حاوي جنين مرغ و 33 تخم¬مرغ از 39 تخم مرغ حاوي جنين خروس را به درستي طبقهبندي كند. با تشخيص تخم مرغ هاي حاوي جنين مرغ در صنعت مرغ گوشتي و يا تعيين تخم مرغ هاي حاوي جنين خروس در صنعت توليد مرغ تخم گذار مي توانيم از حداكثر ظرفيت دستگاه جوجه كشي استفاده كنيم و صرفه جويي زيادي دارد.
موارد یافت شده: 6