لیست اختراعات با مالکیت احمد عادلي
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1392/08/01
خلاصه اختراع:

اين پروژه به عنوان دستگاه توليد فين هاي انواع مبدل ها ( رادياتور ها ) نامگذاري شده و جهت توليد انواع مبدل ها ( رادياتورها ) در صنايع نيروگاهي – نفت و گاز – صنايع دفاعي – صنايع هوايي – صنايع هوا فضا – صنايع هسته اي – صنايع فولاد – خودرو سازي – ماشين آلات راه سازي – صنايع دارويي و بهداشتي – صنايع غذايي – ديزل ژنراتور و كليه خودرو هاي سنگين ( كاميون )مورد استفاده قرار مي گيرد . اين پروژه از ماشين آلات ساخت تجهيزات زير ساخت صنعت كشور محسوب مي شود و با ساخت اين دستگاه كليه مشكلات ساخت انواع مبدل ها به مرور زمان برطرف مي شود . ساخت كليه قطعات بر اساس طراحي نوين مكانيك صورت گرفته ( بدين معني كه يك قطعه جايگزين چندين قطعه شده ) و وظيفه چند قطعه را در كليه مراحل انجام مي دهد . كليه ماشين آلاتي كه در اين زمينه ساخته شده فقط يك نمونه را در چند سايز محدود توليد مي كند ولي اين دستگاه در حال حاضر 17 نمونه در شكل هاي مختلف ( در حال حاضر – قابل افزايش مي باشد ) و در دهها سايز توليد مي نمايد و نمونه اين دستگاه در هيچ كشوري در جهان ساخته نشده است . حداكثر و حداقل ارتفاع توليد شده در ماشين آلات خارجي و 5 الي 12 ميلي تر مي باشد ولي اين دستگاه توانايي ارتفاع پره 3 الي 40 ميلي متر( قابل افزايش مي باشد) را دارا مي باشد . و اين مزيت سرعت در توليد و سرعت در انتقال حرارت و كاهش ضايعات را در بر دارد و جنبه مثبت اين دستگاه توانايي نورد لاتون و تسمه هاي كه در حد صدم در تلرانس هاي رادياتور به وجود مي آيد را دارد حتي نوردي تا حدود 1 ميلي متر را مي تواند انجام دهد . فين در اينچ ماشين آلات خارجي از 5 الي 14 فين در اينچ ولي اين دستگاه از 3 الي 20 فين در اينچ توانايي توليد دارد . به لحاظ توانايي بالاي توليد محصولات جهت مبدل ها ( رادياتورها ) ضريب توليد 25 درصد افزايش يافته و همچنين به لحاظ مانور بالاي دستگاه ضريب انتقال حرارت در رادياتورها نيز داراي افزايش بوده و اين نكته مهمي در صنايع هوايي – هسته اي – صنايع دفاعي و خودرو سازي و ... مي باشد . حداكثر عرض توليد شده در اين دستگاه 410 ميلي متر قابل افزايش مي باشد كه در اكثر مبدل ها ( رادياتورها ) به خاطر يك تكه بودن ورق ( فين ) ضريب انتقال بالايي را دارد و ضايعات را كاهش ميدهد . با طراحي و ساخت اين دستگاه هيچ محدوديتي براي ساخت پره هاي مبدل ها ( رادياتور ها ) وجود ندارد و كليه محاسبين و طراحان در زمينه طراحي انواع رادياتورها هيچ نوع محدودي ندارند و هر ابعاد و سايزي و با هر شكل و جنس قابل توليد مي باشد و اين روش ارتقاء در صنعت مبدل ( رادياتور ) سازي در كشور مي باشد و با ساخت اين دستگاه ، افزايش ضريب انتقال كاهش ضايعات – سرعت در توليد – افزايش ضريب اطمينان – حداقل رساندن افت فشار كه در مجموع ازنكات مثبت بهره مند شويم .

تاریخ ثبت: 1396/08/03
خلاصه اختراع:

زمينه فني اختراع اين اختراع مربوط مي شود به خالص سازي با روش هاي منحصر به فرد پروتئين مورد نظر و فرمولاسيون و در نهايت، بررسي خصوصيات فارماكوكينتيكي مولكول جديد دارويي mt-PA در حيوان آزمايشگاهي Rat شرح مختصر در حال حاضر بيماري هاي قلبي – عروقي كه به وسيله اختلالات قلبي و عروق خوني ايجاد مي‌شود، ساليانه 3/17 ميليون مرگ و مير را به خود اختصاص ‌داده اند و آمارها بيانگر رشد بيشتر از 6/23 ميليون در سال 2030 مي‌باشند. تا به حال 3 داروي ترومبوليتيك مورد تاييد FDA قرار گرفته است كه هر كدام مشكلاتي مربوط به نيمه عمر كوتاه و ميل اتصالي پايين به ترومبين و تخليه فيبرينوژن گردش خون و ... دارد. با توجه به خصوصيات مطلوب مولكول جديد دارويي mt-PA از جمله، كاهش پاكسازي پلاسمايي، كاهش اندازه مولكول و افزايش نيمه عمر در جريان خون، افزايش اختصاصيت به فيبرين و مقاومت به مهار-كننده پلاسمينوژن بافتي (PAI-1)، در اين اختراع خالص سازي با استفاده از روش هاي افينيتي كروماتوگرافي با تركيب بافرهاي منحصر به فرد براي اين پروتئين و Size exclusion chromatography و نيز فرمولاسيون اين مولكول انجام شد و در نهايت، خصوصيات مطلوب فارماكوكينتيك آن در مقايسه با داروي مشابه موجود در بازار در حيوان آزمايشگاهي rat نشان داده شد.

تاریخ ثبت: 1388/10/29
خلاصه اختراع:

نظر به نقش حياتي عوامل ترميوبيتيك در درمان بيماران با انفاكتوس حاد قلبي، توسعه انواع عوامل ترميوبيتيك بسيار مورد توجه بوده است. امروز داروهاي فعال كننده پلاسمينوژن جديد با ويژگيهاي بهينه فرماكوكينتيك و فارماكوديناميك مدنظرند. فرم هاي متفاوت كوتاه شده ()Truncated) شامل دويمنهاي K2S با هدف كاهش حذف كبدي و افزايش نيمه عمر دارو مورد بررسي قرار گرفته اند ليكن با حدف دومين finger كه نقش اتصال به فيبرين را دارد تمايل دارو به فيبرين كاهش و نتيجتاً عارضه هموراژي آن افزايش مي يابد. در اين مطالعه به جهت جبران اين نقص دارو يك قطعه 4 آمينو اسيدي (GHRP) با تمايل مناسب به فيبرين در بالادست دومينهاي K2S قرار گرفته كه منجر به بهسازي تمايل به فيبرين و كاهش عوارض جانبي دارو مي گردد. همچنين يك قطعه 4 آمينو اسيدي واقع در توالي KHRR 296-299 با چهار آمينو اسيد آلانين جايگزين گرديده كه اين عمل در افزايش مقاومت به مهاركننده دارو و افزايش نيمه عمر آن مؤثر است.

تاریخ ثبت: 1390/08/05
مخترع/مخترعان: فريدون مهبودي
خلاصه اختراع:

فعال كننده هاي پلامينوژن در درمان بيماريهاي قلبي عروقي نقش مهمي دارند در كنار مشكلات توليد و پيچيدگي مراحل تاخوردگي نيمه عمر كوتاه كاربردهاي درماني فرم طبيعي (كامل) را با دشواريهايي مواجه ساخته است . فرمهاي كوتاه شده اي مانند Reteplase فرم هاي غير گليكوزيله اي هستند كه با هدف افزايش نيمه عمر طراحي شده اند. حذف برخي نواحي t-PA (نواحي شامل محل حذف) در اين فرم هاي كوتاه شده منجر به مزاياي در اين داروها گشته است. از طرفي حضور يك قطعه كايمريك با توالي مشخص GHRP با تمايل بالاي اتصال به فيبرين در اين طرح پتانسيل جبران نقيسه كاهش تمايل به فيبرين در فرمهاي كوتاه شده را نشان داد. مطالعات گذشته اهميت حضور آمينواسيدهاي SYQ13 در عملكرد پروتئين را نشان داده است. در اين تحقيق سه آمينواسيد SYQ به قطعه كرينگل 2 و سرين پروتئاز درست مشابه فرم دارويي كوتاه شده موجود (RETEPLASE) افزوده گرديد و قطعه GHRP بالادست اين سازه پروتئين با هدف اتصال به فيبريو قرارگرفت به اين صورت اولا نتايج حاصله قابل مقايسه با فرم دارويي موجود Reteplase نسبت به فرم كامل تنها 30% تمايل اتصال به فيبرين ازخود نشان مي دهد و همين عامل علت عوارض جانبي خونرزي بيشتر از اين فرم مي باشد در صورتيكه فرم پيشنهادي اين طرح با وجود كوتاه شده بودن بدليل قطعه كايمريك توانست 86% فرم كامل اتصال به فيبرين نشان دهد. همچنين در توافق با يافته هاي مقالات گذشته سرعت مهار فرم موتاسيون يافته از KHRR به AAAA در حضور مهاركننده t-PA نسبت به فرم كامل كمتر بود. كه نشان دهنده مقاومت بيشتر فرم موتاسيون يافته به مهاركننده t-PA نسبت به فرم تغيير يافته مي باشد. اين فرم جديد در درمان لخته هاي مجدد ايجادي پس از ليزلخته بدليل غلظت بالاي مهار كننده t-PA مي تواند ثمربخش باشد.

موارد یافت شده: 5