لیست اختراعات امين ثقفي
در مسافرت هاي درون و برون شهري، تلاطم و ريختن نوشيدني در اثر لرزشهاي ناخواسته محيطي منتقل شده به ليوان حاوي نوشيدني از مهمترين دغدغه هاي سرنشينان وسايل نقليه مي باشد. به منظور رفع اين مشكل يك سيستم ثبات موقعيت براي جاليواني طراحي شد. مكانيزم جاليواني پيشنهادي به گونه اي است كه حركات و لرزشهاي غيرارادي و ناخواسته محيطي منقل شده به ليوان را خنثي و با ثابت نگه داشتن موقعيت ليوان مانع از تلاطم و ريختن نوشيدني داخل آن مي شود. عدم نياز به سنسورها و تجهيزات كنترلي خاص هزينه تمام شده ساخت اين محصول را بسيار پايين آورده است. همچنين كاربرد اين جاليواني به استفاده در وسايل نقليه محدود نشده و ميتواند در ساير محيط هاي داراي لرزش نيز مورد استفاده قرارگيرد.
با اجراي شبكه هاي آبرساني كشاورزي، انتقال آب از چاه موتور به باغات و زمين هاي كشاورزي در كمترين زمان ممكن امكان پذير شده است. قطع و وصل جريان آب در هر خروجي از طريق نصب آب بندها انجام مي شود. هدر رفت زياد آب، صرف زمان توسط كشاورز براي باز و بسته نمودن، خرابي و هزينه هاي بالاي استفاده از آب بندهاي موجود، سبب شد طراحي يك مكانيزم با هدف رفع نواقص اين نمونه ها، مطرح گردد. در اين خصوص نمونه اي از يك آب بند قفل شونده با كاربري آسان به منظور قطع كامل و سريع جريان آب خروجي هاي لوله هاي آبرساني كشاورزي طراحي و ساخته شد. مكانيزم چهار ميله اي قفل شونده بكارگرفته شده در اين آب بند به گونه اي است كه فشار آب به هيچ عنوان قادر به جدا كردن درپوش آب بند از فلنچ نبوده و مي توان گفت آب بندي سيستم به طور كامل و صد درصد انجام مي شود. همچنين مكانيزم اهرمي آب بند به گونه اي است كه به آساني و با صرف نيروي كم عمل مي كند. قيمت مناسب، سهولت در نصب و تعمير از ديگر مزاياي اين آب بند مي باشد.
نخاله¬هاي صنعتي و ساختماني به عنوان يكي از مهمترين مواد آلاينده محيط زيست سهم عمده¬اي از پسماند¬هاي شهري را به خود اختصاص ميدهند. روشهاي مديريت نخاله¬ها شامل انباشت، دفن و بازيافت مي¬باشند. امروزه با توسعه شهرها و افزايش ساخت و سازها، حجم بسيار زيادي از نخاله ساختماني توليد مي¬شود. درحال حاضر اصليترين روش دفع نخالههاي ساختماني روش دفن زيرزميني مي¬باشد كه مشكلات فراواني را براي شهرها و محيط زيست ايجاد مي¬كند. با توجه به اين¬كه روزانه حجم بالايي از نخاله¬هاي ساختماني در كشور توليد مي¬شود، امكان بازيافت حدود ۹۰ درصد از ضايعات ساختماني توليد شده و استفاده مجدد از آن¬ها در پروژه¬هاي مختلف عمراني وجود دارد كه اين مهم از لحاظ اقتصادي بسيار مقرون به صرفه خواهد بود، ضمن اين-كه منجر به حفظ منابع معدني و طبيعي كشور نيز مي¬شود. درحال حاضر در بسياري از كشورهاي پيشرفته به دليل ملاحظات زيست محيطي، كمبود و يا حفظ منابع طبيعي، كمبود محل دفن و دپوي ضايعات، بازيافت نخاله¬هاي ساختماني مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از نخالههاي ساختماني بازيافتي در بسياري از پروژه¬هاي عمراني براي ساخت فونداسيون، كف سازي، ساخت محوطه، راه-سازي و ... مورد استقبال قرار گرفته است. از مزاياي بازيافت ضايعات ساختماني مي¬توان به حفظ منابع و انرژي، حفاظت از منابع طبيعي و محيط زيست، كاهش حجم مواد دفعي و صرفه اقتصادي اشاره داشت. در كشور ايران نيز پتانسيل بالايي براي بازيافت و فرآوري نخالههاي ساختماني وجود دارد. با اين وجود استفاده مجدد و بازيافت نخالههاي ساختماني مغفول مانده و ميزان بازيافت اين نوع ضايعات در كشور بسيار پايينتر از كشورهاي توسعه يافته مي باشد. بنابراين استفاده از روش¬هاي بروز بازيافت با بكارگيري دستگاه¬هاي مدرن تفكيك و بازيافت ضايعات ساختماني ضروري به نظر مي¬رسد. با توجه به موارد اشاره شده و به منظور بازيافت ضايعات ساختماني در سطح كارگاه، ايده طراحي دستگاهي براي خرد¬كردن ضايعات و نخالههاي ساختماني مورد توجه قرار گرفت. هدف اصلي، طراحي خردكن با قابليت كنترل دانه بندي مواد خروجي، بدون محدوديت در ابعاد و اندازه ضايعات ورودي به دستگاه است. ضايعات ساختماني ورودي به دستگاه، پس از طي مراحلي به اندازه¬هاي دلخواه تبديل شده تا در عمليات ساختماني مورد استفاده مجدد قرار بگيرند. امروزه فرآيند بازيافت
موارد یافت شده: 3