لیست اختراعات با مالکیت حسين عزيزي
12 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 12
تاریخ اظهارنامه: 1391/09/07
تاریخ ثبت: 1391/11/09
خلاصه اختراع:

امروزه با توجه به افزايش محدوده زندگي بشر و افزايش نياز او به جابجايي و برقراري ارتباط فيزيكي سريعتر با نقاط دورتر، استفاده از راه هاي با رويه هاي هموارتر و مقاوم تر در برابر شرايط آب و هوايي متفاوت و نيز بارهاي سنگين تر، ضروري بنظر مي رسد. با گسترش روز افزون وسايل نقليه و راحتي استفاده از چرخ هاي بادي در آن ها، توسعه روسازي هاي انعطاف پذير (آسفالتي) نيز افزايش چشمگيري داشته است. آنچه كه در مورد اين نوع از روسازي ها قابل توجه مي باشد، مساله پايداري و دوام آنها در مقابل بارهاي وارده و شرايط محيطي است. عدم استفاده از مصالح مناسب در ساخت آسفالت، موجب عملكرد نامناسب و يا كاهش عمر روسازي آسفالتي و بروز خرابي هاي متعدد مي شود كه اين مسئله باعث صرف هزينه هاي دوره اي زياد براي رساندن روسازي به كيفيت قابل قبول بهره برداري مي شود. يكي از مسائلي كه باعث كاهش عمر رويه هاي آسفالتي مي شود، عريان شدگي مي باشد. عريان شدگي يكي از عواملي ست كه موجب بروز خرابي هاي زودرس در رويه هاي آسفالتي مي شود. در اين پديده، عدم استفاده از مصالح – فيلر - مناسب در ساخت مخلوط هاي آسفالتي موجب مي شود تا قير موجود در مخلوط آسفالتي - بدليل كمبود خاصيت چسبندگي - از سطح سنگدانه ها جدا شود. اين پديده را عريان شدگي مي نامند. جدا شدن قير از سطح سنگدانه ها - عريان شدگي - موجب بروز خرابي هاي رايج در رويه هاي آسفالتي مي شود. در چنين حالتي مخلوط آسفالتي، ديگر بعنوان يك توده واحد داراي مقاومت عمل نمي كند. در اين طرح، براي حل اين مسئله، با توجه به نقش فيلر در مخلوط آسفالتي، نقش فيلر پودر سرباره كوره آهنگدازي يك از شركت هاي توليد فولاد(شركت گروه ملي صنعتي فولاد ايران) در افزايش دوام مخلوط هاي آسفالتي سنجيده شد و پس از مقايسه با ساير فيلرها اين نتيجه اخذ شد كه فيلر پودر سرباره بعنوان يكي از بهترين فيلرها مي باشد و استفاده از آن بعنوان فيلر در مخلوط آسفالتي موجب افزايش دوام مناسب مخلوط آسفالتي و صرفه جويي در هزينه هاي ساخت و نگهداري رويه هاي آسفالتي مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/10
تاریخ ثبت: 1390/10/10
خلاصه اختراع:

اينجانب علي عزيزي موفق به طراحي و ساخت شير كاهش دهنده مصرف اب در هنگام نياز به اب گرم شده ام كه تا به حال هيچ نمونه داخلي و خارجي ندارد . با تحقيقات ما در شيرالات منازل به اين نتيجه رسيديم كه هدر رفت اب به صورت نامحسوس مشاهده شد با احتساب سر انگشتي شخصي هزاران ليتر اب در شهرهاي كوچك هدر ميرود كه اين نتيجه در شهرهاي بزرگ بصورت تصاعدي بسيار زياد خواهد بود . اگر در كل جمعيت كشور محاسبه شود با توجه به نياز به اب و كم ابي كشور فاجعه اميز خواهد بود . اجزاء تشكيل دهنده دستگاه : 1)لوله : در اين سيستم و تمام سيستمهاي اب گرم و سرد از لوله استفاده ميشود . 2) ابگرمكن : سيستم مابر پايه اب گرم استوار است كه از اب گرمكن خارج ميشود . 3) لوله اب گرم و سرد : دستگاه ما به اب گرم و سرد متصل ميشود . 4) شير ظرف شويي : كل دستگاه ما يك شير ظرفشويي است با تغييرات زياد . 5) مخزن كوچك : هدف اين مخزن ذخيره موقتي اب براي مقابله با فشار زياد اب سرد است . 6)ظرف اب سرد و گرم : در تمام دستگاهها براي كنترل اب گرم و سرد دو فلكه وجود دارد . 7) سيستم دريچه كنترل : وظيفه اين سيستم ايجاد سه راهي اب است كه كه طبق شرايط خاصي اب را كنترل ميكنند و اين سيستم متصل به لوله اب گرم و شير ظرفشويي و لوله اب سرد است . 8) اين فنر در هنگام گرما جمع شده و اجازه عبور اب خروجي از شيراصلي را ميدهند . 9) شيريك طرف : نياز به يك شير در دستگاه داريم كه اب را در مسير مشخص حركت دهيم . عنصر اختراعي : اين دستگاه از اجزاي تشكيل شده كه كار هريك مشخص و جدا و به صورت هماهنگ با هم سيستمي را ايجاد ميكند كه از هدر رفت اب در شرايط استفاده از اب گرم در لحظات اول باعث صرفه جويي ميشود با مشخص شدن هدر رفت اب در هنگام نياز به اب گرم نياز به چنين دستگاهي به شدت احساس ميشود . تكنيك ساخت دستگاه : اين دستگاه همان شيرمعمولي است كه چندين قطعه را در ان گنجانده شده است . كه شامل اجزايي است كه در قسمت اجزاي تشكيل دهنده توضيح داده شده است . فوايدطرح : در هربار باز كردن شير اب براي نياز به اب گرم مقدار اب سرد كه در لوله بين اب گرمكن و شيرمصرفي قرار دارد خارج ميشود تا اب گرم جايگزين ان شود هرچه فاصله ابگرمكن تا شير مصرفي زيادتر باشد مقدار هدر رفت اب بيشتر است .

تاریخ اظهارنامه: 1391/09/08
تاریخ ثبت: 1391/09/08
خلاصه اختراع:

براساس تئوري هاي موجود، فيلر مناسب فيلريست كه موجب افزايش ويسكوزيته قير شود. با افزايش ويسكوزيته قير و بالارفتن تاب برشي قير موجود در مخلوط آسفالتي، پتانسيل وقوع پديده عريان شدگي كاهش مي يابد. براي ارزيابي اين پتانسيل در مخلوط هاي آسفالتي، از آزمايش هاي نسبت استقامت مارشال، نسبت كشش غير مستقيم(در دو حالت اشباع و مستغرق) و جوشاندن بروش تگزاس استفاده مي شود. از آنجا كه براي ساخت نمونه هاي مارشال مورد استفاده در آزمايش استقامت مارشال و كشش غيرمستقيم، زمان، دقت و انرژي نسبتا زيادي لازم است با طرح اين آزمايش ساده و در عين حال كاربردي، مي توان در زمان و هزينه انجام آزمايش صرفه جويي كرده و همان نتيجه را اخذ كرد. در روش ابداع شده ديگر نيازي به انجام آزمايش هاي مذكور نمي باشد و فقط با انجام يك آزمايش بسيار ساده مي توان تاثير هر نوع فيلر را در استحكام مخلوط هاي آسفالتي پيش بيني نمود.

تاریخ ثبت: 1394/07/11
خلاصه اختراع:

فرايند رنگبري قسمتي از فرايند تصفيه روغن است. فرايند رنگبري اساسا يك عمل جذب فيزيكي است كه رنگ و بسياري از ناخالصي¬هاي چون صمغ¬ها، صابون¬ها، فلزات كمياب و محصولات اكسيداسيون از روغن در اين مرحله از طريق جذب در يك جاذب كه معمولا خاك رنگبر است جدا مي شود. هم چنين ممكن است بعضي از رنگدانه¬ها در طي حرارت از بين بروند كه اين اثر حرارتي در مورد رنگ¬هاي با روغن¬هايي با رنگ زياد بسيار مهم است. در بيشتر موارد بي¬رنگ كردن آخرين فرصت براي خارج كردن ناخالصي¬هاي باقيمانده در روغن است. اگر منظور توليد روغن هيدروژنه باشد، باقيمانده صابون¬ها و فسفاتيدها در روغن سبب مسموم و غير فعال كردن كاتاليست هيدروژناسيون شده و بر انتخابي عمل كردن (سلكتيويته كاتاليست) تاثير مي گذارد. هزينه خارج كردن اين ناخالصي¬ها در عمل هيدروژناسيون توسط جذب در كاتاليست نيكل به مراتب بيشتر از هزينه¬اي است كه صرف بي¬رنگ كردن روغن مي شود. همچنين باقيماندن صابون در روغن سبب پليمريزاسيون در دستگاه بي¬بوكننده شده و در كار دستگاه و در كيفيت روغن بي¬بوشده تاثير مي گذارد. روش¬هاي رنگبري مانند رنگبري توسط آب و يا رنگبري شيميايي در تصفيه روغن خوراكي استفاده نمي شوند. در ابتدا از خاك رس طبيعي به منظور رنگبري استفاده گرديد، خاك¬هاي رس طبيعي عبارتند از سيليكات آلومينيوم (بنتونيت ، آتاپولگيت ، مونتموريلونيت ) كه شامل مقادير زيادي منيزيم، كلسيم و يا آهن مي¬باشد. اين تركيبات توسط تيمار گرمايي فعال مي¬شوند. مهمترين خاصيت خاك¬هاي رنگبر فعال شده با اسيد، تجزيه پراكسيدها توسط دهيدراسيون است، بنابراين آلدهيدها، كتون¬ها و تركيبات مزدوج تشكيل مي¬شوند و در نتيجه دي¬ان¬ها و تري¬ان¬ها افزايش مي¬يابند، علاوه بر اين، خاك¬هاي رنگبر مي¬توانند باعث تشكيل ميزان كمي اسيدهاي چرب ترانس (1/0-05/0%) و تري اسيل گليسرول ديمريك شوند. خواص تبادل يوني خاك¬هاي رنگبر توسط فعال¬سازي كاهش مي¬يابند. در عمل خاك¬هاي فعال به عنوان تبادل كننده¬هاي كاتيوني عمل كرده و فلزات (Fe, Cu,….) را از روغن جدا مي كنند. خواص كاتاليتيكي خاكهاي رنگبر فعال شده با اسيد، توسط حالت اسيدي آنها بيان مي¬شود كه مربوط به حضور اسيد باقي مانده (1-1/0%) و يا حضور يونهاي H+ مي¬باشد كه اين امر مي¬تواند باعث افزايش ميزان اسيد چرب آزاد در طي رنگبري به واسطه واكنش هاي زير شود توليد اسيد چرب آزاد را مي¬توان با محدود كردن ميزان آب در روغن و يا خاك رنگبر، كاهش داد. ميزان آب در خاك رنگبر فعال شده با اسيد بين 20-10% متفاوت است كه البته در انبارداري نامناسب اين ميزان افزايش مي¬يابد، از سوي ديگر حد معيني از آب براي حفظ فعاليت خاك رنگبر لازم است. رنگبري با در نظر گرفتن هزينه¬هاي عمليات (هزينه¬هاي بالاي تامين خاك رنگبر، ضايعات روغن در خاك رنگبر، افزايش تركيبات ضد مغذي چون اسيد چرب آزاد، دي ان و تري ان، تجزيه هيدروپراكسيد و توليد آلدهيد و كتونها، دور ريختن خاك پس از مصرف و از طرفي خاك رنگبر حاوي روغن عامل ايجاد آلودگي هاي زيست محيطي نيز مي¬باشند) گرانترين مرحله در فرايند تصفيه روغن است. هدف از اين تحقيق تيمار خاك رنگبر توسط فراصوت حمام و پروب جهت كاهش در اسيد ،، دما و زمان مصرفي جهت فعال¬سازي و كاربرد آن جهت تصفيه روغن هاي خوراكي است. اين تكنيك قادر است كه ضمن كاهش ميزان خاك رنگبر مصرفي، كاهش دما و زمان توانسته توليد روغني با كيفيت مطلوب شود. از طرفي به كمك تكنيك فراصوت با كاويتاسيون هايي كه در سطح ايجاد مي¬كند مي تواند، جايگزين اسيد جهت فعال¬سازي خاك رنگبر شوند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/08/02
تاریخ ثبت: 1395/02/28
خلاصه اختراع:

كيفيت كيك‌هاي حاصل از آرد گندم به كميت و كيفيت پروتئين‌هاي گلوتن وابسته است ولي حضور اين پروتئين ممكن است سبب پيامدهايي براي برخي افراد از جمله بيماران سلياكي شود و تنها راه درمان اين بيماري استفاده از يك رژيم غذايي فاقد گلوتن در تمام طول عمر فرد بيمار است. بيماري سلياك عدم تحمل دائمي به بعضي پرولامين‌هاي غلات مي‌باشد. گليادين گندم، سكالين چاودار، هوردنين جو و آونين يولاف در مكانيزم بيمـاري سليـاك درگيـر مي‌باشند. با توجه به عدم توليد محصولات بدون گلوتن در ايران، فرمولاسيون و توليد كيك بدون گلوتن با كيفيت مطلوب و ارزش تغذيه¬اي بالا نياز بيماران سلياكي به مصرف اين نوع محصولات را مرتفع مي سازد لذا در بررسي حاضر براي توليد اين نوع كيك به جاي آرد گندم از آرد آرد برنج كه فاقد گلوتن مي باشد استفاده و از صمغ هاي كتيرا و زانتان به منظور تقليد خصوصيات گلوتن استفاده شد. حضور اين دو صمغ در كنار هم باعث بهبود خصوصيات بافتي، عطر و طعم مطلوب، ويژگي هاي حسي مناسب و افزايش ماندگاري در كيك هاي توليدي در اين پژوهش شد كه مي تواند نيازهاي بيماران سلياكي را برطرف سازد.

تاریخ ثبت: 1390/02/07
مخترع/مخترعان: نسيم صادق نيا
خلاصه اختراع:

فرمولاسیون و تولید نان مسطح فاقد گلوتن با استفاده از هیدروکلوئیدهای زانتان CMC.

تاریخ ثبت: 1389/07/20
خلاصه اختراع:

در شكلات كه محصولي پرطرفدار و پرمصرف در گروه هاي سني مختلف است ، مي توان با جايگزين نمودن ساكارز با كربوهيدراتهاي با قابليت هضم پايين باعث كاهش كالري و نمايه گلايسمي و جلوگيري از فساد دندان ها شد . بدين منظور در اين مطالعه اينولين كه يك فيبر رژيمي محسوب مي شود و تاگاتوز كه يك ستوهگزوز طبيعي و با شيرين كنندگي مشابه شكر است به عنوان جايگزين ساكارز انتخاب و با درصدهاي اختلاط ١٠٠ و 0 ،75 و ٢۵ ‏، 50 ‏و ۵٠ ‏، ٢۵ ‏و ٧۵ ‏، ٠ ‏و ١٠٠ ‏در شكلات ساده و شيري مورد استفاده قرار گرفت و خواص ‏رئولوژيكي و حسي نمونه هاي حاصله بررسي گرديد.در هر دو نوع شكلات با كاهش ميزان اينولين و افزايش ميزان تاگاتوز درصد رطوبت نمونه ها كاهش ولي ميزان فعاليت آبي(A ‏) افزايش يافت. سختي نمونه ها با افزايش ميزان تاگاتوز افزايش يافت و بيشترين سختي در نمونه حاوي 100% تاگاتوز مشاهده شد كه با نمونه شاهد (ساكارز) مشابه بود . در مورد شاخص هاي رنگ كمترين مقادير ' I ‏' c' ، b' ، a ‏و hueº ‏در نمونه داراي 100% اينولين مشاهده گرديد كه با افزايش_ تاگاتوز اين مقادير افزايش يافتند . با كاهش ميزان اينولين در نمونه ها تنش تسليم واقعي و خطي افزايش يافته و كمترين تنش تسليم واقعي و خطي در نمونه ي 100% اينولين مشاهده گرديد . با كاهش اينولين گرانروي ظاهري و پلاستيك كاهش يافتند . كمترين گرانروي ظاهري در نمونه حاوي 25% اينولين – 75% تاگاتوز ديده شد و كمترين گرانروي پلاستيك در شكلات شيري و ساده به ترتيب در نمونه حاوي 25% اينولين – 75% تاگاتوز و نمونه 100% تاگاتوز مشاهده شد كه با نمونه شاهد اختلاف مبناداري نداشتند. انديس رفتار جريان نيز با كاهش ميزان اينولين كاهش يافت . پذيرش كلي با افزايش تاگاتوز افزايش يافت.در آزمون هدونيك ۵ ‏سطحي ،گروه ارزياب ، در شكلات شيري نمونه حاوي 100% تاگاتوز و در شكلات ساده نمونه داراي 25% اينولين – 75% تاكاتوز را ترجيح دادند. با توجه به نتايج بدست آمده ، نمونه هاي 50% اينولين- 50% تاگاتوز ،50% اينولين-75% تاگاتوز و 100% تاگاتوز از قابليت بهتري جهت جايگزيني ساكارز بزخوردارند كه دو نمونه اول بعلت ‏دارا بودن اينولين بعنوان فيبر رژيمي خصوصيات تغذيه اي ويژه اي داشته و ماده غذايي عملگر شناخته مي شوند.

تاریخ ثبت: 1388/06/30
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات موجود در كارخانجات صنايع لبني، وجود ضايعات پنير در مراحل مختلف توليد و بسته بندي مي باشد. بر آن شديم تا بامطالعه و تحقيق و ارتباط مستقيم با صنايع لبني، دستگاهي بسازيم تا بتوان، اين ضايعات را به كمك آن به محصولي قابل استفاده به صورت پنير پروسس تبديل كنيم. كابرد دستگاه: اين دستگاه براي توليد پنير پروسس، پنير خامه اي، پنير پيتزا و تبديل ضايعات پنير به پنير پروسس و موارد مشابه كاربرد دارد. انجام عمليات: اين دستگاه به گونه اي طراحي و ساخته شده است كه بسياري از مراحل عملياتي در آن انجام ميگيرد. اين مراحل شامل: برش و خرد كردن، پراكنده كردن، مخلوط كردن، حرارت دادن (پخت)، خنك كردن و انجام عمليات وكيوم (خلاء) مي باشد. تشريح دستگاه «ميكس پخت»: اين دستگاه داراي يك مخزن دوجداره استوانه اي شكل از جنس استنلس استيل مي باشد. «نقشه 8804150002، شماره هاي 1 و 2». داخل مخزن در ناحيه كف آن، شامل يك ست پروانه اي است، كه اين پروانه داراي لبه هاي برنده مي باشد. اين پروانه به وسيله يك موتور اصلي كه در زير مخزن نصب شده است، به ح ركت در مي آيد. «نقشه 8804150013». اين دستگاه داراي يك درب بالايي مي باشد. «8804150004». اين درب شامل يك بازو با قابليت دوران در زير آن مي باشد. اين بازو توسط يك موتور كه در بالاي درب نصب شده به گردش در مي آيد. «نقشه 8804150004، شماره 8 و 9». دو دستگاه جك پنوماتيك عمل باز و بسته نمودن درب مخزن و دوران مخزن را انجام مي دهند. دستگاه داراي پمپ وكيوم مي باد كه عمل خلاء را صورت مي دهد. «نقشه 8804150006». همچنين يك تابلو برق (پانل كنترل) جهت كنترل عمليات و نمايش نشانگرها روي شاسي دستگاه نصب شد است. «نقشه 8804150007». كليه اين مجموعه روي يك شاسي نصب شده است. «نقشه 8804150012».

تاریخ ثبت: 1393/01/31
خلاصه اختراع:

خلاصه طرح در كشور ما درصد زيادي از قوت مردم را نان و فراورده هاي آردي تشكيل مي دهد به گونه اي كه مصرف سرانه نان در ايران164-134 كيلوگرم است اين در حالي است كه مصرف سرانه نان در اروپا 68كيلوگرم است. نان در كشور ما اولين رتبه را در سبد مصرفي خانواده ها از نظر ارزش تغذيه اي دارا مي باشد. متاسفانه علي رغم اين اوصاف نان توليدي در كشور ما از كيفيت پائيني برخوردار است و اين نعمت هر ساله به مقدار فراواني به دليل پائين بودن كيفيت به صورت ضايعات درآمده و ضرر وزيان بسياري را از ابعاد مختلف سياسي، اقتصادي و بهداشتي به كشور وارد مي كند با استفاده از غني سازي و افزودن مواد بهبود دهنده به آرد مي توان كيفيت نان توليدي را در حد قابل ملاحظه اي افزايش داد و تبديل اين نعمت گرانبها به شكل ضايعات را به طور چشمگيري كاهش داد.غني سازي نان با ريزمغذي هايي همچون آهن و روي در كشور صورت گرفته است ولي غني سازي نان با پودر سنجد كار جديدي است كه علاوه بر كاهش ميزان شكر مصرفي در نان مك دونالد از 9 درصد به مقدار4 درصد و تامين شكر كاهش يافته از طريق قندهاي طبيعي گلوكز و فروكتوز موجود در پودر سنجد، نان توليدي بافت بهتر و نرم تري دارد و با توجه به اهميت فيبر در رژيم غذايي محصول حاصله از لحاظ فيبر، پروتئين و ويتامين نسبت به محصول اوليه غني تر مي باشد زيرا سنجد داراي بيش از 17نوع اسيدآمينه و ويتامين هاي A،C،EوK، و فيبر محلول پكتين است و از جانب ديگر داراي اثر بازدارندگي بر روي رشد سلول هاي سرطاني است لذا محصول توليدي را مي توان به عنوان يك محصول فراسودمند در نظر گرفت.

تاریخ ثبت: 1393/09/24
خلاصه اختراع:

در روش رنگبري كه يكي از مهمترين مراحل در تصفيه روغن هاي خوراكي مي باشد، از تركيب خاك رنگبر در غلظت هاي پايين به همراه ميدان الكتريكي استفاده شد و در ولتاژ 1 كيلوولت ، تعداد متفاوت كاتد-آند، مدت زمان 20 الي 30 دقيقه و دماي 65 درجه سانتي گراد رنگبري انجام پذيرفت.

موارد یافت شده: 12