لیست اختراعات با مالکیت آرش نادری
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1391/12/09
تاریخ ثبت: 1392/02/17
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، غشاهاي تركيبي پلي اكريلونيتريل – پلي اكسي اتيلن (100) استريل اتر با استفاده از ترسيب به روش غوطه وري تهيه شدند. پلي اكريلونيتريل به عنوان پليمر، NMP به عنوان حلال، پلي اكسي اتيلن (100) استريل اتر با نام تجاري بريج به عنوان افزودني آبدوست و آب مقطر به عنوان ضدحلال مورد استفاده قرار گرفتند. تاثير دو عامل دماي حمام انعقاد و حضور افزودني بريج بر مورفولوژي، عملكرد و آبدوستي غشاهاي حاصله با بهره گيري از دستگاه هاي ميكروسكوپ الكتروني روبشي، وسيله اندازه گيري زاويه تماس و نيز پايلوت فيلتراسيون غشايي مورد بررسي قرار گرفتند. نتايج تصاوير SEM حاصل از برش عرضي غشاها نشان مي دهد كه در غلظت ثابتي از PAN، با افزودن Brij ضخامت غشاها و زاويه تماس كاهش مي يابد. همچنين با كاهش دماي حمام انعقاد ساختاري متراكم تر حاصل مي شود. نتايج حاصل از تست پايلوت غشايي نيز مويد اين موارد مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/12
تاریخ ثبت: 1391/11/14
خلاصه اختراع:

در اين پژوهش از روش جـدايي فـاز براي تهيـه آزمايشـگاهي غشـاهاي پلي اكريلونيتـريل اسـتفاده گرديد. پليـمر پلي اكريلونيتريل با جرم مولكولي (gr/mol 150000)، NMP به عنوان حلال و همچنين از مرپول و ايگپال به عنوان افزودني آبدوست جهت ساخت غشاهاي نامتقارن استفاده گرديد. شكل گيري غشاها در حمام انعقاد با دو سطح دمايي . و 25 درجه سانتيگراد انجام گرفت. سپس غشاهاي حاصله با استفاده از دستگاه هايي نظير ميكروسكوپ الكتروني اعم از SEM و FESEM، ميكروسكوپ نيروي اتمي (AFM)، وسيله اندازه گيري زاويه تماس و نيز پايلوت فيلتراسيون غشايي مورد ارزيابي قرار گرفتند. نتايج حاكي از آن است كه افزودن مرپول به محلول ريخته گري تا 6% وزني، ناپايداري ترموديناميكي فيلم غوطـه ور شده در حمام انعقاد را تشـديد مي كند كه نتيجه آن، افزايش در تخـلخـل غشاء حاصله مي باشد. اين در حالي است كه افزايش بيشتر مرپول (8% وزني) منجر به تشكيل ساختار متراكم تري مي شود. همچنين افزايش غلظت ايگپال از 0 به 8 درصد وزني و نيز دماي حمام انعقاد از 0C 0 به 0C 25 به ايجاد غشاهايي با تخلخل و شار عبوري بيشتر منجر شده است كه اين امر را مي توان به تشديد ناپايداري ترموديناميكي فيلم غوطه ور شده در اثر حضور ايگپال و نيز تسهيل در جا به جايي حلال و ضدحلال در اثر افزايش دما ارتباط داد. بررسي تصاوير حاصل از AFM و FESEM مويد آن است كه با افزايش درصد وزني مرپول و ايگپال در محلول ريخته گري، حفرات سطح نيز كوچكتر مي¬شوند. نتايج حاصل از آناليز زاويه تماس نشان مي دهند كه با افزودن مواد فعال سطحي به محلول ريخته گري آبدوستي غشاها بهبود يافته است.

تاریخ اظهارنامه: 1380/06/10
مالک/مالکان: آرش نادري
تاریخ ثبت: 1380/12/10
مخترع/مخترعان: آرش نادري
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.

تاریخ اظهارنامه: 1401/10/28
مالک/مالکان: کيارش نادري
تاریخ ثبت: 1402/07/18
مخترع/مخترعان: کيارش نادري
خلاصه اختراع:

بيمار در هنگام بالا رفتن و پائين آمدن از تخت در زمان پوشيدن يا درآوردن دمپايي با مشكلات و مخاطرات مختلفي مواجه شده و استقلال حركتي از فرد بيمار گرفته و باعث ايجاد نا‌اميدي و خستگي براي فرد بيمار خواهد شد. همچنين اين مسئله در طولاني مدت كادر درمان را نيز خسته كرده و محيط بيمارستان را مملو از افسردگي و نااميدي مي‌كند كه اصلا اين محيط براي درمان و بستري بيمار مناسب نمي‌باشد. ابزار كمكي مطرح شده وسيله اي است كه جهت رفاه حال بيماران طراحي و ساخته مي‌گردد. اگرچه بيشتر براي مراكز درماني كاربرد دارد اما امروزه بسياري از افراد براي استفاده بيماران و عزيزان خود در منازل استفاده مي‌كنند. نكته مهم در خصوص خروج بيماران از تخت و در حين جابجايي اين است كه نياز به حضور افراد زيادي نباشد به همين منظور براي حل اين مشكل بنده وسيله اي طراحي كرده ام كه قابليت اين را دارد كه بدون نياز به شخص ديگر، بيمار از جاي خود بلند شده و دمپايي خود را برداشته و به محل نظر خود حركت نمايد.مكانيزم استفاده از اين ابزار بسيار آسان مي‌باشد، كافيست در زمان بستري بودن بيمار آن وسيله را را به كنار تخت آورده و دمپايي هاي مورد نظر بيمار را در محفظه مربوطه قرار دهند. بيمار در هنگام نياز به بالا رفتن از تخت و يا پائين آمدن از آن مي‌تواند با استفاده دستگيره‌اي كه قابليت تغيير ارتفاع و چرخش را داشته، رو به خود چرخانده و بر روي تخت بنشيند و سپس محفظه مربوط به دمپايي ها را رو به پاي خود چرخانده و دمپايي ها را نيز بپوشد. مسئله مهم ديگر مطلع شدن كادر درمان از خروج و ورود بيمار به تخت مي‌باشد كه اين وسيله در هنگام ورود و خروج بيمار از تخت اين موضوع را به كادر درمان اطلاع مي‌دهد.‌نكته حائز اهميت اين است كه همه اين موارد با حداقل توان بيمار انجام مي‌شود. همچنين پرتابل بودن اين ابزار اين مزيت را دارد كه در زماني كه نيازي به آن نباشد، مي‌توانند آن را بردارند و به محل ديگر انتقال دهند. اميد بر اين است كه بيماران بستري به حداكثر استقلال رسيده و روحيه خود را براي بهبود هرچه بهتر و زودتر حفظ نمايند.

تاریخ اظهارنامه: 1402/05/04
تاریخ ثبت: 1403/02/12
خلاصه اختراع:

جستجو براي يافتن مواد اوليه غذايي جديد از طريق روش¬هاي مختلف فرآوري، اهميت زيادي در امنيت غذايي و اقتصاد جامعه دارد. بيش از 5 ميليون هكتار از مساحت ايران پوشيده از جنگل هاي بلوط است. ميوه بلوط در كنار داشتن تركيبات مغذي، حاوي ماده¬اي تلخ و ضد تغذيه¬اي به نام تانن مي¬باشد. به روش¬هاي مختلف از جمله خيساندن بلوط در محلول قليايي با غلظت و نسبت وزني-حجمي خاص و در دماي خاص و به مدت معين مي¬توان ميزان تركيبات فنولي (تانن) آنرا را تا حد زيادي كاهش داد و بلوط فاقد تلخي يا به¬عبارت ديگر بلوط شيرين شده به¬دست آورد. در اين اختراع، از طريق فرآيندي جديد و به¬ترتيب شامل: جداسازي پياله و پوسته خارجي ميوه بلوط، خشك كردن مغز ميوه بلوط در آون در دماي 60 درجه سانتيگراد به¬مدت 24 ساعت، جداسازي پوسته داخلي (جفت) ميوه بلوط، خيساندن مغز خشك ميوه بلوط در محلول سود 05/0 مولار با نسبت وزني-حجمي 1 به 5، قرار دادن مغز ميوه بلوط خيسانده شده در انكوباتور با دماي 50 درجه سانتي گراد به مدت 72 ساعت و با تعويض محلول سود هر 12 ساعت يكبار، شستشوي مغز ميوه بلوط با آب معمولي، چرخ كردن مغز ميوه بلوط با استفاده از چرخ گوشت، خشك كردن بلوط چرخ شده در آون در دماي 60 درجه سانتيگراد به¬مدت 24 ساعت و نهايتاً آسياب كردن بلوط تا به دست آوردن آرد با اندازه ذرات ريزتر از 250 ميكرون، مي توان آرد بلوط با قابليت هضم بالا براي استفاده در جيره غذايي ماهي كپور كه يكي از مهمترين گونه¬هاي ماهيان پرورشي در ايران و جهان است، توليد كرد. در پرورش متراكم آبزيان گاهي تا 80 درصد هزينه¬هاي جاري مربوط به خوراك مي باشد و استفاده از نتيجه اين اختراع منجر به افزايش امنيت غذايي و بهبود اقتصاد جامعه خواهد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1403/04/28
مالک/مالکان: كيارش نادري
تاریخ ثبت: 1403/09/10
مخترع/مخترعان: كيارش نادري
خلاصه اختراع:

اين اختراع به منظور كنترل روشنايي هوشمند و بدون تماس با استفاده از پردازش تصوير طراحي شده است. مشكل اصلي كه اين اختراع حل مي‌كند، نياز به تغيير مكان و تماس فيزيكي با كليدها و ريموت كنترل‌ها براي افراد با محدوديت‌هاي حركتي و سالمندان است. اين افراد به دليل مشكلات حركتي ممكن است براي روشن يا خاموش كردن چراغ‌ها مجبور شوند از جاي خود بلند شوند يا به مكان ديگري بروند، كه اين امر مي‌تواند بسيار خسته‌كننده و حتي خطرناك باشد. براي مثال، خطر افتادن و ايجاد صدمات جدي به سالمندان وجود دارد. راه‌حل ما براي حل اين مشكل، طراحي دستگاهي براي كنترل روشنايي با استفاده از تشخيص حركات دست بر پايه پردازش تصوير ميباشد. اين دستگاه از ماژول ESP32 Camera براي تشخيص حركات دست استفاده مي‌كند و با ارسال دستورات به رله، كنترل روشنايي را انجام مي‌دهد. كاربران مي‌توانند با نشان دادن عدد يك با انگشتان دست، چراغ‌ها را روشن كرده و با نشان دادن عدد دو، آنها را خاموش كنند. اين سيستم بدون نياز به تماس فيزيكي عمل مي‌كند و به افراد با محدوديت‌هاي حركتي و سالمندان اجازه مي‌دهد تا به راحتي و بدون نياز به حركت يا تماس با كليدها، روشنايي محيط خود را كنترل كنند. مزيت اصلي اين سيستم كاهش خطرات مربوط به حركت در خانه و افزايش راحتي و استقلال افراد با محدوديت‌هاي حركتي و سالمندان است.

موارد یافت شده: 6