لیست اختراعات با مالکیت خشايار بديعي
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ ثبت: 1391/06/13
خلاصه اختراع:

در اختراع \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" طراحي و ساخت محفظه آزمون شبيه سازي شده خوردگي سطوح مدفون در خاك \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" هدف فراهم نمودن شرايطي مشابه شرايط واقعي خاك براي بررسي خوردگي پوشش خطوط لوله مدفون مي‌باشد. در اين اختراع ابتدا ويژگي‌هاي مختلف خاك شامل دانسيته خاك، ميزان يون‌ها و عناصر موجود در خاك، درصد اشباع خاك، هدايت الكتريكي، pH و بافت خاك، بررسي مي‌گردد. سپس 7 محفظه‌ شيشه‌اي با ابعاد 50*50*80 ساخته مي‌شود، با استفاده از لوله‌هاي پلي‌اتيلني كف پنج محفظه به صورت متصل به هم براي اعمال دماي بالا و يك محفظه جدا به منظور اعمال دماي پايين لوله‌كشي مي‌شود؛ كه هر كدام به ترتيب به صورت جدا به محفظه آب گرم و محفظه آب سرد همراه با پمپ متصل مي‌باشند. 12 ورقه‌ فلزي پوشش داده شده و سپس خاك روي لوله‌ها قرار مي‌گيرند. 4 دما و رطوبت مختلف در هر كدام از محفظه‌ها اعمال مي‌شود و به صورت مرتب دماي محفظه‌ها بررسي مي‌شود. در بازه‌هاي 250 ساعتي سه نمونه براي انجام تست‌هاي خوردگي از خاك خارج مي‌شوند. در نهايت تغييرات روند تغيير خواص پوشش با زمان تعيين مي‌گردد.

تاریخ ثبت: 1391/07/29
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، از جاذب نانو پرليت مغناطيسي توليد شده آماده‌سازي شده ، جهت حذف رنگزاهاي آلي خانواده بازي از پساب شبيه‌سازي شده، استفاده گرديد. براي بررسي فرآيند جذب و رنگبري و به منظور تعيين ميزان جذب رنگزا از دستگاه اسپكتروفتومتر مدل CECIL 2021، براي حذف كلوئيدهاي موجود در نمونه‌ها از دستگاه سانتريفوژ مدل Hettich EBA20 و براي اندازه‌گيري pH محلول از دستگاه pH متر مدلMetrohm 713 مجهز به سنسور دما و از دستگاه صفحه داغ با همزن مغناطيسي براي همزدن محلول رنگي استفاده گرديد. نتايج نشان داده است كه نانو پرليت مغناطيسيي به‌طور مؤثر به‌عنوان يك جاذب عمل نموده است، به طوري كه بيش از 77 % از رنگزا پس از گذشت دو ساعت از فرآيند جذب سطحي از فاز آبي در pH برابر 6 بازاي غلظت برابر ppm 20حذف گرديد.

تاریخ ثبت: 1390/04/20
خلاصه اختراع:

در اين اختراع ، جاذب معدني پرليت طي فرآيند سايش خشك و در سيستم آسياب ماهواره اي مدل EQ-PCI-12 در حد نانو خرد گرديده است. سپس قطعات درشت از ريز موجود در مخلوط بوسيله سانتريفوژ عدل Hettich EB20 جداسازي شده و بخش حاوي نانوذرات با استفاده از خشك كن پاششي خشك مي گردد و پودر نانوي حاصل جهت فرايند جذب سطح در جاي خشك نگهداري مي شود. از جاذب نانو پرليت توليد شده، جهت حذف رنگزاهاي آلي خانواده بازي از پساب شبيه سازي شده استفاده گرديد براي بررسي فرآيند جذب ور نگبري و به منظور تعيين ميزان جذب رنگزا از دستگاه اسپكتروفوتومتر مدل CECH2021 براي حذف كلوئيدهاي موجود در نمونه ها از دستگاه سانتريفوژ و براي اندازه گيري PH محلول از دستگاه Phمتر مدل Metrohm مجهز به سنسور دما و از دستگاه صفحه داغ با همزن مغناطيسي براي همزدن محلول رنگي استفاده گرديد. نتايج نشان داده است كه نانو پرليت به طور موثر به عنوان يك جاذب عمل نموده است به طوري كه بيش از 64/93% از رنگزا از محلول 12 ppm پس از گذشت دو ساعت از فرآيند جذب سطحي از فاز آبي در PH برابر 6 حذف گرديد. ميزان نانو جاذب در اين فرآيند در محدوده 05/0 به ازاي هر ml 25 از پساب شبيه سازي تعيين شد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/06/12
تاریخ ثبت: 1387/06/17
خلاصه اختراع:

در اين اختراع روشي جهت احيا و فعال كردن مجدد نانو ذرات Tio2 نشانده شده بر جداره داخلي راكتور رنگبري ارايه گرديده است بر طبق اين روش جداره هايي كه فعاليت فوتوكاتاليستي آنها كاهش يافته و اثر چنداني بر رنگبر ندارند را در مجاورت مقدار معيني آب در شرايط جوش قرار داده و به آنها حرارت داده مي شود زمان تقريبي قرارگير نمونه در معرض آب جوش 90 دقيقه است و آب بايد تمامي سطح را پوشانده باشد. آزمايشها نشان مي دهند كه اگر اين زمان افزايش يابد به همان اندازه فعاليت فوتوكاتاليستي نانو ذرات نيزافزايش مي يابد سطح فتوكاتاليست پس از طي مدت زمان لازم جهت احيا از مجاورت آب خارج گرديده و خشك مي شود هر چه رطوبت باقي مانده در صفحات كمتر باشد بازده فرايند اكسيداسيون نوري بيشتر خواهد بود.

تاریخ ثبت: 1386/01/15
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، از جاذب معدني دياتوميت موجود در كشور، كه تقريبا حدود 500 برابر ارزانتر از كربن فعال تجاري (CAC) بوده و در مقياس وسيع در دسترس مي باشد، جهت رنگبري رنگزاهاي اسيدي آبي 25، مستقيم قرمز 80 و 81 استفاده شده است. درصد حذف رنگزاهاي مستقيم قرمز 80، 81 و رنگزاي اسيدي آبي 25 در محلول آبي توسط دياتوميت خام موجود در كشور (در دماي 25C دور همزدن rpm و 200 غلظت 50mg/L دور سانتريفوژ 4000rpm و زمان PH=2,300min به ترتيب 90/19% و 93/08% و 72/81% و درصد حذف رنگزاهاي مستقيم قرمز 80 و 81 و اسيدي آبي 25 روي دياتوميت كلسينه به ترتيب 14% و 27/8% و 54/5% بدست امده است.

تاریخ ثبت: 1387/05/13
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، از باطله گل قرمز توليدي در كارخانه توليد آلومينا جاجرم به عنوان جاذب استفاده شده است. ذكر اين نكته ضروري است كه استفاده از گل قرمز به عنوان جاذب، كمكي بزرگ به محيط زيست از نظر كنترل آلودگي هوا، خاك و منابع آب مي باشد. اين ماده كه در مقياس وسيع در دسترس است. جهت رنگبري رنگزاي اسيدي آبي 92 استفاده شده است. درصد حذف رنگزاي اسيدي آبي 92 در محلول آبي توسط گل قرمز فعال شده 94٪ تحت شرايط آزمايشگاهي زير بدست آمده است.

موارد یافت شده: 9