لیست اختراعات با مالکیت
دانشگاه ازاد اسلامي واحد قوچان
3 عدد
تغذيه كمكي كودك به ويژه در 2سال اول از اهميت ويژه اي دررشد و نمو كودك و تامين نيازهاي اوليه دوران زندگي دارد در حال حاضر و بر اساس روش هاي رايج غذاهاي كمكي غالبا بر پايه آرد غلات همچون گندم برنج و جو تهيه و به صورت مخلوط هاي آماده با شير خشك و مواد طعم دهنده در بازار عرضه ميشوند اين فرآيندها گرچه يك روش مناسب و مورد تاييد مي باشد اما هم به لحاظ فرمولاسيون ثابت و عدم تنوع و هم به لحاظ برخي كمبودهاي تغذيه اي موجود در غلات از جمله اسيدهاي آمينه ضروري قابل ارتقا و بازنگري است در يك روش ابداعي كه حاصل تحقيقات 3 ساله دوره دكتراي اينجانب مي باشد جبوبات عدس و ماش كه بالاترين كيفيت تغذيه اي را در ساير حبوبات دارند پس از آماده سازي اوليه تحت فرآيندهاي جوانه زدن قرار گرفتند.
فرآيند تهيه شكلات صبحانه كشمش ايران يكي از مهمترين توليد كنندگان كشمش در جهان ميباشد. در فرآيند توليد كشمش، ارقام مختلفي از انگور توسط روشهاي سنتي و صنعتي خشك شده و براي نگهداري طولاني بسته بندي و انبار ميشوند. مهمترين كاربرد كشمش در درجه اول استفاده به عنوان خشكبار و در ثاني به عنوان يك افزودني در تهيه غذاها و محصولات صنعتي ميباشد. با توجه به مشكلات موجود در فرآيند توليد كشمش و عدم بازار پسندي محصول خشك و ضايعات بالا در بسياري از موارد كشاورزان و توليد كنندگان دچار ضررهاي اقتصادي جبران ناپذيري خواهند شد. نه تنها در ايران و بلكه در ساير كشورها تاكنون محصولاتي نظير شكلات صبحانه كشمش تاكنون به عنوان يك محصول صنعتي معرفي نگرديده است و براي اولين بار دانش فني اين تحقيق در اين ثبت اختراع مطرح ميگردد. اين محصول داشتن ارزش غذايي بالا، قابليت ماندگاري و مصرف بالايي داشته و در تمام سنين و وعده هاي غذايي قابل استفاده ميباشد. شكلات صبحانه داراي بافت يكنواخت، هموژن و تقريبا" شفاف با غلظت مواد جامد بالا ميباشد كه در بسته بندي هاي متنوع قابل عرضه به بازار ميباشد. نوآوري موجود در اين اختراع مربوط به شيوه فرآيند، استفاده از آنزيم براي شفاف سازي و تنظيم عطر و طعم، بافت و ماندگاري قابل قبول آن ميباشد و به راحتي در خط توليد صنعتي و نيمه صنعتي قابل توليد و ارايه به بازار ميباشد.
موارد یافت شده: 3