لیست اختراعات با مالکیت محمدحسين مدرسي
13 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ اظهارنامه: 1391/07/02
تاریخ ثبت: 1392/01/17
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با افزودن پروبيوتيك هاي (باكتري¬هاي مفيد)3 نوع مختلف لاكتوباسيلوس كازئي و يك نوع لاكتوباسيلوس پارا كازئي به شير و تخمير آن، يكنوشيدني ماستي جديد پروبيوتيك توليد شد. پروبيوتيك هاي فريز دراي شده ي لاكتوباسيلوس كازئي و لاكتوباسيلوس پارا كازئي در غلظت مناسب وپس از پاستوريزاسيون شيرو مواد شيرين كننده و رساندن آن به دماي مناسب؛به شير تلقيح و در دماي ۴۳ درجه سانتيگراد به مدت ۱۶ الي ۲۰ ساعتگرما گذاري شد تا به پي.اچ و اسيديته لازم برسد.پس از آن هوموژنيزه شده و ساير تركيبات از جمله طعم دهنده ها به نوشيدني اضافه شد.ميزان تلقيح باكتري در حدي است كهحداقل تعداد باكتري در هر بار مصرف به۱۰۸ CFU برسد. فرمولاسيون ويژه و باكتري هاي آغازگر بكار رفته در اين محصول سبب ماندگاري طولاني مدت ۴۵ روزه بدون افزودن نگهدارنده شده است. همچنين در زمان ماندگاري اين محصول تعداد باكتري هاي زنده كاهش بسيار اندكي داشته و ترش شدن يا توليد اسيد پس از تخمير در آن مشاهده نمي شود. باكتري¬هاي پروبيوتيكموجود در اين نوشيدني پروبيوتيك باعث كمك به گوارش غذا ,تنظيم تعادل ميكروفلور روده, تقويت سيستم ايمني و كاهش كلسترول خون مي¬شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/01
تاریخ ثبت: 1391/07/01
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با افزودن پروبيوتيك (باكتري¬هاي مفيد)لاكتو باسيلوس اسپوروژنز,لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس,بيفيدو باكتريوم بيفيدوم و لاكتوباسيلوس كازئي به روكش بستني، ارزش غذايي اين فراورده افزايش داده شد. پروبيوتيكهاي مورد نظر در غلظت مناسب در مرحله پاياني به روكش بستني اضافه شدند، به طوري كه ميزان آن به۱۰۸ CFU در هر بار مصرف برسد. باكتري ها تا حدود زيادي دماي پائيننگه داري بستني را تحمل مي كنند و به طور غير فعال در بستني باقي مي مانند. پس از مصرف اين محصول، باكتري¬ها رشد خود را در روده آغاز مي¬نمايند. افزودن باكتري¬هاي پروبيوتيك به اين فراورده باعث كمك به گوارش غذا و تنظيم تعادل ميكروفلور روده مي¬شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/01
مالک/مالکان: محمدحسين مدرسي
تاریخ ثبت: 1392/01/24
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با افزودن پروبيوتيك (باكتري هاي مفيد) به ماكاروني كوتاه ارزش غذايي يكي از غذاهاي اصلي و پر مصرف در ايران افزايش داده شد. پروبيوتيك ليوفيليزه شده باسيلوس كواگولانس (لاكتوباسيلوس اسپوروژنز) در غلظت مناسب به همراه افزودني¬هاي ديگر به طور يكنواخت درون خمير سمولينا توزيع شد، به طوري كه ميزان آن به CFU 108 در هر سروينگ ۱۰۰ گرمي ماكاروني برسد. همچنين با افزودن پري بيوتيك اينولين يك محصول سين بيوتيك توليد شد. از آنجاييكه رطوبت پايين و بسته بندي مناسب محصول مانع از تندش اسپور مي¬گردد، باكتري هاي زنده ولي غير فعال تا زمان انقضاء آن در دماي اتاق قابل نگهداري مي باشند. پس از مصرف اين محصول، باكتري¬ها بر اثر شوك pH ، فعال شده و رشد خود را در روده آغاز مي نمايند. مصرف اين محصول سين بيوتيك، باعث تغيير تعادل به نفع باكتري هاي مفيد در روده ، تقويت سيستم ايمني، ممانعت از يبوست و چاقي و فراهم آوردن ويتامين ها و مواد مغذي براي بدن انسان مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/02
تاریخ ثبت: 1392/01/24
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با افزودن پروبيوتيك باسيلوس سوبتيليس (باكتري هاي مفيد) به ماكاروني ارزش غذايي يكي از غذاهاي اصلي و پر مصرف در ايران افزايش داده شد. پروبيوتيك ليوفيليزه شده ي باسيلوس سوبتيليس در غلظت مناسب به همراه افزودني¬هاي ديگر به طور يكنواخت درون خمير سمولينا توزيع شد، به طوري كه ميزان آن به CFU۱۰۸در هر سروينگ ۱۰۰ گرمي ماكاروني برسد. همچنين با افزودن پري بيوتيك اينولين يك محصول سين بيوتيكتوليد شد. از آنجاييكه رطوبت پايين و بسته بندي مناسب محصول مانع از تندش اسپور مي¬گردد، باكتري هاي زنده ولي غير فعال تا زمان انقضاء آن در دماي اتاق قابل نگهداري مي باشند. پس از مصرف اين محصول، باكتري¬ها بر اثر شوك pH ، فعال شده و رشد خود را در روده آغاز مي نمايند. مصرف اين محصول سين بيوتيك، باعث تغيير تعادل به نفع باكتري هاي مفيد در روده ، ممانعت از يبوست و چاقي و فراهم آوردن ويتامين ها و مواد مغذي براي بدن انسان مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/11
تاریخ ثبت: 1392/01/31
خلاصه اختراع:

شكلات پروبيوتيك و سين بيوتيك در اين اختراع با افزودن پروبيوتيك ( باكتري هاي مفيد )به شكلات ارزش غذايي يكي از پرطرفدار ترين ميان وعده هاي غذايي ايران افزايش داداه شد .پروبيوتيك اسپري دراي شده باسيلوس كواگولانس(لاكتو باسيلوس اسپوروژنز)در غلظت مناسب به همراه افزودني هاي ديگر به طور يكنواخت درون خمير شكلات مخلوط شد به طوري كه ميزان آن 107 CFU در هرسروينگ 10 تا 12 گرمي شكلات برسد. در مورد شكلات رژيمي نيز پروبيوتيك به همراه پري بيوتيك ( ايزومالت و سوربيتول ) باعث توليد يك محصول سين بيوتيك شد . از آنجايي ك رطوبت پايين و بسته بندي مناسب محصول مانع از تندش اسپور مي گردد باكتري هاي زنده ولي غيرفعال تا زمان انقضاي آ/ن در دماي اتاق نگهداري مي شود پس از مصرف اين محصول باكتري ها بر اثر شوك PH فعال كرده و رشد خودرا در روده آغاز مي كند از آنجايي ك شكلات شيرين حاوي مقادير بالاي تركيبات قندي مي باشد باعث تغيير تعادل به نفخ باكتري هاي مضر در روده مي شود.افزودن باكتري هاي پرو بيوتيك به اين ميان وعده سنتي باعث تنظيم تعادل ميكروفلور روده ميشود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/23
مالک/مالکان: محمدحسين مدرسي
تاریخ ثبت: 1391/02/23
مخترع/مخترعان: مهديه شيرزاد
خلاصه اختراع:

نان پروبيوتيك با استفاده از باكتري هاي اسپوردار

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/02
تاریخ ثبت: 1392/02/21
خلاصه اختراع:

در اين اختراع افزودن پروبيوتيك (باكتري¬هاي مفيد) به پودر قهوه فوري، باعث افزايش ارزش غذايي اين فراورده شد. پروبيوتيك اسپري دراي شده باسيلوس كواگولانس (لاكتوباسيلوس اسپوروژنز) و باسيلوس سوبتيليس در مقدار مناسب پيش از بسته بندي با پودر قهوه مخلوط شد؛به طوري كه ميزان آن به107 CFU در هر بار مصرف برسد. اسپورها تا حدود زيادي حرارت بالاي آب و ياشير داغ را تحمل مي كنند و به طور غير فعال در پودر قهوه باقي مي مانند. پس از مصرف محصول، اسپور¬ها بر اثر شوك حرارتي وارده بر اثر آب و يا شير داغ و شوك pH معده، فعال شده و رشد خود را در روده آغاز مي¬نمايند. پودر قهوه ي پروبيوتيك به تعادل مثبت باكتري¬هاي مفيد دستگاه گوارش كمك و سيستم ايمني را تقويت مي¬كند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/10/14
تاریخ ثبت: 1396/03/17
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي "خلاصه اختراع" عنوان اختراع: فارسي: ابداع تكنيك دات بلات معكوس تغيير يافته با دنباله بسيار بلند (تكنيك SMRDB ) انگليسي: Developed novel method: Super tailed Modified Reverse Dot Blot (SMRDB technique) اين اختراع در حيطه بيوتكنولوژي و پزشكي بوده و مرتبط با تشخيص و درمان سرطان مي باشد كه به طور ويژه براي بررسي جهش هايي است كه تشخيصي و/يا پيش آگهي مي باشد. بيماران مبتلا به سرطان كلوركتال براي درمان از آنتي بادي هاي مونوكلونال به نام Panitumumab و Cetuximab استفاده مي نمايند، در صورتي كه بيمار در ژن KRAS خود جهش داشته باشد به درمان با اين دارو ها جواب نمي دهد. بنابراين بررسي جهش در ژن KRAS بيماران مبتلا به سرطان كلوركتال و غربالگري آن ها، از نظر پزشكي بسيار حائز اهميت مي باشد و كمك زيادي به درمان اين بيماران مي نمايد. براي بررسي جهش در ژن KRAS بيماران مبتلا به سرطان هاي مختلف از جمله سرطان كلوركتال، بايد از روشي با حساسيت بالا استفاده شود تا بتوان جهش در تنها يك نوكلئوتيد از كدون هاي مرتبط اين ژن را نيز شناسايي نمود. تكنيك هاي مختلفي با ميزان حساسيت متفاوت وجود دارد كه در بين اين تكنيك ها، تكنيك دات بلات معكوس، حساس ترين آن ها مي باشد. در اين پژوهش، نوآوري در روش دات بلات معكوس (Reverse Dot Blot) انجام شده است تا بتوان با حساسيت بسيار بالا به بررسي جهش هاي ژن KRAS در بيماران بپردازيم. اين نوآوري، ايجاد تغييراتي در پروب هاي اختصاصي، زمان بندي و غلظت هاي نمكي در بافر هاي هيبريداسيون مي باشد. با توجه به ايجاد جهش تنها در يك نوكلئوتيد در كدون ژن KRAS، طراحي پروب مناسب و چسباندن آن به غشا كار ساده اي نيست. بنابراين در اين پژوهش براي مشخص شدن جهش در ژن KRAS با استفاده از تكنيك دات بلات معكوس، به ابداع روش نوين دات بلات معكوس تغيير يافته با دنباله بسيار بلند (تكنيك SMRDB) پرداختيم. مراحل تيمار كردن پروب هاي اختصاصي و غشا، چسباندن يا كد گذاري اين پروب ها بر روي غشا و مراحل هيبريداسيون با بافرهاي مناسب از نظر غلظت و دماي بهينه، مراحل كليدي در طراحي اين تكنيك مي باشد. اين تكنيك تاكنون براي بررسي جهش ها در ژن KRAS در ايران طراحي نشده است و در حال حاضر در دنيا تنها يك شركت خارجي، كيت تشخيصي براي بررسي موتاسيون هاي ژن KRAS توليد نموده كه ايران و ديگر كشور هاي دنيا بعنوان مصرف كننده ي آن مي باشند. مشكل اصلي در بهينه كردن اين تكنيك، تيمار مناسب غشا، چسباندن پروب به آن، تهيه بافرهاي مناسب هيبريداسيون با غلظت نمكي خاص، تهيه محلول بلاكينگ و تنظيم دما و زمان بندي هاي هر مرحله مي باشد كه براي حل مشكل فني در اين نوآوري با ابداعdouble system modification بر روي پروب ها توانستيم با كيفيت بسيار مناسب پروب ها را به غشا بچسبانيم و نتيجه بسيار مطلوبي در تشخيص بدست آوريم.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/09
تاریخ ثبت: 1390/01/16
خلاصه اختراع:

فرآيند ساخت گز پروبيوتيك و سين بيوتيك

موارد یافت شده: 13