لیست اختراعات با مالکیت رضا رنجبر
24 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 24
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/20
مالک/مالکان: رضا رنجبر
تاریخ ثبت: 1391/03/30
مخترع/مخترعان: رضا رنجبر
خلاصه اختراع:

سيستم فرمان ضربه گير يك نوع از فرمان است كه با قابليت نصب كمك فنر و يا سيستم ايجاد كننده حالت فنريت بر روي آن ، فرمان را انعطاف پذير كرده و باعث كاهش جراحات و آسيبهاي ناشي از حوادث رانندگي مي گردد. به اين نوع از فرمان ، فرمان كمك فنردار نيز گفته مي شود كه مي توان آن را بر روي انواع خودروها با هر نوع فرماني نصب كرد و ايمني آن را در وضعيت هاي غير عادي رانندگي با تصادفات افزايش داد.

تاریخ ثبت: 1392/10/24
خلاصه اختراع:

مشكلات فني و موانع موجود در استفاده از قلم هاي نوري فعلي دستگاههاي الكتروفيوژن به شرح ذيل مي باشد . -\tواردات قلم نوري سيمي از خارج از كشور و خروج ارز . -\tكيفيت پايين قلم هاي نوري وارداتي علي رغم قيمت بالا . -\tخرابي بالاي قلم هاي نوري به دليل ارتباط سيمي و ضعيف آن با دستگاه الكتروفيوژن . -\tعدم امكان استفاده از قلم نوري در پايين كانال به دليل كوتاه بودن كابل آن و محدوديت در افزايش طول و مشكلات جمع آوري كابل در انتهاي باركدخواني . -\tدست و پا گيري استفاده از باركدخوان در عمق كانال براي جوشكار . هدف از اين اختراع : -\tبرطرف سازي مشكلات موجود و طراحي و ساخت سيستمي است كه بتواند علاوه بر رفع موارد فوق مزاياي ديگري نيز براي مجموعه داشته باشد. -\tساخت بومي دستگاه با مشخصات فني و فناوري پيشرفته تر . -\tاستفاده از تكنولوژي منحصر به فرد براي افزايش دقت باركدخوان و كاهش خرابي و سهولت در تعميرات آن . -\tكاهش ارزبري و خودكفايي در زمينه ساخت قلم باركدخوان . -\tحركت به سمت ايجاد پروتكل بيسيم در قلم باركدخوان براي رفع موانع كاربري آن .

تاریخ ثبت: 1394/05/03
خلاصه اختراع:

يكي از كاربردهاي نانوذراتي نظير TiO2 و ZnO استفاده آن ها در فرايند فتوكاتاليستي براي تصفيه فاضلاب در مهندسي محيط زيست مي باشد. در فرايند فتوكاتاليستي مي توان از دو روش دوغابي و تثبيت شده براي تصفيه آلاينده هاي موجود در فاضلاب استفاده كرد. استفاده از نانوذرات در حالت دوغابي به دليل مشكلاتي از قبيل جداسازي نانوذرات بعد از اتمام فرايند تصفيه و همچنين عدم امكان استفاده مجدد از آن ها، مقرون به صرفه نمي باشد. همچنين روش تثبيت شده بر روي بسترهاي ثابت و مستغرق معايبي چون كاهش سطح فعال نانوذرات و تبادل و اختلاط مشكل تر نانوذرات با محلول را دارد. بدين ترتيب با هدف برطرف كردن معايب هر دو روش دوغابي و تثبيت شده، اقدام به تثبيت نانوذرات ZnO بر روي يك زير لايه معلق گرديد. شرط لازم براي معلق ماندن آكنه ها، چگالي مناسب آن ها مي باشد. به صورتي كه اگر چگالي كمتر از 1 باشد بر روي آب شناور شده و در صورتي كه بيشتر از 1 باشد، ته نشين مي شوند. بدين ترتيب جهت پيداكردن زيرلايه اي با چگالي مناسب پليمرهاي مختلف بررسي گرديد و سرانجام پلي پروپيلن (Polypropylene) به عنوان زيرلايه براي ساخت آكنه ها استفاده شد. سپس با پوشش دهي هر دو طرف ورقه هاي پليمري به روش ESM و برش آن ها در ابعاد مورد نظر، قطعات بدست آمده با ايجاد يك شيار از وسط به طورت ضربدري به يكديگر متصل شده و در راكتور تصفيه مورد استفاده قرار گرفتند. آكنه هاي ساخته شده در تحقيقات يك پايان نامه كارشناسي ارشد در تصفيه فتوكاتايستي شيرابه؛ مورد استفاده قرار گرفت. طي اين تحقيق مشاهده گرديد كه با استفاده از آكنه هاي معلق به جاي يك بستر ثابت مستغرق، راندمان حذف COD به مقدار 20 درصد افزايش مي يابد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/04/05
تاریخ ثبت: 1394/05/05
خلاصه اختراع:

اين سازه در ساخت علمكهاي گازي روكار و تو كار و همچنين تبديل شبكه هاي گازي فلزي به پلي اتيلن استفاده دارد كه در حال حاضر مطابق با استاندارد IGS-M-PL-014 ساخته ميشود.در اين روش نوين,سازه به دو صورت ساخته ميشود.يكي به صورت تمام يكپارچه كه در قسمت فلزي هيچ گونه جوشي وجود ندارد و ديگري به صورت قبل (در قسمت فلز جوشي) ولي با اين تفاوت كه در قسمت تبديل به جاي بوش مسي از بوش جنس st37-2 استفاده مي شود و همچنين از الكترود 6010 نفوذي در جوش تبديل به لوله فلزي استفاده مي شود.در هر دو حالت هدف افزايش كيفيت,كاهش نشتي و كاهش هزينه ساخت مي باشد.

تاریخ ثبت: 1395/04/10
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: كيت مولكولي تشخيص آزمايشگاهي بروسلوزيس زمينه فني: پزشكي- آزمايشگاهي، تشخيصي خلاصه: بروسلوزيس يك معضل عمده بهداشتي در ايران ميباشد؛ بدليل مشكلات و عوارض ناشي از شناسايي بروسلوزيس در بيماران، در اين طرح بيوتكنولوژيك راه حل مناسبي براي اين معضل ارايه نموديم. در حال حاضر در سيستم خدمات بهداشتي و درماني كشور، شناسايي توسط: بررسي تجربي تظاهرات باليني توسط پزشك، كشت خون، مغز استخوان و ساير نمونه ها و آزمايش هاي سرولوژيك سنتي و قديمي، انجام ميگيرد كه از موارد ضريب اطمينان و دقت بالايي برخوردار نيستند و بسيار زمانبر هستند. فلذا در اين اختراع توسط مطالعات بيوانفورماتيك سه آنتي ژن كاملا اختصاصي از باكتري بروسلا كه خاصيت ايمونولوژيك دارند پس از شناسايي و انتخاب، در محيط آزمايشگاهي مورد سنتز و فرآوري قرار گرفتند. پس از شناسايي تركيبات، طراحي جهت سنتز سازه ژني جهت كلون و بيان ساختار پروتييني انجام پذيرفت. پس از استخراج و تخليص پروتيين نوتركيب سه جزيي، مولكول حاصل بر روي پليت هاي 96 خانه اي الايزا پوشانده گرديد و توسط سرم كنترلهاي انساني و سرم هاي حاصل از تزريق موش آزمايشگاهي مورد بررسي قرار گرفتند. پس از مقايسه نتايج و معناداري يافته ها، حساسيت و اختصاصيت كيت تاييد شد. اين كيت علاوه بر سهولت و سرعت در استفاده، واجد صحت و دقت لازم در شناسايي ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/19
تاریخ ثبت: 1390/05/10
خلاصه اختراع:

خلاصه : علمك يكپارچه همراه با تبديل پلي اتيلن در وضعت فعلي ساخت علمك هاي پلي اتيلن كه به صورت fوs (تو كارو رو كار) خوانده مي شوند. به صورت منتاژ اقلام لوله و زانو و تبديل فلزي به پلي اتيلن از طريق جوشكاري فلزات تحت شرايط كارگاهي غير مجهز و كاملا پراكنده انجام مي گيرد. براي تهيه و تاييد عناصر منتاژ و از همه مهمتر جوشكار متبهر در جوش 3/4 اينچ نفوذي (6010) هزينه و زمان زيادي مصرف مي گردد و نقاط ضعيف در قسمت هاي جوشكاري شده موجب تنش هاي حرارتي و خستگي در فولاد شده و طول عمر آن را نيز كاهش داده و همچنين طبق آمار بيش از 30 درصد نشتي هاي گاز در انشعابات گاز خانگي مي باشد. در طرح جديد كه از لوله بدون درز فولادي استفاده مي شود. بعد از خم كاري (مطابق با استانداردهاي مربوطه) با عمليات حرارتي تنش زدايي شده و انتهاي آن به پلي اتيلن تبديل مي شود.كه اين طرح هم اكنون اجرايي شده است. باعث كاهش هزينه ساخت ،افزايش راندمان توليد كاهش اصراف انرژي و طول عمر بيشتر علمك مي شودو همچنين موجب حذف بازرسي ها و نظارت هاي قبل از توليد جهت تهيه ي قطعات منتاژ مي شود.همچنين تمام مراحل طرح فوق داراي تاييده از شركت ملي گاز استان فارس و دفتر نخبگان شهيد فهميده منطقه ي جنوب و همچنين معرفي از سازمان صنايع و معادن استان فارس مي باشد.

تاریخ ثبت: 1390/05/04
خلاصه اختراع:

در روش معرفي شده جهت استخراج طلا از لجن آندي مس بسياري از مشكلات روش هاي موجود را حل كرده و نوآوري خاصي در كاربرد الكتروليز بر روي محلولي خاص از طلا در اين روش به كار رفته است. مراحل كاري روش معرفي شده شامل موارد زير مي باشد: - شستشوي لجن اندي مس با اسيد نيتريك - انحلال طلاي موجود در لجن آندي مس در حلال تيواوره - الكتروليز محلول حاوي طلا از قابليت ها و مزاياي اين روش مي توان به موارد زير اشاره كرد بازيافت طلا از لجن آندي مس با درصدي بالاتر از 99/99% كاهش هزينه هاي بازيافت طلا از لجن آندي مس در مقايسه با روش هاي معمولي در تكنيك موجود تمامي فرآيندها در ماي محيط انجام مي گيرد در حالي كه در روش هاي موجود دماي كاري حدود 1000 درجه سانتيگراد مي باشد بهره وري بالاتر اين روش در قياس با روش هاي موجود در دنيا مصرف انرژي بسيار پايين در قياس با روش هاي كنوني سرعت فرآيند در قياس با روش هاي موجود بسيار بالاتر سادگي اين روش و قابليت اجرا در بعد صنعتي هزينه ي بسيار پايين تر اين روش

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/17
تاریخ ثبت: 1390/01/30
خلاصه اختراع:

محفظه احتراق استوانه اي ، حجمي بسته است كه به منظور تحمل فشار و دماي بالاي ناشي از احتراق همراه با تعليقاتي نظير سيستم ورود سوخت و هوا، سيستم گرمايش ، سيستم خلاء ساز، سيستم جرقه زني و سيستم اندازه گيري فشار و دما مي باشد. در اين دستگاه مي توان مخلوط هاي پيش آميخته از سوخت هاي مايع و گازي با هوا و نسبت اكي والانس و دما و فشار مختلف ايجاد كرد. سپس با ايجاد جرقه در مركز محفظه استوانه اي موجب احتراق مخلوط سوخت و هوا شده و تغييرات فشار بر حسب زمان را به وسيله سنسورهاي فشار ثبت كرد. با ترتيب دادن آزمايشات مكرر و به آساني حد بالا و پايين اشتعال پذيري انواع سوختها تعيين مي گردد. همچنين به كمك كد ترموديناميكي مي توان سرعت سوختن آرام، دماي بخش سوخته و نسوخته شعله از زمان ايجاد شعله، مدت احتراق، فشار آدياباتيك شعله، زمان رسيدن شعله به جداره محفظه و ... را بدست آورد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/15
تاریخ ثبت: 1389/04/14
خلاصه اختراع:

١ ‏- نام اختراع: دستگاه كاهنده چسبند گي در چمبر اسپري دراير ‏خلاصه توصيف: ‏دستگاه كاهنده چسبندگي در چمبر اسپري دراير با ايجاد يك لايه محافظ از جني هوا بر روي سطح داخلي چمبر از چسبيدن پودر به آن جلوگيري مي كند. ‏پو درهايي كه داخل چمبر روي سطح آن مي نشينندمدت زمان زيادي داخل چمبر مي مانند و در معرض حرارت قرار مي گيرند، در نتيجه به شدت از كيفيت آن ها كاسته مي شود و حتي در مواردي پودر مي سوزد. افزايش ذارات سوخته در پودر باعث كاهش كيفيت كل پودر خروجي از چمبر مي گردد. ‏براي كاهش ذرات سوخته داخل محصول راه هاي مختلفي وجود دارد مانند: استفاده از مواد ضدچسبندگي، استفاده از چكس پنوماتيكي يا ويبراتور مكانيكي و يا توقف توليد در فواصل معين و پاكسازي سطح آن . ‏اين دستگاه روي پلنت اسپري دراير نصب مي شود و با جلوگيري از نشستن پودر روي سطح چمبر مشكل چسبيدن پودر به سطح برطرف خواهد كرد. ‏اين دستگاه شامل تعدادي نازل هواست كه در روي سطح داخلي چمبر نصب مي شوند. جهت خروج هوا از نازل ها مطابق با جهت چرخش هوا در داخل چمبر است. ‏هواي نازل ها از يك كمپرسور مخصوص تامين مي شود. هواي خروجي از كمپرسور وارد لوله هاي مبدل حرارتي مي شود و سپس از طريق لوله هاي جاسازي شده در محفظه عايق بين سطوح چمبر به نازل ها مي رسد. و پس از خروج از نازل ها روي سطح چمبر يك لايه محافظ ايجاد مي كند.

موارد یافت شده: 24