لیست اختراعات با مالکیت محمد عابدي
15 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 15
تاریخ ثبت: 1397/05/18
خلاصه اختراع:

مطالعات حاكي از آن است كه از اگزوزوم هاي هدفمند نشان دار شده با راديونوكلئيد ها مي توان جهت تشخيص محل تومور استفاده نمود. اين كار نياز به نشانداركردن اگزوزوم با مواد راديو اكتيو دارد. مطالعات بسيار كمي در زمينه نشاندارسازي اين نانوذرات با راديوايزوتوپها تاكنون صورت گرفته است. از سوي ديگر مي توان اين نانوذرات را به گونه اي مهندسي نمود كه در سطح آنها ليگند هايي به تمايل بالا به رسپتورهاي گوناگون بيان شود. براي مثال تا كنون پپتيدهايي براي اتصال به گيرنده هايي مانند HER2 طراحي شده است. كه مي توان آنها را در سطح اگزوزوم بيان نمود و از اين رو به نانوذراتي كه به طور اختصاصي به گيرنده HER2 متصل مي شوند دست يافت. يكي از اين ليگاند ها پروتئين G3 دارپين است. اگزوزم هاي هدفمند داراي تگ هيستيديني ( 6 هيستيدين در انتهاي ليگاند دارپيني) در سطح خود هستند از اين رو با كمپلكس 99mTc(H2O)3(CO)3+ واكنش مي دهد و به هيستيدين هاي ليگاند متصل گرديد. دماي محيط براي نشاندارسازي استفاده شد كه به حفظ ساختار و اندازه ي نانوذرات كمك مي كند. كنترول كيفي نانوذرات نشاندار در حلال استيك اسيد 0.1 ملار با استفاده از TLC انجام شد. از آنجا كه كمپلكس 99mTc(H2O)3(CO)3+ حلال استيك اسيد 0.1 ملار در TLC فاكتور بازداري برابر 0.3-0.5 دارد و اين مقدار براي نانوذرات برابر صفر است لذا اين نانوذرات با رانمان بالا 98 درصد نشاندار شده اند. بررسي هاي سايز نانوذرات با استفاده از DLS تغير اندازه ي معني داري براي نانوذرات قبل و بعد از نشاندارسازي نشان نداد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/11
مالک/مالکان: محمد عابديني
تاریخ ثبت: 1391/12/15
مخترع/مخترعان: محمد عابديني
خلاصه اختراع:

روش ارائه شده در اين اختراع براي خودترميم شونده كردن ريزساختار سطحي، استفاده از ميكروكپسول هاي حاوي عامل آب گريزي است كه تنها در معرض محرك هاي سطحي (مانند ايجاد خراش و تنش هاي مكانيكي) اجازه نشت مغزي خود را بدهد و با بازتوليد نانوزبري هاي لازم، فوق آب گريزي سطح احيا گردد.

تاریخ ثبت: 1394/09/28
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، پوشش نانوساختار DLC/D با استفاده از فرايند رسوب گذاري شيميايي از فاز بخار با بهره گيري از پلاسما (PACVD) بر روي قطعات صنعتي بهره گرفته شد. براي دست يابي به خواص مطلوب پوشش، قبل از عمليات لايه نشاني، بستر آزمايش با تركيب گازي مناسب از آرگون، نيتروژن و هيدروژن مورد عمليات نيتروژن دهي پلاسمايي قرار گرفت. براي ايجاد پوشش در اين اختراع، علاوه برگازهاي ورودي (هيدروژن، آرگون) از گاز متان استفاده شد. در اين فرايند بعد از ايجاد پلاسما انتظار ميرود كه مواد اوليه موجود در محفظه تجزيه شده و يون هاي موردنظر بر روي كاتد (كه محل قرارگيري قطعه مي باشد) قرار گيرند. با گذشت زمان پوشش نانو كامپوزيتي DLC/D تشكيل شد. در اين فرايند درصد چرخه كار بين 30 تا 80 درصد، ولتاژ اعمالي بين 450 تا 650 ولت، دماي لايه نشاني بين 100 تا 200 درجه سانتيگراد، زمان لايه نشاني بين 1 تا 5 ساعت، فركانس دستگاه بين 6 تا 12 كيلوهرتز، فشار محفظه بين 1 تا 100 پاسكال در نظر گرفته شد. پوشش نهايي بدست آمده داراي ساختار با اندازه دانه بين 20 تا 50 نانومتر و ضخامت آن بين 5/0 تا 5/2 ميكرومتر مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/27
مالک/مالکان: آقاي محمد عابدي
تاریخ ثبت: 1395/05/26
مخترع/مخترعان: محمد عابدي
خلاصه اختراع:

توليد انواع متنوع ظروف و كاسه خوراكي ( كاسه هاي پهن و توخالي) از جنس سيب زميني و مشتقات سيب زميني در اشكال و ابعاد مختلف در تنوع رنگها و طعم هاي متفاوت بصورت ترد يا نرم مي باشد. مي توان جهت تهيه انواع غذاهاي فست فود ، مدرن يا سنتي ايراني و يا بين المللي استفاده كرد. در اين ظروف خوراكي كه همراه با محتويات غذايي آن خورده مي شود، تمام و يا اكثر ( بسته به دلخواه طعم ظرف ) مواد تشكيل دهنده آن از سيب زميني تازه تهيه مي شود. و قابليت تركيب با سيزيجات (تازه يا خشك) و طعم دهنده ها به منظور ارتقا يا بهبود يا تغيير مزه و طعم را دارد. در طبخ غذاي اصلي كه از اين ظروف استفاده مي كنند مي بايست از شيوه جديدي در طبخ استفاده شود. براي پخت اين دسته از ظروف جديد مي توان از روش سرخ كردن در انواع روغنهاي خوراكي ( مخصوص سرخ كردن يا معمولي) و يا طبخ در انواع كوره و فرهاي آشپزي ( صرف نظر از نوع و حررات دهي انواع فر) يا هر نوع محفظه هاي حرارت گرمايشي استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/04/11
تاریخ ثبت: 1395/10/25
خلاصه اختراع:

در سالهاي اخير، استفاده از كربن فعال به عنوان جاذب بسيار مورد توجه قرار گرفته است. پژوهشهاي زيادي در مورد تهيه كربن فعال از منابع ضايعاتي بر پايه كربن انجام گرفته است كه در بخش عمده اي از اين تحقيقات، ضايعات كشاورزي و به ميزان كمتري الياف و پارچه هاي نساجي به عنوان ماده اوليه براي تهيه كربن فعال استفاده شده است. با توجه به بالا بودن درصد سلولز در پنبه و انجام نگرفتن تحقيقات جامع در اين زمينه، لزوم استفاده از پنبه، بعنوان ماده اوليه مفيد خواهد بود. از طرفي كربن فعال به صورت پودر و گرانول به خوبي شناخته شده است، اما در سال هاي اخير، استفاده از پارچه هاي كربن فعال غالباً به صورت پارچه هاي پوشش داده شده با پودر و گرانول مورد توجه خاصي قرار گرفته اند. استفاده از پارچه كربن فعال در مقابل پودر و گرانول داراي مزيت هايي است كه از جمله مي توان به نگهداري و كارگيري آسان پارچه در ابعاد و وزن هاي مناسب با كاربرد آن اشاره كرد. . در اين طرح از اسيد فسفريك به عنوان ماده فعالساز شيميايي جهت توليد منسوج كربن فعال از پارچه پنبه اي استفاده شده است .عمليات حرارتي در كوره الكتريكي تحت اتمسفر نيتروژن (دبيml/min 50) انجام شده است. با شيب افزايش دما 5/7 درجه سانتي‌گراد بر دقيقه دما به 500 درجه سانتيگراد مي رسد و در اين دما به مدت 30 دقيقه نگه داشته مي شود. بر اساس اندازه گيري هاي انجام شده از مقادير جذب يد و گاز نيتروژن متوسط قطر حفرات كربن فعال 86/1 نانومتر ميباشد و مجموع حجم حفره ها 3216/0 سانتي متر مكعب بر گرم تعيين گرديده است. وجود حفرات نانومتري در سطح كربن سبب شده است كه اين منسوج يك جاذب مناسب در جذب تركيبات آلي فرار و گاز‌هاي موجود در هوا و اتمسفر باشد. داشتن ساختار پارچه¬اي و در واقع منسوج بودنش يك حسن محسوب مي شود . تا بطور مستقيم در انواع فيلترها و ماسك هاي تنفسي بكار برده شود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/02
تاریخ ثبت: 1396/01/20
خلاصه اختراع:

\\"سيستم ولوم هاي نوراني اجاق گاز متغير با شدت شعله\\" مجموعه اي سخت افزاري- نرم افزاري مي باشد. اين سيستم داراي يك بورد الكترونيكي (نقشه ي شماره 1) قابل نصب بر روي پنج شعله ي اجاق گاز دارد (نقشه ي شماره 11). هدف اين سيستم اندازه گيري و نمايش ميزان شدت شعله و تعيين ساعت خاموش شدن شعله ي اجاق گاز مي باشد. به منظور تشخيص وجود شعله از مقايسه كننده هاي ولتاژ بين ولتاژ ترموكوپل و ولتاژ مرجع استفاده مي شود (نقشه ي شماره 2). به كمك سنسورهاي فرستنده – گيرنده مادون قرمز و انكودر ميزان چرخش ولوم اندازه گيري مي شود (نقشه ي شماره 5). اطلاعات كسب شده توسط پردازنده ي مركزي آناليز مي شوند (نقشه ي شماره 4). با ارسال فرمان پردازنده، تقويت كننده هاي جريان فعال شده (نقشه ي شماره 6) و در نهايت متناسب با شدت شعله، ال اي دي ها روشن مي شوند (نقشه ي شماره 7). به كمك نرم افزار اندرويد مي توان ميزان شدت شعله را به صورت گرافيكي و عددي مشاهده نمود و زمان خاموش شدن شعله را تعيين كرد (شكل شماره 2).

تاریخ ثبت: 1388/10/21
خلاصه اختراع:

تولید پروتئین از باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ـ سودوموناس ائروجینوسا ـ قارچ آسپرژیلوس نایجر ـ ساکارومیسیس سرویزیه از استیک واتر

تاریخ ثبت: 1392/09/07
مخترع/مخترعان: محسن افتخاري
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، پوشش نانوساختار سه جزئي TiCN با استفاده از فرايند رسوبگذاري شيميايي از فاز بخار با بهره گيري از پلاسما (PACVD) بر روي قطعات صنعتي بهره گرفته شد. براي دستيابي به خواص مطلوب پوشش، قبل از عمليات لايه نشاني، بستر آزمايش با تركيب گازي مناسب از نيتروژن و هيدروژن مورد عمليات نيتروژندهي پلاسمايي قرار گرفت. براي ايجاد پوشش هاي تركيبي سه جزئي در اين اختراع، علاوه برگازهاي ورودي (هيدروژن، نيتروژن و آرگون) از بخار كلريد تيتانيم و گاز متان استفاده شد. در اين فرايند بعد از ايجاد پلاسما انتظار مي رود كه مواد اوليه موجود در محفظه تجزيه شده و يونهاي موردنظر بر روي كاتد (كه محل قرارگيري قطعه مي باشد) قرار گيرند. با گذشت زمان انتظار مي رود پوشش سه جزئي كربونيتريد تيتانيوم تشكيل شود. در اين فرايند درصد چرخه كار بين 33 تا 80 درصد، ولتاژ اعمالي بين 500 تا 650 ولت، دماي لايه نشاني بين 450 تا 530 درجه سانتيگراد، زمان لايه نشاني بين 1 تا 10 ساعت، فركانس دستگاه بين 6 تا 12 كيلوهرتز، فشار محفظه بين 1 تا 10 ميلي بار در نظر گرفته شد. پوشش نهايي بدست آمده داراي ساختار با اندازه دانه بين 15 تا 35 نانومتر و ضخامت آن بين 1 تا 10 ميكرومتر مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/31
مالک/مالکان: محمد عابديني
تاریخ ثبت: 1387/05/08
مخترع/مخترعان: محمد عابديني
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1393/06/05
خلاصه اختراع:

هدف از اين اختراع صرفه جويي در مصرف آب در زمينه كشاورزي و باغداري است. به اين شكل كه براي هركدام از مواضع بر اساس نياز آن و با دقت بالا، آبياري صورت مي گيرد. با اين روش از فرسايش خاك و شور و قليايي شدن آن، جلوگيري مي شود. هم چنين زمين هاي كشاورزي، غرقابي و باتلاقي نمي شوند. با اين دستگاه آبياري، مي توان آسيب جوندگان را به حداقل رساند. ميزان آبياري برخلاف ساير شيوه ها، در اين روش، بدون نياز به تجهيزات الكترونيكي و سيستم هاي كامپيوتري قابل كنترل مي شود. هم چنين كليه ي مراحل بدون حضور و سركشي زياد انسان، با دقت انجام مي گيرد. ميزان استهلاك كاهش مي يابد و دخالت ابزار و انسان به حداقل مي رسد. ميزان آب به ميزان مشخص تقسيم شده و در ابتداي مسير، انباشته نمي شود و به همان ميزان به انتهاي مسير نيز مي رسد. آب از مخزن اصلي توسط پمپ با فشاري بيش از يك اتمسفر توسط شبكه اي از لوله ها و اتصالات پلي اتيلن، به مخازن كه به صورت خودكار پر و خالي مي شوند، منتقل مي شود. حجم اين مخازن بر اساس حجم مورد نياز هر نوبت آبياري محاسبه شده و تعيين مي شود. در هر نوبت آبياري هر مخزن به ميزان حجمش پر از آب مي شود و در اين هنگام ورود آب به مخزن قطع شده، دريچه خروجي آب مخزن باز شده و آب براي آبياري موضع مورد نظر خارج مي شود و بصورت قطره اي محل مورد نظر را آبياري مي كند. بعد از خالي شدن مخزن ، شناور مخزن كه مانع ورود آب شده بود، همچنان اجازه ورود آب را در يك نوبت نمي دهد و اين امر كمك مي كند تا آب، در ابتداي مسير انباشته نشود و به يك ميزان مشخص به مخزن هاي ديگر برود و حجم آنها را پر كند. اين عمل تا آخر مسير مخزن هاي حجمي ادامه دارد. بدين ترتيب از فرسايش خاك، شور و قليايي شدن آن،باتلاقي شدن زمين هاي كشاورزي، آسيب جوندگان به لوله ها و هدر رفتن آب جلوگيري مي شود.

موارد یافت شده: 15