لیست اختراعات با مالکیت
پريسا محمودي
1 عدد
پودر نوشيدني بر پايه عصاره جوانه ماش محصولي منحصربهفرد و بدون مشابه داخلي و خارجي است. مراحل توليد آن به اين صورت است: دانههاي ماش 24 ساعت خيسانده شده، سپس در دماي اتاق جوانهزني ميكنند تا ريشهها رشد كنند. جوانهها 2 روز خشك و آسياب ميشوند. پودر حاصل با آب مقطر مخلوط شده و در دو مرحله حرارتي (45 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه و 65 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه) عصارهگيري ميشود و پس از فيلتراسيون، عصاره جدا ميگردد. براي پايداري تركيبات زيستفعال، مالتودكسترين و صمغ عربي (هر كدام 20% وزني) افزوده شده و مخلوط به مدت 2 ساعت همگنسازي ميشود. سپس امولسيون با خشككن پاششي (دماي ورودي 150±2 درجه سانتيگراد) خشك شده و پودر در بستهبندي مقاوم به رطوبت و نور جمعآوري ميشود. سپس آزمونهاي فيزيكوشيميايي و اندازه گيري مقدار تركيبات فنلي كل و فعاليت آنتي اكسيداني انجام شد. اين پودر به دليل روش توليد، ارزش تغذيهاي بالايي دارد، از خصوصيات حسي مطلوبي برخوردار است و بهصورت مستقل يا در فرمولاسيون مواد غذايي فراسودمند قابلاستفاده ميباشد
موارد یافت شده: 1