لیست اختراعات با مالکیت
دانشگاه آزاد اسلامي دانشگاه آزاد اسلامي
145 عدد
در اين اختراع كه زمينه فني آن بازرسي¬هاي غير مخرب و تحليل و اندازه¬گيري تنش مي¬باشد، نگهدارنده¬اي براي پروب¬هاي اولتراسونيك طراحي و ساخته شد كه بر خلاف نگهدارنده¬هاي سابق محدوديتي براي اندازه¬گيري سطوح مختلف تنش¬ ندارد. زيرا در نگهدانده¬هاي سابق جريان تنش به درون نگهدارنده وارد مي¬شد و نهايتاً در سطوح بالاي تنش، گلويي شدن دقيقاً بعد از محل سطح تماس نگهدارنده به قطعه كه تمركز تنش وجود داشت و در مكاني خارج از فاصل بين پروب محرك و گيرنده رخ ميداد. در اين اختراع با جدا كردن نگهدارنده پروب محرك و گيرنده، تقويت مقطعي رخ نمي¬دهد و درحاليكه راستاي دو نگهدارنده بكمك ميل راهنما حفظ مي¬شود، با افزايش كرنش دو نگهدارنده از هم آزادانه فاصله مي¬گيرند و جريان تنش وارد نگهدارنده نمي¬شود و گلويي شدن در فاصله مياني دو نگهدارنده رخ مي¬دهد، لذا مي¬توان مقادير زمان پرواز موج اندازه گيري شده توسط پروب گيرنده را مربوط به ناحيه پلاستيك دانست و بدين صورت علاوه بر تنش¬هاي ناحيه الاستيك، توانايي اندازه¬گيري تنش¬ها در ناحيه پلاستيك نيز با اين نگهدارنده جديد امكان ¬پذير خواهد بود.
مشخصه شيرهاي تخمير شده اروپايي شمالي ويسكوزيته بالا و حالت طنابي شكل آنها مي باشد و وقتي فرآورده با قاشق برداشته شود حالت چسبناكي زيادي مشاهده مي شود. يكي از انواع اين محصولات لانگ فيل بوده كه با نام tatmjolk نيز شناخته مي شود و يك فراورده رايج در سوئد مي باشد. اين تحقيق بر پايه توليد لانگ فيل كه فراورده جديدي در ايران محسوب مي شود مي باشد. در اين پژوهش از استارتر YF-L811 استارتر ماست با قابليت توليد اگزوپلي ساكاريد EPS بسيار زياد وعطر و طعم بسيار ملايم همراه با استارتر نوع DL (با نسبت 1 به 9) به عنوان استارتر ثانويه استفاده شد. براي توليد لانگ فيل از شير با چربي 3/43g/100g پس از افزودن شير خشك بدون چربي 1/5 - 1/7% استفاده گرديد سپس با افزودن استارتر ترموفيل و مزوفيل (با نسبت 1 به 9) به ميزان 1% تيمار 1، 2% تيمار 2 و 3% تيمار 3 لانگ فيل توليد شد و آزمايشات فيزيكي شيميايي و ميكروبي و ارزيابي حسي در روزهاي 5 ، 10، 15 روز پس از توليد در فرآورده نهايي نگهداري شده در دماي 4c انجام گرديد. پس از تجزيه و تحليل داده ها سرانجام تيمار 2 (T2) به عنوان تيمار برتر در توليد لانگ فيل برگزيده شده كه داراي بافتي كش دار همراه با ويسكوزيته بالاو آب اندازي پايين بود. توليد چنين محصولي در كشور ما با ايجاد تغييرات مطلوبي كه آن را مورد پذيرش ذائقه ايراني نمود به عنوان يك محصول جديد علاوه بر اثرات سلامت بخش باعث ايجاد تنوع فرآورده هاي لبني در بازار داخلي مي شود.
ساكاروز بيشترين و معمولي ترين شيرين كننده اي است كه در انواع نوشيدني ها استفاده مي شود. اين ماده كريستالي سفيد رنگ كه به عنوان شكر مي شناسيم، اغلب از نيشكر و يا چغندر قند بدست مي آيد. ساكاروز به دليل ارتباط با برخي مشكلات سلامتي نظير فشار خون، بيماريهاي قلبي عروقي، فساد دندان، چاقي، عدم تعادل هرمون بدن، آسيب به غدد فوق كليوي و لوزالمعده، افزايش اضطراب و افزايش سطح گلوكز و انسولين خون كه به ويژه براي ديابتي ها مضر است، از طرفي به دليل مسائل تكنولوژيكي و اقتصادي پژوهش هاي روز افزوني جهت جايگزيني اين نوع شيرين كننده با ساير شيرين كننده ها در حال انجام است. خرما يكي از محصولات مهم مناطق گرمسيري و نيمه گرمسيري مي باشد و به دليل تركيبات و خواص ويژه، ميوه اي منحصر به فرد محسوب مي شود. ايران با توليد ۹۶۵ هزار تن خرما در سال، يكي از بزرگترين توليد كنندگان اين محصول به شمار مي رود. متاسفانه بيش از ۲۵ درصد از اين مقدار به عنوان خرماي دور ريز، به مصرف خوراك دام مي رسد، كه مي توان در صنعت از آن استفاده كرد. بر اساس اطلاعات و تحقيقات انجام شده از هر ۱۰۰ كيلوگرم خرما نزديك به ۶۰ كيلوگرم شهد خرما توليد مي شود. نظر به اين كه خرما محصولي با ارزش غذايي بالا مي باشد و از طرفي قيمت ناچيزي دارد، مي تواند به عنوان يك ماده اوليه در صنايع تبديلي مواد غذايي مورد توجه قرار گيرد.
طراحي وساخت سيستم جبران ساز متعادل ساز ولتاژپايين جهت بهبود كيفيت برق شبكه توزيع ازطريق فيلتر قدرت فعال موازي
سبوس برنج يكي از فراورده هاي جانبي توليدي در كارخانجات شالي كوبي ايران است كه با وجود دارا بودن تركيبات مغذي نظير انواع آنتي اكسيدان ها ويتامين هاي گروه E ويتامين هاي گروه B مواد معدني اسيدهاي آمينه ضروري و اسيدهاي چرب ضروري از چرخه توليد مواد غذايي خارج شده و به عنوان ضايعات به حساب مي آيد به طوري كه در كشور ما اكثرا به مصرف غذاي دام و طيور مي رسد. هدف از اين اختراع استفاده بهينه از تركيبات سبوس برنج در توليد نوشيدني پرتقال فرا سودمند مي باشد. در فرمولاسيون جديد نوشيدني عملگراي پرتقال از اجزاي موجود در عصاره سبوس برنج نظير انواع ويتامين ها:ويتامين E، ويتامني هاي گروه B، انواع مواد معدني، تركيبات فنولي و ساير تركيبات آنتي اكسيداني استفاده شده است عصاره اضافه شده فرمولاسيون حاوي آمينو اسيدها و اسيدهاي چرب ضروري مي باشد و از اين لحاظ افزودن آن به فرمولاسيون نوشيدني قبلي سبب ارتقاء ويژگي هاي تغذيه اي بر افزايش خواص سلامتي بخش مي گردد. در تولدي اين نوشيدني پس از بررسي روش هاي عصاره گيري از سبوس برنج و انتخاب روش استفاده از آب زير نقطه بحراني در دماي 120 درجه سانتي گراد به عنوان مناسب ترين روش از بين روش هاي مورد بررسي (آون، ماكروويو، آب زير نقطه بحراني) عصاره استخراج شده پس از صاف شدن در مقادير مختلف به فرمولاسيون محصول قبلي اشافه شده به گونه اي كه مقدار شكر و كنستانتره در فرمولاسيون ثابت نموده است و به جاي آب نمونه عصاره به سبوس برنج جايگزين شده است.
امروزه خم كردن لوله هاي آلومينيومي با جداره نازك اهميت زيادي در صنعت دارد و براي خم كردن اين گونه لوله ها از دستگاه هاي پرس و عمليات حرارتي استفاده مي شود كه هزينه هاي بسيار زيادي در بر داشته و مقرون به صرفه نيست . دستگاهي كه ما طراحي كرديم ، هم به صورت دستي و هم به صورت اتومات قابل به خم كردن لوله آلومينيومي با جداره نازك مي باشد. اين دستگاه از چند قسمت جداگانه به نام هاي : غلتك ، دسته متصل به غلتك و ريل مستطيلي كه لوله آلومينيومي در آن ثابت نگه داشته مي شود ، تشكيل مي شود. و اين گونه عمل ميكند كه وقتي ما لوله آلومينيومي با جدا ره نازك را ما بين غلتك و ريل مستطيلي قرار مي دهيم ، به وسيله فك متحرك به غلتك چفت شده وبا حركت دسته ، غلتك چرخيده و لوله آلومينيومي بر روي غلتك خم ميخورد. زاويه خم از 0 تا 360 درجه بوده و معمولا 90 درجه خم آن در صنعت ما مورد استفاده قرارگيرد .
اسكيت از جمله ورزش هاي پرتحرك و پرنشاط است و اين ورزش در ميان كودكان و نوجوانان طرفداران زيادي پيدا كرده است. اين ورزش مفرح گاهي مواقع با آسيب هاي جدي همراه خواهد بود. اسكيت سوار در صورت از دست دادن تعادل ممكن است دچار شكستگي در استخوان زانو و پا و در حالت ناگوارتر دچار ضربه مغزي شود. اين عدم تعادل مي تواند ناشي از ناهمواري يا سستي در سطح زمين باشد لذا در اين اختراع سعي شده است تا با تغييراتي كه به چرخها داده مي شود اين عدم تعادل را به حداقل رساند. در عرصه ورزش زيباي اسكيت تنوع محصول زياد مي باشد ولي تاكنون كسي به توليد يك نوع محصول كه قابليت انجام چندين كار را دارا باشد، نينديشيده است. اين اختراع به گونه اي است كه مي توان از آن به عنوان اسكيت سرعت، نمايشي و كتاني استفاده نمود و همچنين قابليت حركت در جاده هاي ناهموار را داراست. مجتبي دهقان زاده بافقي و حميد محمدي
شكلات به انواعي از خوراكي هاي مشتق از كاكائو گفته مي شود. اين ماده غذايي پرطرفدار و انرژي زا به طور معمول از تركيب شكر كره كاكائو و پودر كاكائو با نسبت هاي متفاوت توليد مي شود. 3 نوع اصلي شكلات شامل: 1. شكلات ساده : كره كاكائو + ليكور + شكر 2. شكلات شيري: كره كاكائو + ليكور + شكر + شيرخشك 3. شكلات سفيد: كره كاكائو + شكر + شير خشك مصرف شكلات باعث آرامش مي شود و نوع سياه آن به دليل وجود آنتي اكسيدان جلوي توليد راديكالهاي آزاد را مي گيرد و بنابراين مفيدتر است. خرما ميوه هاي است با ارزش غذايي بالا كه به علت دارا بودن مواد قندي قابل توجه علاوه بر مصرف غذايي در صنعت نيز مورد استفاده فراوان دارد. خرما داراي اثرات مفيد بر سلامتي سات اين محصول داراي آهن به ميزان مناسبي است و براي مبتلايان به آنمي كارساز است. خرما داراي پتاسيم زياد است و كلسترول خون را هم كاهش مي دهد. خلاصه اين پروژه مربوط به توليد شكلات با قند خرما مي باشد كه توسط اين طرح مي توان با جايگزين كردن شكر توسط قند خرما محصول طببعي تري توليد نمود هم چنين اين جايگزيني بر خواص ارگانولپتيكي شكلات موثر مي باشد و با توجه به واردات شكر و توليد بالاي قند خرما با استفاده از اين جايكزيني جزئي از شكر مصرفي را مي توان تامين كرد و در آخر هم مي توان تا حدي مشكلات بيماران ديابتي را برطرف كرد.
دستگاه توليد نور سرد
موارد یافت شده: 145