لیست اختراعات محمدرضا نعيمي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1398/12/17
خلاصه اختراع:

طراحي موتور سنكرون رلوكتانسي و ساخت موتور سنكرون رلوكتانسي در گارگاه وانجام آزمايش و تست هاي لازم بر روي موتور سنكرون رلوكتانسي

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/08
تاریخ ثبت: 1397/08/01
خلاصه اختراع:

الياف مصنوعي به دليل ويژگي هاي فني و خواص مطلوب، سالها است كه براي اهداف مختلف به كار مي‌روند. يك محدوديت براي كاربرد فني الياف پليمري وجود دارد كه ويژگي هاي آن ها فقط قابل دستيابي در حالت جامد مي‌باشد. لذا عرضه الياف فيلامنتي پر شده با مايع يك جاي خالي براي بهره‌گيري از ويژگي و خواص قابل حصول از الياف پليمري مانند خواص ديناميكي، استهلاك ميرايي، خواص نوري و نيز بيولوژيكي مايع درون ليف پليمري مي‌باشد. در اين اختراع، الياف توخالي پليمري از جنس پلي پروپيلن (به قطر پنجاه ميكرومتر و كانال داخلي 35 ميكرومتر) به صورت ممتد طي فرايند ذوب ريسي پيوسته با سرعت بالا توليد شد. پس از ريخت شناسي الياف توسط تصاوير ميكروسكوپي، مجموعه‌اي نو براي اتصال دسته الياف به پمپ ميكروسيال ابداع شده و با انتقال موفق مايع به درون آنها (200 ليف) و برقراري جريان ميكرو درون كانالي به قطر كمتر از 40 ميكرون انجام گرفت كه نشان دهنده امكان استفاده از اين الياف در مصارف پزشكي مانند انتقال انسولين مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/15
تاریخ ثبت: 1389/05/10
خلاصه اختراع:

همانطور كه گفته شد دستگاه بازيافت نان دستگاهي است كه مي تواند نان هاي غير قابل مصرف را دوباره به كار گيرد به طوري كه نان بدون مصرف پس از ريخته شدن در دستگاه توسط المنت ها خشك مي شود. سپس بعد از اجراي اين مرحله به سمت آسياب مي روند «به وسيله ي غلتك ها» و سپس از آسياب شدن محفظه آب و مخمر به آن اضافه مي شود. پس از اضافه شدن مخمر به وسيله ي همزن مخلوط مي شوند و در آخر به محفظه پخت هدايت ميشوند كه پس از آن مي توانيد آن را ميل فرماييد. نان پس از اينكه دوباره توانست به چرخه زندگي آدمي برگردد با كيفيت 98% است كه از كيفيت بالايي برخوردار است.

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/30
تاریخ ثبت: 1387/06/03
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع : در اين اختراع از گاز NO2/N2O4(g) براي بازيافت مجدد تركيبات كربونيل از مشتقات ان ها استفاده مي شود . براي سهولت در طول اين گزارش تنها NO2(g) ذكر خواهد شد. از كاربردهاي مهم واكنشگر NO2(g) نقش اكسندگي اين تركيب در واكنش هاي مختلف مي باشد . گروه تحقيقاتي ما اخيرا كاربردهاي اين اكسيد كننده را در دست بررسي دارد . در همين راستا از اين اكسنده براي محافظت زدايي يا شكست اكسيداتيو مشتقات گوناگون نيتروژنه تركيبات كربونيل استفاده شد كه در اكثر موارد تركيبات كربونيل با بازده بسيار بالا حاصل شدند .

تاریخ ثبت: 1387/06/03
مخترع/مخترعان: محمدرضا نعيمي جمال
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع : در اين پروژه ما با استفاده از آسياب گلوله اي آزمايشگاه ي با يك محفظه 10 ميلي ليتري و دو گلوله از جنس استيل و بدون استفاده از هيچ نوع كاتاليزور و ماده افزدوني ، در محيط بدون حلال گروه هاي كربونيل مختلف را به طور كمي به الكل هاي مربوطه تبديل كرديم . در اين روش از تركيبات كربونيل مختلف از جمله آلدهيد ها و كتون هاي آروماتيك ، آليفاتيك ، هتروسيكل آروماتيك و.... استفاده شد كه در اكثر موارد در مدت زمان بسيار پايين و در دماي محيط الكل هاي مربوطه سنتز شدند .

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/02
مالک/مالکان: مرتضي هادي پور
تاریخ ثبت: 1397/10/01
خلاصه اختراع:

ته ‌سيگار يك ماده مصنوعي و غيرقابل تجزيه است. حجم بالاي آلاينده‌هايي ته ‌سيگار كه حاوي نيكوتين است. در فيلتر باقيمانده از سيگارهاي دودشده، مواد سمي و فلزات سنگين خطرناك چون نيكوتين، سرب، مس و كروم هم وجود دارد كه در يك بسته متشكل از ۱۲ هزار الياف پلاستيكي در هم تنيده مانند استات سلولز و تجزيه ‌ناپذير جاسازي شده‌اند، كه سالانه سبب مرگ ميليون‌ها پرنده و آبزيان ساكن در تالاب‌ها و درياهاي آزاد مي‌شود. متاسفانه فيلترهاي سيگار تجزيه پذير نيستند. استفاده از سيگار با فيلتر پنبه گياه گون (اين اختراع) جذب مواد مضرر دود سيگار را براي مصرف كننده كاهش مي دهد، همچنين؛ حجم فيلتر سيگار كاهش پيدا كرده و عملا فيلتر «استات سلولز» حذف شده است و فيلتر تعبيه شده قابل تجزيه در طبيعت است. به علت طبيعي بودن فيلتر (فيلتر پنبه گياه گون)، جذب مواد سمي و خطرناك نسبت به فيلترهاي معمولي«استات سلولز» و ساير فيلترهاي ديگر(نانو و...) بيشتر است و براي توليد فيلتر پنبه گياه گون ، احتياج به طي نمودن فرآيند صنعتي جهت توليد آن نيست و قابل دسترس است.

موارد یافت شده: 7