لیست اختراعات با مالکیت
حسين محمدي
41 عدد
اين دستگاه شامل قسمت ها و مكانيزم هاي مختلفي است كه طراحي اين مكانيزم ها با توجه به خواص فيزيكي و مكانيكي بوته انواع حبوبات انجام گرفته و اين مكانيزم ها قابليت انعطاف پذيري بالايي دارند تا اپراتور بتواند دستگاه را در بهترين حالت كاركرد تنظيم كند اين دستگاه با توجه به قابليت انعطاف پذيري بالا در مكانيزم ها ميتواند پاسخ گوي تمامي شرايط پيشبيني نشده زمين، خاك، اب و هوا، رطوبت، ارتفاع محصول، حجم بوته محصول، و ديگر عوامل پيشبني نشده باشد. دستگاه علاوه بر حمل و نقل آسان و هزينه تمام شده كمتر، ميتواند با اتصال به انواع تراكتور كار كند و دستگاه با استفاده از يك شاسي به راحتي و سريع به تراكتور متصل ميشود. از آنجايي كه حبوبات مخصوصا لوبيا گياهي است كه در زمان برداشت، خم شده و دركف كرت قرار مي گيرد و به اصطلاح مي خوابد بايد مكانيزمي طراحي شود كه بتواند گياه را همانند وقتي كه با دست چيده مي شود، ابتدا از كف كرت بلند كند و سپس ساقه را قطع كند. براي انجام اين عمل يك مكانيزم شانه بلند كننده و پيكاپ طراحي شده كه اين كار را به خوبي انجام ميدهد. براي اين كه سر خوردن و بالا آمدن بوته ها از روي شانه بلند كننده بهتر انجام شود و بوته ها بين دندانه هاي آن گير نكند و همچنين راه حركت بوته ها بسته نشود، پيكاپ كه داراي طوقه است بالاي سر آن قرار گرفته تا بوته ها را با اعمال نيرو توسط انگشتي هاي فنري به حركت درآورد. همچنين طراحي طوقه بر روي چرخ فلك به اين منظور است كه بوته ها به چرخ فلك گير نكند و دور آن نپيچد. بوته ها پس از حركت بر روي شانه ي بلند كننده، بالا آمده و چرخ فلك به ادامه ي آن كمك مي كند. پس از اينكه بوته ها به اندازه ي كافي از روي سطح زمين بالا آمدند تيغه هاي برش، آنها را از كف قطع مي كند. ادامه ي حركت بوته هاي قطع شده با كمك چرخ فلك انجام مي شود. بوته ها روي دندانه ي شانه اي حركت كرده و در آخر به ارامي بر روي زمين قرار مي گيرد. در اين دستگاه يكي از چرخ هاي تنظيم ارتفاع داخل كرت قرار گرفته و ديگري بيرون از آن قرار ميگيرد تا از روي محصولات چيده شده رد نشود . تمامي كانيزم ها نيروي خود را از تراكتور ميگيرند.
روش ارائه شده براي آبياري گياهان و سبزيجات داراي ريشه¬ي كم عمق با استفاده از خطوط لوله موجود در زمين، ، پمپ، سنسور رطوبتي، سنسور دما و فشار و مخزن آب، باعث چگالش رطوبت موجود در هوا و خاك مي¬شود. اين روش در مكان¬هايي كه به آب كافي دسترسي ندارند، به كار برده مي¬شود. براي بهبود عملكرد سيستم از سنسور استفاده شده است كه باعث مي¬شود وسايل موجود در محل (پمپ، ) تنها در زمان¬هايي كه رطوبت خاك بسيار كم مي¬باشد، فعال شوند. همچنين براي تامين برق از انرژي بادي يا سلول¬هاي خورشيدي استفاده مي¬شود. براي بهبود سيستم يك منبع تغذيه جهت ذخيره انرژي الكتريكي حاصل، تعبيه شده است. از خصوصيات ديگر سيستم نياز كم آن به آب و توليد قابل ملاحظه آب براي گياهان مي¬باشد.
در حال حاضر هنگام كاركردن همزمان مودم ADSL و گوشي تلفن بر روي يك خط به دليل تداخل فركانسي اختلالاتي بر روي هر دو دستگاه پيش مي آيد كه با قرار دادن فيلتر فركانس قبل از تلفن از اختلالات جلوگيري مي گردد. در حال حاضر فيلترهاي موجود روي برد ساخته شده و با قرارگرفتن در محفظه و تجهيز به پورتهاي RG11 ساخته شده كه براي مصرف كننده مشكلاتي مانند اتصال اشتباه ، سر در گمي در استفاده ، حجم زياد ،بالا بودن خرابي بر اثر رطوبت آلودگي و ضربه، بالا رفتن هزينه به دليل نياز به دو سيم رابط با سوكت RG11 جهت اتصال به تلفن و خط و براي توليد كننده هزينه بالاي ساخت را به همراه دارد . سيم تلفن مجهز به فيلتر نويز گير طراحي شده تا كل مجموعه مدار فيلتر، پورتها ، بخشي از سوكتها و محفظه را در حجم كمتر ايجاد كرده و به كمك تزريق پلاستيك و روكش كاري آن را در ساختار سيم تلفن قرار دهد تا ، ضد آب ، مقاوم در مقابل ضربات و فشارهاي مكانيكي ، ارزانتر واستفاده آن ساده تر شود و استفاده كننده با جايگزين كردن آن به جاي سيم تلفن معمولي خود از آن استفاده نمايد .
سيستم كاهش مصرف انرژي در سالن مرغداري ها با تبادل دمايي بين هواي خروجي و ورودي براي جلوگيري از اتلاف انرژي در سالن هاي مرغداري ها طراحي شده است. بعلت تنفس تعداد زياد طيور، وجود مدفوع و گرد غبار حاصل از تحرك طيور، سيستم تهويه در مرغداري ها هميشه فعال مي باشد؛ به گونه اي كه از يك طرف هواي سرد از طريق فن هاي مخصوص به داخل سالن مرغداري هدايت شده و از طرف ديگر، هواي گرم به بيرون سالن منتقل مي شود. اين چرخه هوا باعث اتلاف زياد انرژي مي گردد. در طرح پيشنهادي، به منظور صرفه جويي در مصرف سوخت، هواي گرم و كثيف هنگام خروج به داخل كانال هايي كه به طور طولي در سالن واقع شده اند (شكل ارائه شده در ضميمه و ادعا نامه) هدايت مي شوند و در داخل اين كانال ها با هواي سرد و تميز به طور غيرمستقيم برخورد مي كند. در اين هنگام، تبادل دمايي انجام مي گيرد. اين امر موجب گرم شدن هواي سرد ورودي مي شود و هواي سرد پس از متعادل شدن از لحاظ دمايي وارد محيط سالن مي گردد.
با توجه به حجم زياد توليد خوراك دام و طيور( بيش از 5ميليون تن در سال)، و همچنين حجم زياد تبليغات براي مواد معروف به پلت چسبان، و نبود دستگاه تعيين كيفيت فيزيكي خوراك پلت شده در داخل كشور، متاسفانه اكثر كارخانه جات و توليد كنندگان كشور بدون در نظر گرفتن اهميت خوراك پلت سالم و مقاوم و بدون داشتن هرگونه اطلاعاتي راجع به كيفيت فيزيكي خوراك دام و طيور اقدام به توليد خوراك مي نمايند. وجود چنين دستگاهي خواهد توانست مشكلاتي را كه در زمينه كيفيت فيزيكي پلت و تاثير آن بر تولد دام و طيور مطرح ميباشد را به طور چشمگيري كاهش دهد. ارائه راه حل: ساخت دستگاهي براي تعيين مقاومت فيزيكي خوراك پلت شده دام و طيور كه بتواند در مدت زمان كم شاخص كيفيت فيزيكي خوراك پلت شده را بدست آورد. طرز كار: روش كار بدين شرح است كه ابتدا 100 گرم نمونه را توزين مي نماييم و در داخل دستگاه قرار مي دهيم. خوراك را براي مدت 45 ثانيه در معرض فشارهواي 80 ميلي بار قرار مي دهيم. سپس ميزان خاكه توليد شده را از قسمت انتهايي دستگاه جمع آوري مي نماييم و توزين ميكنيم و طبق فرمول زير ميزان شاخص كيفيت فيزيكي خوراك پلت شده را مشخص مي نماييم.
دستگاه آزمون مقاومت به شعله در پانل هاي چوبي تجهيزي جهت تعيين مقاومت به شعله در پانل هاي چوبي و استانداردسازي آنها از اين لحاظ مي باشد. اين اختراع دستگاهي براي اجراي آزمون كاملا دقيق، اصولي و استاندارد مقاومت به شعله برروي نمونه هايي با ابعاد مشخص مي باشد. توسط اين دستگاه اجراي تحقيقات آزمايشگاهي در دانشگاه ها و همچنين مراكز تحقيقاتي كارخانجات، و همچنين تعيين مقاومت به شعله و استانداردسازي محصولات چوبي مقاوم به آتش، نظير چوب-گچ و چوب-سيمان، ميسر خواهد شد. اين دستگاه داراي دو مشعل مكر (Meker burner) با قطر دهانه مشخص 30 ميلي متر بوده كه با سوخت پروپان به طور يكسان تغذيه مي شوند و شعله متمركزي را با دماي مشخص C°1000 به دو سطح نمونه مي رسانند. سيستم تعيين و كنترل دماي مشعل ها، از يك ترموكوپل حساس نوع K با قطر 5/1 ميلي متر كه با آلياژ ضد خوردگي اينكونل پوشش دهي شده، يك نمايشگر ديجيتال دما با قدرت تعيين دماي بيشينه C°1200، سيستم فازي كنترل ورودي گاز و يك گيج كنترل الكتريكي جريان گاز ورودي به مشعل ها، تشكيل شده است. شاسي دستگاه وظيفه نگهداري نمونه را در جايگاه خود و همچنين اعمال گشتاور خمشي توسط نيروي مشخص در فاصله 260 ميلي متري از تكيه گاه و فاصله 160 ميلي متري از نقطه شعله خواهد داشت.
ميكسل كود ساز كه همزمان با حفر كانال (به عمق چهل سانتيمتر به حالت v كه طول سطح آن 60 سانتيمتر و پايين آن سي سانتيمتر) تزريق كود به زمين به اندازه دلخواه و پركردن كانال و مسطح كردن زمين كشاورزي را انجام مي دهد كه ظرفيت ميكسل آن 350 كيلوگرم كود مي باشد و فاصله كود دهي آن از درخت يك متر و بيست سانتيمتر مي باشد كه نيروي محركه آن تراكتورهاي كشاورزي مي باشد.
مشكل انرژي در رتبه نخست ده مشكل برتري است كه بشر تا 50 سال آينده با آن مواجه مي شود. انرژي نقش به سزايي در عرصه هاي مختلف اقتصادي و اجتماعي هر ملت دارد. در قرن حاضر مهم ترين دارايي هر جامعه ميزان ذخاير انرژي آن جامعه ميباشد. در نتيجه بهينه كردن مصرف انرژي هم از لحاظ زيست محيطي و هم از لحاظ هزينه انرژي يكي از مهمترين دغدغه هاي دنياي مدرن است. سيستم هاي گرمايش، هوارساني و تهويه مطبوع بيشترين سهم را در مصرف انرژي در تمامي مراكز درماني و صنعتي دارند كه مقدار زيادي انرژي از طريق ناكارآمدي سيستم هاي گرمايش، هوا رساني و تهويه مطبوع به دليل فقدان پيش بيني و اندازه گيري حضور و عدم حضور ساكنان تلف مي شود.يكي نكات مهم در اين سيستم پيش بيني ميزان و زمان حضور افراد در مراكز درماني و ميزان استفاده از ماشين آلات صنعتي در كارگاه ها و صنايع است. با اين اوصاف اين اختراع يك سيستم الكترونيكي هوشمند است كه عوامل بالا را مرتفع نموده و به صورت يك سيستم كنترلي با قابليت استفاده به صورت همزمان و يا جداگانه دستگاه هاي كنترلي مي باشد. دستگاه مزبور در راستاي كاهش هزينه هاي ناشي از اتلاف انرژي در مراكز صنعتي و مسكوني و درماني گام برميدارد و در مقياس بزرگتر باعث كاهش هزينه هاي عمومي جوامع و كاهش اتلاف و هدررفت انرژي مي شود. اين دستگاه در مرحله اول يك مدل از ساختمان يا كارگاه يا جايگاه يا مركز درماني مورد نظر با توجه به حجم، تعداد افراد، زمان كاري و ... توليد مي شود و سپس اين مدل به صورت مدلسازي در كامپيوتر شبيه سازي مي شود و در نهايت براي مدلسازي انجام شده مقادير بهينه استخراج مي شود و براي آن يك ساختار سخت افزاري به عنوان برد كنترلي طراحي مي شود و اين برد دركنار ساير سامانه هاي كنترلي يا به صورت تنها مورد استفاده قرار مي گيرد. نهايتا برد مركزي با توجه به سيستم آن و مقادير بهينه مدل، ميزان زمان مورد استفاده و شدت كار دستگاه و همچنين روشن و خاموش بودن سيستمهاي تهويه، سرمايش، گرمايش، الكتريكي و الكترونيكي و ماشين آلات را كنترل ميكند.
امروزه در جوامع كنوني با پيشرفت علم پزشكي تزريقات و آمپول به صورت جدي در بين مردم رايج شده و يكي از اصول درماني و مراقبتي محسوب مي شوند. در اين ميان برخي از افراد مجبود هستند كه همواره آمپول هاي خود را به همراه داشته و حمل كنند و در صورت لزوم و يا در موعد مقرر و يا لزوم آن را تزريق نمايند. از طرف ديگر اندازه گيري و كنترل دما در يخچال هاي دارويي و آزمايشگاهي اهميت بسيار بالايي داشته و يكي از الزامات قانوني سازمان غذا و دارو مي باشد. شايان توجه است كه در صورت ايجاد تغييرات دمايي و ضربه اي امكان دارد خطرات جدي فرد بيمار را تهديد كند و يا با توجه به اين موارد اثرات واقعي دارو اعمال نشود و يا عوارض جانبي دارو افزايش يابد و شايد تا مرحله كما و مرگ فرد را مورد تاثير قرار دهد. لذا با توجه به موارد مزبور اين اختراع سعي نموده است وسيله اي متناسب با سايز ويال هاي معمول در سطوح دارويي و با سايز جيبي با محافظ فيزيكي در برابر ضربه و محافظ الكترونيكي (المان خنك كننده كنترل شونده) ارائه دهد. اين سيستم داراي جايگاه ويال بوده كه در مكان مخصوص به خود قرار مي گيرد و سپس ساختار فيزيكي اين سيستم به نحوي طراحي شده است كه در جيب فرد قرار مي گيرد و با توجه به بافت فيبري و ساختار اسكلتي آن و روكش آلياژ نانو نقره در مقابل ضربه مقاوم است و سپس در اين سيستم در مدار كنترل دماي محفظه، براي تغذيه از برق دوازده ولت مستقيم استفاده مي شود و در اطراف محفظه ويال از يك المان سرد كننده الكترونيكي با متعلقات يعني هيت سينك و جاذب براي كنترل دما مورد استفاده قرار ميگيرد.
بينايي از مهمترين حسهاي ويژه است، نه تنها به اين علت كه در ارتباط با محيط خارج از بدن نقش مهمي دارد بسياري از بيماريهاي چشمي اگر بهموقع (به خصوص در كودكي) درمان نشوند، سبب نابينايي ميشوند و مشكلات جبران ناپذيري را براي افراد بيمار به همراه خواهند داشت كه محدوديتهاي بسياري را در زندگي فردي و اجتماعي مبتلايان به وجود خواهد آورد. با اين اوصاف همواره شناسايي و تشخيص زودهنگام بيماري ها بسيار مورد توجه بوده است و يكي از اهداف اين اختراع شناسايي زوهنگام بيماري هتروكروميا در دوان نوزادي است و سياست پيشگيرانه اين ايده بسيار مهم است كه اين ويژگي در راستاي پيشي بيني و شناسايي بيماريها و عوامل زمينه ساز بيماري مزبور گام برميدارد. در اين ايده روش جديدي جهت ارائه و بررسي و تشخيص تغييرات رنگي در عنبيه هاي چشم و ميزان تطابق، يكريختي و يكنواختي رنگي بندي در تمامي قسمت هاي عنبيه است و به صورت تخصصي تر براي سنجش و تشخيص بيماري هتروكرومياي چشمي آن هم در دروان نوزادي و به صورت زودهنگام براي جلوگيري از پيشرفت و ممانعات از فعاليت و پيشرفت بيماري هاي زمينه اي و وابسته آن است. اصول اصلي آن بر پايه پردازش تصاوير و ويدئوهاي اخذ شده از چشم است و با توجه به خروجي ناشي از الگوريتم هاي هوش مصنوعي درصد تشابه عنبيه هاي چشم از لحاظ كليه پارامترهاي رنگ شناسي از لحاظ نوع رنگ، شدن، تطابق، يكنواختي و ... را مورد بررسي قرار مي دهد و به عبارت ديگر اين دستگاه منظور پيش بيني و يا تشخيص بيماري هتروكروميا و بيماري هاي وابسته آن در نوزادان طراحي شده است.
موارد یافت شده: 41