شماره ثبت : 94685
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1396/10/19
طبقه بندی بین المللی: A61K 31/59

خلاصه اختراع :

برنج منبع اصلی تامین انرژی تغذیه‌ای، حدود نیمی از جمعیت جهان می‌باشد كه اغلب آن‏ها در قاره آسیا زندگی می‌كنند. در ایران نیز برنج غذای اصلی مردم پس از گندم می‌باشد، كه طی فرآیند آسیابانی، بدست می‌آید. فرآیند آسیابانی به طور وسیعی جهت تولید برنج بكار گرفته می‏شود كه این عمل به منظور فراهم ‏نمودن ویژگی‌های موردپسند مصرف‏ كنندگان صورت می‌گیرد به طوری‏كه این عمل سبب تغییر ویژگی‏های بافتی و سفیدی برنج و بهبود ویژگی‌های ماكول شدن برنج، افزایش قابلیت پیوند با آب و ویسكوزیته پیك و نسبت تورم آن، بهبود قابلیت هضم‌پذیری و كاهش زمان پخت می‌شود. طی این پروسه، شكستگی برخی از دانه‏های برنج، غیرقابل اجتناب بوده (15-10 درصد) و باعث كاهش راندمان تبدیل برنج و افزایش ضایعات می‏شود. از طرف دیگر غنی‌سازی مواد غذایی (افزودن ریزمغذی‌ها برای بهبود ارزش تغذیه‌ای مواد غذایی) دارای منافع تغذیه‌ای زیادی است و به عنوان یكی از روش‏های مناسب برای حل مشكلات تغذیه‌ای پیشنهاد می‌شود، غنی‌سازی می‌تواند احتمال شیوع و گسترش بیماری‌های ناشی از كمبود مواد مغذی در جوامع بشری را كاهش دهد. غنی‌سازی، هم‏چنین می‌تواند ریسك خطرات ناشی از كمبود برخی ریزمغذی‌ها را كاهش و از گسترش این ناهنجاری‌ها در جوامع بكاهد. در این تحقیق با استفاده از دانه ‏های شكسته برنج و به كارگیری فرآیند اكستروژن، غنی ‏سازی برنج با روی و ویتامین D ، انجام یافت.

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه