لیست اختراعات با مالکیت علي عليزاده
13 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ ثبت: 1391/02/20
خلاصه اختراع:

تاكنون روش هاي مختلفي براي تشخيص شدت بيماري هاي عصبي از جمله ام اس ارائه شده اند. اين روش ها عموما سعي در كمي سازي شدت بيماري در بيماران مختلف نموده و يك بازه استاندارد براي اين كميت ارائه مي كنند. در اين سيستم به كمك استفاده از سخت افزار ثبت سيگنال لرزه دست ابتكاري جديد به منظور كمي سازي شدت بيماري عصبي ms معرفي شده است. دراين پروژه يك سيستم كامل متشكل از سخت افزار ثبت سيگنال و نرم افزار ثبت ذخيره و پردازش طراحي و پياده سازي شده است. اين پروژه علاوه بر معرفي اين سيستم براي اين كاربرد بسيار مهم فاكتورها و آناليزورهاي بسيار مهم سخت افزاري و نرم افزاري تشخيصي و كنترلي و يك استاندارد در كمي سازي ميزان افت عملكرد موتور نورون ناهماهنگي عصبي - عضلاني و لرزش دست نيز محاسبه كرده و به تشخيص شدت عصبي بودن در بيمارهاي عصبي و ميزان پيشرفت بيماري هاي عصبي مرتبط با سيستم موتور نورون مانند بيماري ms كمك شاياني نموده است. اين داده ها از طريق آزمون معتبر رسم يك شكل استاندارد (اسپيروگرافي) در تبلت به نرم افزار مربوطه ارسال شده و نهايتا به كمك نرم افزار matlab تجزيه و تحليل شده و نتايج را در اختيار پزشك و بيمار قرار مي گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/08/07
تاریخ ثبت: 1396/03/01
مخترع/مخترعان: علي عليزاده اميرآباد
خلاصه اختراع:

زمينه فني اختراع : الكترونيك – مكانيك اينورتر مكانيكي كاميت مشكل فني: اينورترهاي الكتريكي موجود در بازار هزينه ي زيادي دارند و گران قيمت هستند همچنين بسيار حساس مي باشند و در اينورترهاي الكتريكي قابليت تغيير فركانس يا ولتاژ خروجي از دستگاه به راحتي وجود ندارد. و براي مصارف خاص مانند شبكه هاي انتقال قدرت و ... ساخت اينورترهاي الكتريكي با محدوديت هاي مواد و ابزار رو به رو است از ديگر مشكلات موجود در صنايع نظامي است كه اينورتر هاي الكتريكي به دليل داشتن اجزا الكتريكي در مقابل پالس هاي الكتريكي مقاوم نيستند و در پدافندهاي غير عامل و امواج الكترومغناطيسي به شدت آسيب مي پذيرند. راه حل ارائه شده: وجود قطعات مكانيكي ارزان قيمت و مقاوم در برابر امواج، راه حلي براي مقابله با اين مشكلات فني مي باشد. كاربرد اختراع : سيستم هاي انقال قدرت، صنايع الكتريكي ، صنايع نظامي ،مصارف خانگي ، و.... توضيح خلاصه : در اين دستگاه مطابق شكل توسط يك آرميچر مبدل متناوب كننده به چرخش در مي آيد. كه اين مبدل مكانيكي به يك ذغال متصل است و به دليل متناوب بودن اتصال، حالت موج سينوسي را بري ترانسفورماتور تقليد مي كند و ترانسفورماتور جريان ورودي سينوسي را به جريان 220 ولت تبديل مي كند. پيش زمينه اختراع : اينورتر مكانيكي تا كنون ساخته نشده است. مزايا و محاسن نسبت به اختراعات پيشين : در اينورتر هاي الكتريكي همان گونه كه در مشكلات فني گفته شد معايبي وجود دارد اما در اينورتر مكانيكي به دليل وجود قطعات مكانيكي و عدم وجود قطعات الكترونيكي حساس و گران قيمت و پبچبده، هزينه ي تمام شده اينورتر مكانيكي نسبت به نمونه هاي هم توان الكتريكي بسيار ارزان تر مي باشد همچنين اين قطعات مكانيكي در برابر امواج و پالس هاي الكترومغناطيس مقاوم هستند و در پدافند هاي غير عامل آسيب نميبينند. همچنين محدوديتي در ابعاد و توان ساخت وجود ندارد و مي توان در هر توان مورد نياز ساخته شود. از مزاياي ديگر اين دستگاه اين است كه به راحتي مي توان فركانس خروجي دستگاه را با تغيير سرعت آرميچر ، تغيير داد و به هر فركانس دلخواه تغيير داد همچنين محدوديتي در ولتاژو آمپر ورودي و خروجي به هيچ وجه وجود ندارد.

تاریخ ثبت: 1397/07/30
خلاصه اختراع:

به دليل اهميت ربات هاي ازدحامي تحقيقات زيادي در اين حوزه صورت گرفته است مدلي ارزان قيمت و عين حال واقعي نياز حياتي و مهم يك صنعت مي باشد به گونه اي كه درصنعت انجام يك كار توسط چندين ربات كه با نبود هر يك از ربات ها، كار ربات هاي ديگر مختل نمي گردد و باعث سرعت و دقت بالاي آن مي گردد. و از طرفي ربات هاي انفرادي اگر دچار نقص فني گردند كل سيستم تا زمان تعمير ربات متوقف مي گردد در صورتي كه اگر به جاي ربات از چندين ربات استفاده گردد، علاوه بر افزايش سرعت و دقت در انجام و متوقف نشدن كار از مزيت هاي آن است. ساخت گونه اي از اين ربات هاي براي بهبود و سرعت بخشيدن حوزه نيز مي باشد به گونه اي كه ربات ازدحامي داخل يك جعبه قرار مي گيرند و با ارتباط ساده خود كه نوري مي باشد ربات هدف را پيدا كرده و به سمت آن مي روند و پس از آن با هل دادن، جعبه را به سمت هدف خود حمل مي كنند.از مهم ترين نو آوري اين ربات ها مي توان استفاده انها از سنسور هاي نوري و ارتباط بوسيله پالس هاي مدلاسيون شده اشاره كرد. از سوي ديگر بسياري از دانشجويان و محققان نياز به يك سري ربات هاي ازدحامي براي انجام پروژه هاي عملي و نمايش دادن الگوريتم بهينه سازي و الگوريتم هاي نوشته شده توسط خود دارند كه مي توان با برنامه نويسي بروي سيستم عامل اين ازدحام ربات ها انجام داد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/06/10
مالک/مالکان: محمد علي عليزاده
تاریخ ثبت: 1387/06/13
مخترع/مخترعان: محمد علي عليزاده
خلاصه اختراع:

براي كم كردن زمان زوال بذر در پروژه هاي تحقيقاتي ايجاد شرايط انبار مصنوعي بذر به روش علمي بر اساس دو فاكتور دما و رطوبت نسبي محيط جهت مطالعه تغييرات كيف بذر و مقايسه آن با شرايط مدرن سردخانه از موارد اجتناب ناپذير مي باشد. در مدل ايجاد شرايط انبار مصنوعي هشت شرايط مصنوعي براساس الگوي آب و هوايي به وجود مي آيد كه دو فاكتور مهم دما و رطوبت نسبي نقش بسزايي در آنها دارا مي باشند بذور گياهان اعم از گياهان منابع طبيعي و زراعي درشرايط هاي فوق قرار گرفته و پس از طي زمان هاي متفاوت خصوصيات كمي وكيفي آنها از نظر تغييرات فيزيولوژيكي و بيوشيميايي مورد مطالعه قرار گرفته و با نگهداري بذر در شرايط مدرن سردخانه مورد مقايسه قرار مي گيرند. اين الگو پتنت ايجاد شرايط انبار مصنوعي مي تواند جهت مطالعه زوال پذيري بذر گونه هاي گياهي براي خصوصيات جوانه زني بنيه و مطالعات فرآوري بذرها تحت آزمون هاي متفاوت نظير جوانه زني بروش استاندارد آزمون در شرايط سرما آزمون پيري زودرس و آزمون هدايت الكتريكي آزمون سلامتي بذر و غيره براي محققين استاتيد دانشگاهها و دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد و دكترا در عناين هاي متفاوت و زمان هاي مختلف از شش ماه تا 2 سال مورد استفاده قرار بگيرد.

تاریخ ثبت: 1400/07/14
خلاصه اختراع:

دستگاه خارج كننده ريشه مبتني بر كشش الكترومغناطيس و مكانيزم بارسنج يك ابزار جايگزين با كارايي مناسب براي خارج كردن ريشه دندان و حذف جراحي‎هاي مربوط به ريشه مي‎باشد. به طور كلي مطابق الويت جامعه دندان پزشكان، هدف خارج كردن دندان با كمترين مقدار آسيب به بافت¬هاي اطراف و در بازه زماني كوتاه است. به صورت مرسوم براي كشيدن ريشه از فورسپس‎‎ها و الواتورهاي مختلفي استفاده شده، كه در بعضي مواقع به جهت وارد آوردن نيروي غير متمركز، موجب شكستن استخوان فك مي‎گردد. دستگاه خارج كننده ريشه دندان نيرو مورد نياز جهت خارج شدن ريشه دندان را به صورت عمود بر سطح مقطع ريشه در قالب امواج الكترومغناطيسي اعمال كرده و بدون هيچ گونه اتصال صلب و درد ناشي از اهرم كردن ابزار الواتور، ريشه را از محل خود خارج مي‎كند. همچنين نيرو به صورت كاملاً متمركز به ريشه وارد شده و هيچ نوع محدوديتي براي انتخاب مكان اعمال نيرو وجود نداشته و دستگاه براي تمامي ريشه‎ها قابل استفاده مي‎باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/09/27
تاریخ ثبت: 1393/05/22
خلاصه اختراع:

در پمپهاي بادي هواي ورودي به مخزن تا فشار بالايي فشرده مي‌شود. در اين وضعيت به علت وجود بخار آب در هوا، با فشرده شدن هوا و افزايش فشار در حجم ثابت، بخار آب و رطوبت هوا چگاليده شده و به صورت آب در كف مخزن قرار مي‌گيرد. اين آب به علت شرايط محيطي خاصيت اسيدي هم دارد و در صورتي كه به موقع از كف مخزن تخليه نشود، به مرور باعث پوسيدگي ديواره داخلي مخزن مي‌شود. سيستم كنترلي طراحي شده به اين صورت عمل مي‌كند كه در بازه‌هاي زماني تعيين شده توسط كاربر، فرماني به شير برقي مخزن اعمال شده و شير برقي براي چند ثانيه باز شده و مجدداً بسته مي‌شود. در اين سيستم بازه‌هاي زماني براي باز و بسته كردن هر شير برقي به طور مستقل توسط كاربر قابل تنظيم هستند و همچنين مي‌توان زمان باز بودن شير تخليه را تنظيم نمود. تنظيمات زماني موجود، علاوه بر بازه زماني دلخواه توسط كاربر مي‌توانند بازه‌هاي زماني متعارف ساعتي، روزانه و هفتگي هم باشند. همچنين مي‌توان در صورتي كه نياز به باز و بسته كردن شير برقي در شرايط خاص و بدون تنظيم زماني باشد، اين كار را به صورت دستي و با كليدهاي تعبيه شده روي دستگاه انجام داد. در صورتي كه رطوبت محيط زياد باشد، آب ته‌نشين شده در كف مخزن بيشتر از حالت معمول مي‌باشد و نياز است كه پمپ در فواصل كمتر تخليه شود و يا شير برقي براي مدت بيشتري باز بماند. سيستم كنترلي طراحي شده شامل سنسور رطوبت و دما نيز مي‌باشد كه در صورت افزايش رطوبت از يك مقدار معين، ميزان باز بودن شير تخليه و همچنين بازه هاي زماني باز و بسته شدن شير به صورت خودكار تغيير مي‌كنند. اين حالت توسط كاربر قابل تنظيم است و مي‌توان فرمان سنسور را وابسته به زمان يا وابسته به ميزان رطوبت محيط تنظيم كرد. در اين حالت با افزايش رطوبت محيط از يك مقدار معين (كه توسط كاربر قابل تنظيم است)، شير برقي فعال شده و مايعات ته‌نشين شده در كف مخزن تخليه مي‌شوند.

تاریخ ثبت: 1395/03/19
خلاصه اختراع:

با ظهور فناوري نانو، نانوساختارها به‌عنوان گزينه هاي مطلوبي براي سامانه‌هاي دارورساني شناخته شدند، چراكه نانو حاملهاي دارويي به نفوذ دارو كمك كرده و موانع موجود در مسير را پشت سر مي-گذراند و دارو را مستقيماً به درون عضو هدف تحويل ميدهند. علاوه بر اين، تقويت فراهمي زيستي دارو و درنتيجه كاهش سمي بودن آن، بهبود زمان رهايش و كنترل حامل دارو براي رسيدن به پروفيل سينتيكي مطلوب، دارورساني هدفمند و دقيقي را امكانپذير ميسازد.داروي آترووستاتين كلسيم جهت درمان برخي از بيماريها از جمله بيماري كلسترول بالا، بيماريهاي قلبي و عروقي مانند آترواسكلروزيس (تصلب شرايين)، جلوگيري از متاستاز سرطان سينه و همچنين درمان بيماري آلزايمر مورداستفاده قرار ميگيرد. ميزان جذب و فراهمي زيستي اين دارو آبگريز در روش خوراكي به‌طور قابل‌توجهي كاهش مييابد. از اين رو اين دارو با توجه به هدفهاي درماني گستردهاي كه دارد نميتوانند بازده اثر بالايي از خود نشان دهد. خواص مكانيكي مناسب، زيستسازگاري و خون¬سازگاري بسيار مطلوب پلييورتانها موجبگرديدهاست تا اين پليمرها جزء بهترين زيستمواد جهت كاربرد در وسايل پزشكي باشند. لذا با توجه به موارد ذكر گرديده، در اين اختراع ابتدا پليورتان زيستسازگار بر پايه پليكپرولاكتون¬دي¬ال، هگزامتيلنديايزوسيانات و بوتانديال سنتز گرديد. در مرحله بعد نانوذرات پلييورتاني بارگذاري شده با داروي آترووستاتين كلسيم به روش امولسسيوننفوذ با تغيير غلظت دارو به پليمر سنتزشد. با توجه به آناليزهاي انجام گرفته ميتوان چنين گزارش نمود كه در ابن ابداع، پليمر سنتز شده قابليت سازگاري با بافتهاي بدن را داشته و نانوذرات حاصل نيز داراي اندازه ، شكل و بار سطحي مناسب جهت غلبه بر سدهاي بيولوژيك به منظور رهايش هدفمند داروي آترووستاتين كلسيم را با قابليت كنترل رهايش اين دارو به مدت 8 روز را دارا مي¬باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1383/10/24
تاریخ ثبت: 1384/04/22
خلاصه اختراع:

امولسيون حساس فيلمهاي راديوگرافي معمول از كريستالهاي هالوژنهاي نقره تشكيل شده اند. هريك از اين كريستالها از ميليونها يون ساخته مي شوند. اين كريستالها واحدهاي تشكيل دهنده تصوير هستند. با توجه به اين فرآيند، وضوح تصوير يا به عبارتي تعداد واحدهاي تشكيل دهنده تصوير در واحد سطح از يك معيني بيشتر نمي شود. اين كليشه ها پس از اكسپوز با اشعه ايكس توسط مواد شيميايي ظهور و ثبوت جهت استفاده كلينيكي آماده مي شوند. وسائل جانبي و مراحل پوسسينگ اين فرآيند موجب افزايش بسبي وقت و هزينه راديوگرافي مي باشد. تكنيك زيرو يك روش فيزيكي متفاوت براي ثبت تصاوير است. در اين تكنيك به جاي استفاده از اثر فوتوشيميايي، از آثار الكترواستاتيكي پرتوها استفاده مي شود. تصوير الكترواستاتيكي ايجاد شده بوسيله پودر تونز ظاهر مي شود و سپس با پرس گرم برروي كاغذ يا ترانس پرانت ثابت مي گردد. چون ذرات تونر در حد چند مولكول كوچك هستند، بنابراين اندازه آنها به مراتب كوچكتر از كريستالهاي فيلمهاي راديوگرافي مي باشد. در نتيجه در اين روش تعداد واحدهاي تشكيل دهنده تصوير كه ذرات پودر تونر هستند، بسيار بيشتر بود و وضوح تصوير در حد قابل توجهي افزايش مي يابد. همچنين در اين تكنيك به مسائل جانبي و داروهاي شيميايي نيازي نيست و چند ثانيه پس از اكسپوز تصوير نهايي آماده مي شود. در نتيجه صرفه جويي قابل ملاحظه اي در زمان و هزينه راديوگرافي صورت مي پذيرد. دستگاه زيروفوتوراديوگرافي بر مبناي پديده فيزيكي زيرو طراحي و ساخته شده است. در اين سيستم از هر دو پرتو ايكس و نور مرئي براي تشكيل تصوير استفاده مي شود. اين ترتيب به دليل كاهش كميت پرتوايكس هنگام راديوگرافي و در نتيجه كاهش عوارض جانبي صورت پذيرفته. در طراحي و ساخت ان دستگاه علاوه بر توجه به اصول اساسي و مباني فيزيكي سيستم، كليه پارامترهاي فني در حوزه هاي اپتيك، الكترواستاتيك، مكانيك، برق كنترل و اتوماسيون و الكترونيك مورد توجه و دقت قرار گرفتند. اين دستگاه جهت انجام آزمونها و تحقيقات بعدي آماده مي باشد. دستگاه زيروراديوفوتوگرافي اولين نمونه در جهان است.

تاریخ اظهارنامه: 1383/10/24
تاریخ ثبت: 1384/04/22
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 13