لیست اختراعات با مالکیت مجتبي كريمي
30 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 30
تاریخ اظهارنامه: 1393/07/28
تاریخ ثبت: 1394/03/19
خلاصه اختراع:

تبديل تك‌مرحله‌اي متان به متانول در دما و فشار محيط. در اين اختراع يك روش نوين، كم هزينه و با بازده تبديل بالا جهت سنتز متانول از گاز متان ارائه مي‌شود. در اين روش، واكنش شيميايي تبديل متان به متانول درون يك راكتور و به صورت تك مرحله‌اي با استفاده از يك كاتاليست هتروژن نانومتري لايه‌نشاني‌شده بر روي سطح فولاد ضد زنگ انجام مي‌پذيرد. در اين سيستم راكتوري گاز متان درون محلول آبي كه با بازهايي نظير KOH و NaOH قليايي شده‌اند، دميده مي‌شود. سپس واكنش اكسيداسيون جزيي متان به كمك كاتاليست سطحي در دما و فشار طبيعي محيط انجام مي‌شود. پس از انجام فرآيند اكسيداسيون كاتاليستي، با اعمال حرارتي معادل 70 درجه سانتيگراد متانول سنتز‌شده به صورت فاز بخار وارد يك كندانسور مي‌شود. كه در آنجا محصول متانول خالص از فاز بخار جداشده و ذخيره مي‌شود.

تاریخ ثبت: 1394/04/20
خلاصه اختراع:

فراوري شيرين كننده هاي استويوزيدي و ريبوديوزيدي جهت تهيه انواع كيك و شيريني¬جات، نان، ژله و بستني. در اين اختراع شيرين‌كننده‌هاي استويوزيدي و ريبوديوزيدي حاصل از گياه استويا با درجه بالا خالص‌سازي شده‌اند. با استفاده از فرآندهاي شيميايي و فيزيكي و ارائه فرمولاسيون جديد، تركيبات كامپوزيتي از اين شيرين‌كننده‌ها و مواد بدون كالري طبيعي ساخته شده‌اند. با استفاده از اين فرمولاسيون‌هاي كامپوزيتي و ارائه روش‌هاي تهيه و پخت مخصوص، محصولات بدون كالري شيرين نظير: انواع كيك و شيريني، انواع شكلات، ژله و دسر، نان¬هاي صنعتي، مرباجات و بستني، توليد شده‌اند.

تاریخ اظهارنامه: 1393/10/03
تاریخ ثبت: 1394/08/03
خلاصه اختراع:

سولفور زدايي تك مرحله اي گاز شور و بيوگاز در دما و فشار محيط. در اين اختراع يك روش نوين براي سولفور زدايي در دما و فشار محيط با هزينه پايين و بازدهي بالا ارايه شده است. در اين روش واكنش شيميايي حذف سولفور درون راكتور و بصورت تك مرحله اي انجام مي گيرد. در اين سيستم راكتوري گاز شور پس از عبور از فلوكنترلر درون راكتور دميده مي شود. سپس واكنش گاز H2S روي سطح كاتاليست ها در دما و فشار محيط انجام مي گيرد. پس از انجام فرايند محصولات حاصل از واكنش H2S درون كريستاليزور بصورت خالص جدا مي شوند. در نهايت گاز شيرين با درصد متان بالا از راكتور خارج مي شود.

تاریخ ثبت: 1394/08/04
خلاصه اختراع:

تهيه گرافن نيتروژن دار از روش سنتز يك مرحله اي از مواد پليمري. در اين روش ها علاوه بر سختي بالاي فرايند، داراي بازدهي پايين بوده و همچنين غير قابل صنعتي شدن مي باشند. ما در اين اختراع با تنظيم نسبت ها در كوپليمر، وزن مولكولي و غلظت در حالت محلول به گرافن هايي با كيفيت بالا دست پيدا كرديم. با استفاده از اين روش گرافن به صورت يك پارچه روي يك سطح سنتز شد كه در مقياس بالا نيز قابل انجام مي باشد.

تاریخ ثبت: 1394/08/05
خلاصه اختراع:

تهيه تركيبات كامپوزيتي فرموله شده از شيرين‌كننده‌هاي طبيعي گياه استويا جهت توليد انواع بيسكويت. در اين اختراع ابتدا شيرين‌كننده‌هاي استويوزيدي و ريبوديوزيدي موجود در گياه استويا با استفاده از تكنولوژي غشاء نانومتري به صورت نانوكريستال هاي استيوزيدي و ريبوديوزيدي درآمدند. سپس اين كريستال ها با استفاده از تركيبات ديگري نظير سوربيتول مايع، زانتان، پلي سوربات، دانه شنبليله و پوره ميوه فرمولاسيونه شدند. تشكيل تركيب كامپوزيتي با استفاده از اين تركيبات موجب ميشود كه بيسكويت بافت ترد و مناسبي پيدا كرده و طعم شيريني مطلوبي بدون احساس طعم ديگري احساس شود. همچنين به كار گيري اين فرمولاسيون در تهيه بيسكوييت موجب ميشود كه تغييرات حجم ايجاد شده در اثر حذف شكر از بين رفته و محصول ظاهري كاملاً مناسب پيدا كند.

تاریخ ثبت: 1394/08/12
خلاصه اختراع:

تهيه خوراك¬هاي صبحانه از قبيل حلوا شكري، مربا و شكلات هاي صبحانه با استفاده از تركيبات شيرين كننده هاي استويوزيدي و ريبوديوزيدي موجود در گياه استويا. در اين اختراع كه بر اساس استحصال نانوكريستال هاي شيرين‌كننده‌هاي استويوزيدي و ريبوديوزيدي موجود در گياه استويا با استفاده از تكنولوژي غشاء نانومتري و فرايندهاي كريستاليزاسيون ميباشد، اين ذرات شيرين كننده به صورت كاملا خالص به دست مي آيند. سپس در مرحله بعد اين نانوكريستال هاي شيرين كننده با موادي از قبيل زانتان و پلي سوربات تركيب شده و به صورت يك كامپوزيت پايدار تهيه شد. اين كامپوزيت در يك گراديان دمايي گسترده داراي پايداري قابل توجهي ميباشد. همچنين ارائه يك فرمولاسيون دقيق در تهيه اين تركيب كامپوزيتي موجب ميشود كه محصولات طعمي كاملا شيرين و دلپذير داشته باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1393/08/03
تاریخ ثبت: 1394/09/15
خلاصه اختراع:

در اين اختراع با استفاده از تكنولوژي نانو بهمراه دانش مواد تركيب كامپوزيتي بسيار پايدار و مقاومي بصورت يك لايه بسيار محكم و صيقلي بر روي سطح انواع ورقه‌هاي فولادي بويژه فولادهاي كربن بالا (نظير ST37) در مدت زمان بسيار كم و بصورت تك مرحله‌اي با قابليت توليد در ابعاد بالا و پيوسته، لايه‌نشاني شده است. از خصوصيات منحصر به فرد اين اختراع لايه‌نشاني لايه‌اي داراي ذرات نانوكامپوزيتي در ابعاد نانو مي‌باشد كه قابليت امتزاج فاز با آلياژ فولاد را دارا مي‌باشند. بنابراين اين لايه صيقلي با خصوصيات منحصر به فرد خود نظير: ضد خراش، ضد ضربه (خاصيت بالستيك)، مقاوم در برابر انواع فشارهاي تنشي و خمشي، سطحي يكنواخت و صيقلي، مقاوم در برابر خوردگي حتي در محيط‌هاي اسيدي و بازي قوي و مقاوم در برابر شرايط جوي سخت، مي‌تواند با مقاومت بسيار بالا به سطح انواع فولاد متصل شودو در واقع بخشي از بافت آلياژي فولاد گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/01/30
تاریخ ثبت: 1394/09/16
خلاصه اختراع:

در اين اختراع يك راكتور الكتروشيميايي جهت انجام كليه واكنش‌هاي آلي نظير: اكسيداسيون، احيا، كوپلينگ و تراكم طراحي و ساخته شده است. ساختار راكتور شامل الكترودهاي كار و مقابل مي‌باشد كه با توجه به نوع واكنش، مواد اوليه و محصولات، توسط نانوذرات فلزي و نيمه رسانا لايه‌نشاني شده‌اند. همچنين اين الكترودها در يك محيط الكتروليتي رسانا حاوي كاتاليست‌هاي هموژن قرار مي‌گيرند. اعمال جريان الكتريكي به الكترودها از طريق يك منبع DC انجام مي‌پذيرد. همچنين ميزان پيشرفت واكنش از طريق آناليزهاي الكتروشيميايي كرونوكولومتري، كرونوآمرومتري و كرونوپتانسيومتري ارزيابي مي‌شوند. قابليت‌هاي كاتاليستي اين راكتور در انجام واكنش‌هايي نظير، تبديل تك مرحله‌اي متان به متانول، تبديل تك مرحله‌اي بنزن به تولوئن، بنزن به پارا زايلن، بنزن به دي متيل آمين، متان به فرميك اسيد، متان به فرمالدهيد، متان به استيك اسيد، اكسيداسيون روغن‌ها، احيا روغن‌ها، حذف نيتروژن از گاز و تبديل آن به آمين‌ها، اكسيداسيون تركيبات سولفوردار و بطور كلي كاتاليست‌كردن اكثر واكنش‌هاي پتروشيميايي وابسته به گاز و نفت را چه در مراحل بالادستي و چه در مراحل پايين دستي، با موفقيت اثبات شده‌اند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/01/13
تاریخ ثبت: 1394/09/22
خلاصه اختراع:

در اين اختراع سلول‌ها و پنل‌هاي خورشيدي مبتني بر لايه جاذب رنگ پروسكايت با بازده و پايداري بالا توليد شده‌اند. استفاده از تكنولوژي مهندسي كريستاليزاسيون و مهندسي حلال در ابعاد نانومتري منجر به ساخت سلول‌هاي پروسكايت بدون هيچگونه فرآيند پسماند (Hysteresis) شده است. پنل‌هاي ساخته‌شده در اين اختراع قابليت توليد الكتريسيته با توان‌ 40 تا 120 وات در ساعت را دارا مي‌باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/06/29
تاریخ ثبت: 1394/10/29
خلاصه اختراع:

سنتز نانو رنگدانه آبي كبالت به روش پليمري. رنگدانه آبي كبالت از جمله رنگدانه¬هاي پر‌ مصرف مي‌باشد كه در گستره وسيعي از مواد كاربرد دارد و اين كاربرد به صورت فزاينده در آمده است. در اين اختراع در تلاشيم تا حد امكان تجمع و به¬هم چسبيدگي پودرهاي سراميكي هسته¬زايي شده در طول مرحلۀ عمليات حرارتي را كاهش داده و پودرهايي با اندازه هاي بسيار ريز نانومتري با تجمعات كم ايجاد كنيم. آبي كبالت مخلوطي از كبالت اكسيد و آلومينيوم اكسيد است و در واقع يك اكسيد دوتايي با ساختار اسپينل نرمال مي باشد به صورتي كه Al در محل هاي هشت وجهي و Co در محل هاي چهار وجهي قرار گرفته اند. در اين اختراع، يك روش نوين، مقرون به صرفه، ساده و سريع براي سنتز نانو رنگدانه آبي كبالت معرفي مي شود.

موارد یافت شده: 30