لیست اختراعات با مالکیت
علي لطفي
25 عدد
عنوان اختراع: سيستم مسير ياب يكپارچه تبادل مكالمات زمينه فني : مخابرات مشكل فني: سيستم سانترال آنالوگ و ديجيتال به صورت مستقل موجود بوده و مشكل اساسي ارتباط اين دو با يكديگر مي باشد كه به دليل نبود رابطي مناسب بين اين دو پستر امكان ايجاد ارتباط در شبكه هاي درون نهادي كه بخشي از آن آنالوگ و بخشي ديجيتال مي باشد فراهم نبوده و در اين طرح تلاش شده است تا بين اين دو شبكه با بستر هاي متفاوت ارتباطي بر قرار شود رائه راه حل: ساخت رابطي بين دو شبكه آنالوگ و ديجيتال با استفاده از تكنيك ip pbx كه اين روش براي ارتباط بين بخش هاي مختلف در ناوبري هواپيما بوده سعي شده است از آن براي ايجاد ارتباط بين دو شبكه با بستر هاي مختلف استفاده شود.. طرز كار: مجموعه اي را در نظر بگيريد كه در آن افراد دائما در حال كار با كامپيوتر خود ميباشند مانند كارمندان بخش برنامه نويسي، پشتيباني، فروش و ... آنها ميتوانند به جاي استفاده از گوشي تلفن بر روي ميز خود با نصب يك نرم افزار كوچك و يك عدد هدست از كامپيوتر خود به عنوان تلفن نيز بهره مند شوند كه اين خود باعث كاهش هزينه ها در سيستم ميگردد. محاسن : ايجاد ارتباط ايمن ايجاد ارتباط سريع هزينه كم ايجاد مك
1-\tعنوان اختراع : سيستم راديوي تبادل اطلاعات و داده ها نقطه به نقطه با قابليت اضافه كردن روتر برد جهت فعاليت چند آنتن به صورت همزمان براي افزايش پهناي باند 2-\tزمينه فني اختراع مربوط : مخابرات و شبكه 3-\tمشكل فني و بيان اهداف اختراع : خدمات اتصال نقطه به نقطه، امكاني براي انتقال ترافيك خصوصي بر روي شبكه عمومي هستند. به طور معمول از اتصال نقطه به نقطه براي اتصال دو شبكهي خصوصي از طريق يك شبكهي عمومي مانند اينترنت استفاده ميشود. منظور از يك شبكهي خصوصي، شبكهاي است كه به صورت آزاد در اختيار و دسترس عموم نيست. به طور معمول، براي پياده سازي اتصال نقطه به نقطه دو يا چند شبكهي خصوصي از طريق يك تونل رمز شده به يكديگر متصل ميشوند. ولي در اين نوع سيستم ها به دليل محدود بودن ابزار مورد استفاده براي اتصال نقطه به نقطه در دريافت و ارسال اطلاعات پهناي باند نقش كليدي داشته و سرعت در اين سيستم ها به شدت محدود مي باشد. 4-\tارائه راه حل براي حل مشكل موجود : طراحي و ساخت سيستم راديوي تبادل اطلاعات و داده ها نقطه به نقطه با قابليت اضافه كردن روتر برد جهت فعاليت چند آنتن به صورت همزمان براي افزايش پهناي باند شده و سرعت انتقال داده ها افزايش مي يابد.بايد توجه داشت اين سيستم قابليت نصب بر روي سيستم هاي اتصال نقطه به نقطه ديگر را داشته و ميتوان اين سيستم را مانند تجهيزات جانبي به بستر هاي قبلي اضافه نمود.
اتاقك واقعيت مجازي با قابليت 2 درجه آزادي پيچ و رول كامل يك ماشين با قابليت كنترل شده و دقيق براي اعمال حركتها دوراني كامل حول دو محور پيچ و رول است در اين ماشين كاربر با سوار شدن بر روي صندلي نصب شده در اتاقك شبيه سازي و بستن كمربند ايمني، با بكارگيري عينكهاي واقيت مجازي خود را از طرق بصري در فضاي شبيه سازي قرار ميدهد و با اعمال سيگنالهاي حركتي ناشي از فشار شاسي ها و تغيير مكان و سرعت حركت جويستيك به نرم افزار و به دنبال آن به عملگرهاي مربوطه فرمان ارسال ميكند كه موجب چرخش حول محورها با سرعت و شتاب برنامه ريزي شده ميگردد و يا عملگرهاي تامين بو ويارطوبت و يا فنهاي هواي گرم وسرد حس كاملتري از فضاي محيط شبيه سازي شده در نرم افزار را به كاربر منتقل ميكند همچنين همزمان سازي و انتقال تصوير به خارج اتاقك موجب ايجاد قابليت ارتباط راهنما با كاربر داخلي توسط هدفن واير لس ميگردد ضمنا 0بكارگيري شبكه نرم افزاريتحت وب، اين حس هيجان و واقعيت مجازي ميتواند بين دو يا چند كاربر فضاي مشتركي از واقعيت مجازي بوجود آورد.
امروزه در صنعت مخابرات بحث توان مصرفي كاهش حجم و قابليت تحرك پذيري سيستم هاي ارتباطي اهميت زيادي پيدا كرده است. كاربران خدمات ارتباطي مختلف تمايل دارند در هر مكان و در هر زماني بتوانند با ساده ترين روش خدمات ارتباطي با بالاترين كيفيت و سرعت را در اختيار داشته باشند گوشي هاي تلفن همراه، لپ تاپ ها و سيستم هاي تلفن هوشمند همگي براي به اشتراك گذاري فايلها و ارتباط با سرعت بالا و توان مصرفي كم نياز دارند تا بتوانند در باند پهن UWB عملكرد خوبي داشته باشند. آنتن ها در سيستم هايي كه تحت فن آوري مبني بر UWB كار مي كنند از اهميت بالايي برخوردار است. اين آنتن ها بايد قابليت انتشار امواج با با شكل پترن تقريبا يكسان در تمام بازه فركانسي را داشته باشند. از آنجايي كه اين آنتنها داراي بهره نسبتا كمي هستند معمولا در سيستمهايي و كاربردهايي كه به برد كوتاهي نياز دارند (مانند لپ تاپ ها و تلفن همراه به منظور به اشتراك گذاري فايلها و ...) استفاده مي شوند. با توجه به بهره پايين اين آنتن ها در بخش گيرنده نسبت به فركانس هاي تداخلي حساسيت بالايي دارند. يكي از روشهاي مقابله با اين فركانس هاي مزاحم طراحي اين نوع از آنتن به شيوه اي است كه مانند يك فيلتر ميان نگذر قادر به حذف فركانس هاي مزاحم در مجاور خود باشد. يكي از اين فركانس ها كه عموما در مجاورت سيستمهايي كه با آنتنهاي UWB كار مي كنند وجود دارند فركانس بازه 2/5GHz و 8/5GHz مي باشد. اين دو باند فركانسي براي شبكه هاي محلي بي سيم HIPERLAN/2 استفاده مي شوند و مبتني بر IEEEE802.11 مي باشند. در اين اختراع آنتني طراحي شده كه ضمن تحقق UWB با اعمال تغييراتي در المان تشعشعي مي تواند فركانس هاي تداخلي GHz5 الي 6GHz را حذف نمايد. تاكنون آنتن هايي مسطح بسياري ساخته شده اند كه از نظر امپدانسي داراي اين خاصيت هستند اما در اينجا با معرفي ساختار فركتال شش گوشه براي المان تشعشعي آنتن توانسته ضمن كاهش اندازه و ابعاد ساختار آنتن شكل هندسي جديدي را معرفي كند. پترن تشعشعي در تمام طول بازه فركانسي شكل نسبتا ثابتي دارد. اين آنتن از نظر طول ابعاد وزن و هزينه پايين توليد در دسته آنتن هاي كوچك و سبك و ارزان به شمار مي آيد در نتيجه مي توان از آن براي كاربردهاي مخابرات بي سيسم استفاده كرد.
اين دستگاه شامل سه قسمت مي باشدقسمت اول ساكشن است كه گازهاي محيط رامكيده ووارددستگاه مي كنددرقسمت دوم دستگاه فيلترهاي استيل آغشته باماده چي توزان تمام گازهاي ورودي راتجزيه كرده وموادسمي راجذب مي كندسپس اين گازهابه قسمت سوم دستگاه منتقل مي شوندوازمحيط خارج مي شوند.ماده چي توزان ماده اصلي جاذب دستگاه است باتوجه به گروهاي فعالي كه داردبه راحتي مي تواندباتوجه به گروهاي فعالي كه داردبه راحتي مي تواندباگازهاواكنش داده وهثرسمي بودن آنهاراخنثي نمايداين دستگاه درتمام آزمايشگاهاي شيمي كشوركاربرددارد.
موارد یافت شده: 25